Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי פגע ברכב בן בליעל (מאזדה 3)

Yogevv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שבת שלום

גם רכבי מבן בליעל שפגע ברכב שלי בדלת הנוסע האחורית.

ולא השאיר פרט מזהה אחדדדדדדד...:evil:

בסיום העבודה הגעתי וראיתי את הדלת האחורית לי מעוכה, עכשיו לא בא לי על פחחות וצבע כי הצבע נשאר במצב מצויין

בלי שום שיפוש ושריטה.

שמעתי שאפשר לתקן דברים כאלו על יבש

אשמח לשמוע מאנשים חוות דעת על בבעלי מקצוע בענף שעושים עבודת קודש בעיניין.

תודה

ושתיהיה שבת שלום ושקטה לכל ישובנו

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אני תיקנתי בזמנו את האיביזה באוטופיקס, אתה מוזמן לראות את השירשור הזה, בעמוד השלישי בסוף יש תמונות לאחר התיקון..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר תיקנתי מספר מכות עם פומפה, תעלה תמונות בשביל לאמוד את הנזק ובכך נוכל לעזור לך יותר טוב ולראות אם זה באמת מתאים על מנת לתקן את המכה לבד.

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תיקנתי מכה דומה בעצמי באמצעות פומפה רגילה. לא מתחייב שלא תהיה פגיעה בצבע במקרה שלך, במקרה שלי הדלת גם ככה לא היתה במצב מזהיר. אם אתה רוצה ללכת על בטוח, עדיף ללכת לפחח שיעשה את זה בצורה נכונה ויקח על זה - אני מעריך - לא יותר מ-100 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני מצליחה לראות נכון על פי התמונות,

אין פגיעה של צבע בפח הרכב?

זה רק כיפוף/ מעיכה פנימה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה נסעתי לכיוון יעקב אלטר מכיוון שהבחור לא ענה לטלפון

חזרתי לכיוון הבית ועצרתי אצל הפחח הקבוע שלי...לא היה לי מושג שהוא מתעסק בפחחות יבשה

הראיתי לו את המכה נכנס שניה יצא עם פומפה מיוחדת ו80% מהמכה בחוץ

כמובן יש עד שקעים קטנים שזה נסדר במהלך השבוע.

אשמח לשמוע עד עוד המלצות שבעלי מקצוע עם ידי זהב

תודה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...