Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לגבי רכישת רכב) - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאור התרחבות המשפחה אנו מתעניינים ברכישת רכב שני. לאחר בדיקת האפשרויות, התחשבות בתקציב וניסיון העבר - אנו מכוונים לפיג'ו 206, מודל 2007-2008 גיר אוטומטי.

יש לנו ניסיון חיובי מאוד עם ה-206 (1400 סמ"ק, אוטומטי, מודל 2004) מבחינת אמינות וצריכת דלק. אולם במהלך הבדיקה שביצעתי ראיתי שחלק גדול מהרכבים שמפורסמים הם דווקא עם המנוע הגדול יותר (1600 סמ"ק).

בהתאם לכך, הייתי שמח לקבל חוות דעת מאלו מכם שהתנסו/מכירים את גרסת ה-1600 לגבי:

1) אמינות - תקלות ידועות? שוני בעלויות תחזוקה לעומת ה-1400? (בהתחשב בגיר אוטומטי).

2) צריכת דלק - לעומת גרסת ה-1400 כמובן?

3) ביצועים - האם גרסת ה-1600 תרגיש חזקה יותר באופן משמעותי מה-1400?

4) ראיתי שיש ברוב המקרים פער גדול מאוד בין מודל 2007 ל-2008, האם היה איזושהו שינוי משמעותי שבוצע בין השנים הללו?

מודה מראש,

יוסי

פורסם

אני לא מבינה מה ההגיון בלהגיד לאדם שמעיד על חוויה חיובית עם 206 אוטומטית, להתרחק ממנה כי הגיר על הפנים... ניחא.

יוסי, לשאלותיך: אין לי נתונים לגבי צריכת דלק ואמינות מלבד דברים ששמעתי וקראתי, אבל ללא ספק- השידוך של מנוע 1.6 עם גיר אוטומטי יהיה מוצלח יותר ממה שאתם מכירים ב1.4 מבחינת זריזות. למיטב ידיעתי אין בעיות אמינות למנוע הזה, אין אחזקה מיוחדת, וצריכת הדלק לא אמורה להיפגע משמעותית ממה שאתם כבר מכירים. בגרסה האוטומטית מנוע ה1.6 עדיף ללא ספק.

הפער במחיר עשוי לנבוע אולי מרמת גימור, אבל לא ידוע לי על שינויים מהותיים בין השנתונים 2007-2008 (אלו השנתונים האחרונים של הדגם).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ערב טוב,

לפני שבועיים מכרתי את הרכב שלי.

206 1600 אוט שנת 2007 ONELINE PK.

החזקתי את הרכב 3 שנים.

צריכה 12 קמ לליטר בערך, הרכב זריז מהיר ונוח.

לא היו תקלות מיוחדות וסהכ הייתי מרוצה.

בהצלחה.

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

שלום.

אני במקרה עובד בפג'ו.

הפג'ו 206 אוט' הוא רכב טוב

שאני לא יודע על תקלות מיוחדות מכל מי שאני מכיר

ונוסע ברכב הוא נורא מרוצה וסה"כ אתה תהיה מרוצה

שים לב ש206 קיימים כמה וכמה דגמים שונים מבחינת רמת הגימור.

ועוד דבר שהיום יש ביבואן רכב כזה חדש במחיר של 65 אלף שאולי

שווה לך גם לשקול את זה.

• תוכן חדש...