Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

בקשתי:

מחזיק פיאט פונטו 2005 (dynamic)

למיטב זכרוני מהבדיקה האחרונה מפרט גדלי הרמקולים שלי הוא: 4 אינצ' רמקולים אחוריים ו-6.5 אינצ' רמקולים קדמיים (תחתית הדלת) כמו כן יש עוד שני טוויטרים מעל הדשבורד (במשולש העולה).

* אני אוהב סאונד ומוזיקה אבל לא הייתי מגדיר את עצמי מהמשוגעים בנושא. מה שמוביל אותי למחשבה שאני כנראה לא אתקין מגבר או סאב נפרד ברכב.

* הרבה יותר חשובה לי האיכות מאשר העוצמה המקסימלית. וזה יוצר קושי משוגע בכל פעם שאני מגיע לחנות שמתקינה מערכות שמע אני לא מצליח להעביר למוכר את המסר שהעוצמה המשוגעת שאותו זוג רמקולים יכול להציע לי פחות מדברת אלי..

* אחד הרמקולים האחוריים שלי הרוס (צליל של ממברנה קרועה) וגם הימני הקדמי הרוס.

שאלותיי:

1. HU - אני רוצה גם דיבורית לרכב. אני שוקל לקחת HU עם בלוטוף מובנה. אלו עם המיקרופון שאפשר לחבר אותו לאן שרוצים. מצאתי מספר כתבות ישנות בנושא. מה המצב כיום? האם יש ביקורות על איכות השמע?

2. HU - המלצה לאחת שתענה על הדרישות שלי.

3. רמקולים קדמיים - אם יש לי טוויטרים קדמיים אני יכול להסיק מכך על סוג הרמקול הקדמי שיש לי? כלומר קראתי על סוג הקומפוננט ועל הסוג הקואקסיאלי. אז אם יש מקום לטוויטרים קדמיים זה מוציא את האופציה לקואקסיאליים שנראה לי לפי מה שהבנתי יותר תואמים את הדרישות שלי?

ההמלצה לקדמיים?

התקציב:

ממה שראיתי HU עם דיבורית בלוטוף עולה 700-800?

300 לכל רמקול יעשה את העבודה מבחינתי?

תודה

פורסם

1300 זה תקציב נמוך,בקצת יותר אפשר להעמיד סטאפ נחמד ואיכותי יחסית לתקציב

בנושא הרמקולים אני ממליץ להתקין 6X9 על המדף האחורי ללא רמקולים 6X9 יהיה לך חוסר באס רציני במערכת

אני ממליץ על TSA6973E Pioneer ,בנוגע לסט קדמי הייתי הולך על המורל טמפו 6.

רדיודיסק איכותי עם BT מובנה יעלה לך קצת יותר

אני ממליץ על אחד מבין השניים :

Clarion CZ302A

Pioneer DEH4450BT

פורסם

היי, תודה על התגובה..

בהתחשב בזה שקראתי שהחשיבות של הקדמיים היא מרכזית יותר - אין רמקולים 6.5 אינצ' שיעשו עבודה טובה מקדימה?

(אני מאמין שאני לא אקדח במגש האחורי..)

יש איזו תשובה לגבי מה ששאלתי על הטווטרים הקדמיים ואיך שזה משפיע על סוג הרמקולים הקדמיים שאקנה?

מה המחיר המשוער של הHU שהצאת?

תודה

• תוכן חדש...