Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה בעיה בקלאץ.

hen amit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ברשותי קורדובה שנת 2000 וכמובן ידני.

משקניתי אותה שזה לפני שנה היה לי מאוד קשה ללחץ על הקלאץ .

עם הזמן זה גבר והתקשה עוד יותר .

תוכלו להגיד לי מה הבעיה וכמה יעלה לי להחליף חלק עם עבודה ועלות החלק?

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקלאצ' בנוי מ 3 חלקים : מייסב לחץ, שמש , ופלטת חיכוך.

מה שקרה אצלך זה שהשמש ( הפלטה העליונה שיושבת על פלטת החיכוך ) בנויה כמו שמש, כלומר ברזלים או עם תרצה ניטים דקים אשר נלחצים כול פעם שאתה לוחץ על הקלאצ'. מה שקרה אצלך זה עם הזמן אותה שמש אחרי המון לחצית עלייה וחום ואז קור וחוזר חלילה מתקשה. המתכת מעבדת את התכונה הגמישה שלה , ואז הקלאצ' ניהיה קשה. מה שאתה צריך לעשות בעצם זה להחליף קלאצ' כי אני לא חושב שמוכרים רק שמש, ועם כן הוא לא חדש . כאשר תחליף אותה אתה תרגיש שהלחיצה רכה כמו חמאה =].

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדוושה נהיה קשה בגלל שחיקת הדיסק מצמד ולא שינוי תכונות החומר.

הדיסק נשחק, נהיה דק יותר ונדרשת הפעלה ארוכה יותר של הקפיצים הפלטה וכן זווית הפעולה משתנה ולכן כוח ההפעלה הנדרש גובר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

אני ילך אחרי החגים להתקין קלאץ חדש.

רצוי להתקין קלאץ חלופי(חדש אבל לא אורגינל) או שלהשיק עוד כסף והרבה על אחד מקורי.

ועוד בעיה שנגלתה שעכשיו הוא לא נכנס לי לרברס מה שאני עושה זה הכנסה לרברס לפני התנעת האוטו.

העברת הילוכים קשה זאות אומרת שצריך להפעיל כוח על מוט הילוכים כדי להכניס הילוך.

תוכל להסביר לי קצת מדוע? ולגבי הקלאץ איזה כדאי.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההילוכים לא נכנסים בגלל הבעיה בקלאץ. הפעלה קשה מאד גורמת בסופו של דבר לאי הפרדה מלאה ואז יש קושי בהכנסת ההילוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...