Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

יש לי סוויפט חדשה עם המערכת המקורית. למערכת אין כניסת AUX (גם לא מאחורה), אלא רק כניסת USB.

אני מעוניין לחבר יציאת אוזניות של טאבלט כך שאוכל לשמוע ממנו בנוסף לרדיו מהמערכת המקורית.

חשבתי לעשות זאת באמצעות חיבור הטאבלט ישירות למגבר, ובנוסף חיבור של הרדיו עם מנחת למגבר (אופציה 1). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר למגבר שני מקורות. ואם כן, איך בוחרים איזה מקור ישמע?

Photo29-11-12141732.jpg

במידה ואי אפשר, האם אפשר לחבר שני מקורות ישירות לרמקולים (אופציה 2 - בלי לפצל מקור אחד לקדמיים ומקור שני לאחוריים, אלא את שני המקורות ישירות לכל הרמקולים)?

Photo29-11-12141726.jpg

במידה וגם זה לא אפשרי, איך אפשר לבצע את מה שאני רוצה? תודה!

פורסם

מותר לדעת למה יש לך צורך בחיבור גם שך הטאבלט וגם של הרדיו?

אולי פשוט חיבור דיסק-און-קי למערכת יוכל לספק אותך מבחינת אודיו, ללא שימוש בטאבלט ברכב?

אם עדיין צריך לחבר את שני המקורות, הייתי מתקין מפסק בין יציאת האודיו של המקורות (בורר) לבין הכניסה למנחת (מאמין שגם הטאבלט צריך מנחת ע"מ להזין את המגבר).

מתחדשת*

פורסם

האם חייבים בורר?

הרי לצורך הדוגמא, כשנכנסת שיחה בדיבורית אני שומע את זה מהרמקולים של הרכב, והרדיו משתתק.

כיצד זה נעשה, והאם אפשר לעשות את אותו דבר עם הטאבלט?

פורסם

זה מסובך לבצע את זה על הטבלט.

יותר פשוט.

מפסק בורר בין 2 המקורות שלך למגבר.

או מיני מיקסר. (תמונה בהמשך.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...