Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שיש ניסיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הוצאתי רישיון ל500 ואני מתלבט אם שווה לי לקנות עכשיו אופנע יש לי כבר כמה עצעות טובות אני חושב שאני ילך על בנדיט 400 אבל רציתי לישאול את כל מי שעבר את התקופה הזאת אם זה שווה בכלל לקנות אופנוע עד 500? לפי החישובים שלי זה עסק לא כל כך זול וקל ביטוח טיםולים למצוא כלי טוב (לא רק בנדיט בכל הדגמים לא כל כך קל להשיג כלי באמת שמור) האם זה שווה את כל המאמץ או לחכות כבר לדבר האמיתי?

כל רוכבי הניניג'ה למינהם אשמח לישמוע תגובות
:wink:

פורסם
בשעה טובה הוצאתי רישיון ל500 ואני מתלבט אם שווה לי לקנות עכשיו אופנע יש לי כבר כמה עצעות טובות אני חושב שאני ילך על בנדיט 400 אבל רציתי לישאול את כל מי שעבר את התקופה הזאת אם זה שווה בכלל לקנות אופנוע עד 500? לפי החישובים שלי זה עסק לא כל כך זול וקל ביטוח טיםולים למצוא כלי טוב (לא רק בנדיט בכל הדגמים לא כל כך קל להשיג כלי באמת שמור) האם זה שווה את כל המאמץ או לחכות כבר לדבר האמיתי?

כל רוכבי הניניג'ה למינהם אשמח לישמוע תגובות
:wink:

קיבלת רישיון לרכב, לא למות... למה לא תקנה CRP900 וזה...

למה לך לקפוץ ישר לבנדיט? כי זה COLL? כי הוא נראה "מגניב"? רכבת עליו?

אולי כדאי שתתחיל על איזה GS/GPZ/CB או משהו טיפה יותר רגוע (KLE אולי?), תלמד לרכב לפני שאתה קופץ על "הפצצה"...

אני מאמין שיש אנשים (שאוהבים אותך) שיסכימו איתי...

בכל אופן, לצד הכלכלי, צא מנקודה שאין בנדיט שלא נפל (מעיד משהו על אופי הרכיבה שהוא מכתיב), רובם ניקנו ע"י בעלי רישיון מוגבל שרצו טיל קטן. אחזקה יקרה (יחסית) גרמה לרובם להראות כמו שהם נראים...

יש סיכוי למצא כלי שמור בין ה"חבר'ה" שהזכרתי קודם...

עוד לא ראיתי בנדיט בן כמה שנים שלא סבל מאיזו הזנחה כזו או אחרת (בתקופה שחיפשתי...)

אבל אני בטוח שיש...

בכל אופן, אופנוע כיפי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בלי קשר לCOOL ומגניב אחי אני רוכב על אופנועים מאז שאני מכיר את עצמי ורכבתי על GS KLE CR 250 ועוד

הבעיה היא שאין לי תקציב ליקנות GS או GPZ ואני מעדיף להתחיל עם ישר בנדיט כי זה מה שאני רוצה בסופו של דבר

קשה מאוד למצוא בנדיט שמור ואם אתה מוצא אז המחיר שדורשים עליהם מוגזם (הלכתי ליראות אחד יד רישונה כיאלו יצא מהחברה ישב במחסן מחירון 16000 הבן אדם דרש עליו 30000)

בכל מקרה תודה על העזרה

אבל השאלה שלי היתה האם זה שווה את כל זה אם אתה נהנה מהאופנוע כמו שזה נראה או שבסוף אתה רואה שהשקעת כל כך הרבה וזה נמאס אחרי שבוע ועוד שאלה היא אם כדי בכלל לקנות אופנוע עד 500 או לחכות קצט ולהביא משהוא איכותי?

פורסם

שווה זה עניין יחסי...

בנדיט הוא כלי שדורש המון תחזוקה (יחסית) ותשומת לב.

סה"כ אחלה כלי, לא מסובך יותר מידי, אם אתה מתכנן לתקן לבד זה טיפה מסובך, למרות שזה לא בשמיים.

אין מה להשוות בין בנדיט ל R, מכל הבחינות, כמו כן אם אתה נהנה מאופנועים קנה את מה שהלב שלך אומר לך. זכור, אין מחיר לרגש...

אבל השאלה שלי היתה האם זה שווה את כל זה אם אתה נהנה מהאופנוע כמו שזה נראה או שבסוף אתה רואה שהשקעת כל כך הרבה וזה נמאס אחרי שבוע ועוד שאלה היא אם כדי בכלל לקנות אופנוע עד 500 או לחכות קצט ולהביא משהוא איכותי?
מה זאת אומרת "נימאס"? מה אתה ילדה קטנה שמשחקת בבובה?

אפשר להפיק טונות של כיף גם מ 50CC "עלוב"... (גם אם זה בלהשליך אותו למדורה :-) )

אתה חושב שתגיע למיגבלות של הבנדיט מהר? או שזה רק נדמה לך...

אם אתה מפחד שזה ימאס עליך מהר קנה GS או GPZ, למכור אותם יהיה יחסית קל ולא "כואב בכיס"...

זכור מיגבלת האופנוע היא לא מהירות סופית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אחי בוא אני יתן לך את היתרונות של בנדיט ואת החסרונות ואתה תחליט לבד אם שווה לך לקנות אחד כזה :

יתרונות -

נראה טוב ,צליל מדליק מהמנוע המרובע צילנדרים (בתנאי שיש אגזוז פתוח),פוזה על ילדים ששמעו מאחים/דודים/חברים ,שבנדיט זה מינימום R1000 שעולה לוילי בהילוך שישי בקלי קלות .

סגירה 190 אמיתיים בסקאלה זה 215,פתיחה קצת ממש קצת יותר מהיר מGS וGPz ,אחלה שוק !

חסרונות- בולע דלק כאילו אין מחר ,פלאגים הולכים לעולמם מהר ,כל פעם זה 4 פלאגים300 ¤,כל החלקה הכי קטנה מראה סימנים על השילדה,(ואז תגלה שהשילדה היא בכלל מלאה בהפוקסי מהבחור שנפל לפנייך) ,גיר בעייתי, בולם קידמי מעפן,

אופנוע מחלה שמי שלא מטפל בו לבד יפשוט רגל ..

פורסם

לפי דעתי , יתכן שתשתעמם בשלב מסוים , אבל עם אופנוע שטח - לא תשתעמם לעולם , קנה אופנוע שטח - דוש - מומלץ dr350 ,גם תהיה רוכב הרבה יותר טוב אח"כ , אני רואה הרבה חברה עם

ה 500 ים - לא יודעים לעלות מדרכה אפילו.

רד מהכלים לכביש עד 500 - אלא אם כן מה שחשוב לך זה להסתובב עם מעיל סופרספורט ו קסדה ביד - יעני מינימום ולנטינו רוסי.

פורסם
לפי דעתי , יתכן שתשתעמם בשלב מסוים , אבל עם אופנוע שטח - לא תשתעמם לעולם , קנה אופנוע שטח - דוש - מומלץ dr350 ,גם תהיה רוכב הרבה יותר טוב אח"כ , אני רואה הרבה חברה עם

ה 500 ים - לא יודעים לעלות מדרכה אפילו.

רד מהכלים לכביש עד 500 - אלא אם כן מה שחשוב לך זה להסתובב עם מעיל סופרספורט ו קסדה ביד - יעני מינימום ולנטינו רוסי.

בוא נראה רגע...

הממ, הוא רוצה בנדיט 400, כי אופנועי 500 "רגילים" משעממים אותו. (כן, ברור שהוא ימצא אותם אחרי יומיים...)

מבקש עיצות מבלי נינג'ות למינהם. (אופנוע הספורט היחיד בעולם? או סתם השם הכי נפוץ שכל ילד שומע?)

מחפש את הדאווין? ברור.

רוצה "להראות כמו"? שקוף.

אתה מבזבז פה בייטים על אוזניים ערלות.

זה לא מישהו שמחפש לדעת לרכב,

לעבור פניות בצורה חלקה, להאיץ יפה אחרי, לבלום חלק לפני ואולי לתת טיפה החלקת זנב בפניה עם איזה מכת גז בשביל החיוך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...