Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי הייתה לי תאונה עם הרכב.

נסעתי לי בנתיב שלי במהירות עירונית 40-50 קמ"ש,אשה שהייתה בתוך רכב חונה פתחה את הדלת ברגע שהאוטו עבר לידה

והורידה לי את המראה.

החלפנו פרטים.

נסעתי ביום למחרת-קניתי מראה והחלפתי אותה לבד.

היום אני מתקשר אליה ואומר:"שלום,מדבר זה שפתחת לו את הדלת על המראה ביום חמישי בערב"

היא מצידה מכחישה ודוגלת ב"אני לא מודה בכלום,נתראה בבית משפט"

---

השאלה היא האם שווה להתעסק עם זה(לדעתי כן)?איך מתעסקים עם זה?מה הסיכוי לנצח תביעה כזו(לא היה לי מצלמה-היא כן צילמה).

היה נהג אוטובוס שהיה עד לפגיעה ובגלל שהתקרית עצרה את התנועה הוא ייצא ואמר לאישה שהיא אשמה.

מה הסיכוי לנצח בתביעה?מה הסיכון?

יש לי שם פרטי,מספר טלפון,מספר רכב.

תודה לכם!!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מקווה להשיג אותם מאגד(בספק אם אצליח).

במידה וכן יהיו.מה אז?

תודה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מכיוון שעלות הנזק ברכבך אינה גבוהה, אני מניח שלא תרצה לפנות לביטוח.

האם לרכב שלה לא נגרם כל נזק? יש גם אפשרות שהיא תרצה לתבוע אותך?

אם ידועים לך פרטיו של העד לתאונה והוא מוכן לחתום על תצהיר, יש לך סיכוי טוב יותר לזכות בתביעה.

אתה יכול לתבוע אותה בבית משפט לתביעות קטנות, אם יש לך כוח להתעסק בעניין.

לפני הגשת התביעה אתה יכול לשלוח אליה מכתב מנוסח היטב (אם יש לך חבר משפטן זה יעזור). במכתב תודיע לה מה עלות הנזק ותבקש ממנה לשלם אותו לפני שתנקוט בהליך משפטי. לא תגיב- תגיש תביעה. כמובן שאתה צריך להגיש קבלות על הנזק שנגרם לך.

פורסם

הבעיה היא שזה לא אני עשיתי את התאונה וזה גם לא הרכב שלי(על האוטו שלו הייתי פונה לביטוח ומשלם על מלוא התיקון).

אני מניח שיהיה אפשר להשיג את העד,גם לנסח מכתב.

היא טוענת בשיחה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר כי לרכב שלה לא נגמר נזק-יכול להיות פתרה אותו בפוליש.

אין לי את השם משפחה שלה-רק טלפון ומספר רכב.

---

והיא טוענת שהנהג אשם בגלל שהיא פתחה את הדלת לכיוון הכביש והוא לא הסתכל-האם זה שטויות או שבאמת יכולה להיות אשמה לנהג?

תודה!

פורסם

אפשר לגשת לבית משפט לתביעות קטנות,

אין צורך בעורך דין ואתה יכל לייצג את עצמך.

אם יש לך זמן כח ורצון הייתי בוחרת באפשרות הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הבעיה היא שזה לא אני עשיתי את התאונה וזה גם לא הרכב שלי(על האוטו שלו הייתי פונה לביטוח ומשלם על מלוא התיקון).

אני מניח שיהיה אפשר להשיג את העד,גם לנסח מכתב.

היא טוענת בשיחה שהיא לא יודעת על מה אני מדבר כי לרכב שלה לא נגמר נזק-יכול להיות פתרה אותו בפוליש.

אין לי את השם משפחה שלה-רק טלפון ומספר רכב.

---

והיא טוענת שהנהג אשם בגלל שהיא פתחה את הדלת לכיוון הכביש והוא לא הסתכל-האם זה שטויות או שבאמת יכולה להיות אשמה לנהג?

תודה!

לא הבנתי. היא טוענת שהיא לא אשמה? או שהיא אומרת שהיא לא יודעת על מה אתה מדבר? כ אלו שני דברים שונים.

נסה להקליט אותה אומרת שאתה אשם, בכך היא תודה שנכחה באירוע, ומשם בית המשפט יפסוק לטובתך (ככל הנראה).

נסה לאיים טלפונית, בתביעה, והגשת כתב אישום שיהיה גם פלילי ("תחרטט" משהו בסגנון מתן עדות שקר, או לא יודע מה), וכמובן שתקליט את השיחה.

יש סיכוי שהיא תתבלבל קצת מהלחץ ובטעות תודה שנכחה במקום האירוע.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה היה ככה בערך:

"אני לא יודעת על מה אתה מדבר"

ואז אחרי כמה משפטים "אתה אשם"

ואז היא התחילה לפרט על איך אני אשם בגלל שהיא פותחת את הדלת לתוך הנתיב ואני אמור להסתכל...

פורסם

והקלטת את השיחה הזו? כי בשיחה הזו היא בעצם מודה שהיא נכחה באירוע, ומשם זה כבר לא משנה, בין המשפט ידע לפסוק מי האשם.

אם לא, נסה לטלפן אליה שוב, (הפעם תקליט, וישר מתחילת השיחה) ושוב להביא אותה למצב שהיא "מודה" שהיא אכן נכחה באירוע.

זה שהיא לא מודה שהיא אשמה זה פחות משנה, לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם רק אני חושב שאולי אתה אשם בתאונה, איך תוכיח שהיא פתחה הדלתץ ממש הרגע שהייתה כבר שם, אולי זה היה פתוח כבר הרבה זמן קודם, ואתה נסעת בחוסר זהירות, למעשה אתה נכנסת בה.

פורסם

אם זה היה פתוח הרבה זמן זה עדיין רשלנות תורמת, כך שלפחות בחלק מהסכום היא תאלץ לשאת, לא עלינו לקבוע את אשמת הבחור, עלינו לעזור לו להגיע לאפשרות מיצוי הדין, לדעתי קיבלת כאן תשובות טובות, עכשיו תורך להתקדם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה!

הצלחתי לאתר את סוג הרכב(היה רק מספר,שם פרטי,טלפון).

ואני בתהליכים של למצוא את הנהג.

תודה!

• תוכן חדש...