Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(דילמה) מעוניין להשתדרג מסוזוקי איגניס 2005

Liran3331
שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. ברשותי רכב מסוג סוזוקי איגניס 2005 GLS אוטומטי והייתי מעוניין למכור אותו ולשדרג למשהו מתקדם יותר, במידה והדבר אפשרי כמובן (לכן אני כותב את ההודעה הזו).

הסיבה שאני מחפש רכב אחר היא שמדובר באוטו לא יציב בלי אחיזת כביש, כמו כן עם מזגן פועל זה מרגיש כאילו דוושת הגז בכלל לא קיימת בו.

במידה ואצליח למכור את הרכב במחיר המחירון שלו (שנע סביב 37,000 ש"ח) - וסביר להניח שכן כי הוא עבר 92,000 ק"מ בלבד ונראה יפה ושמור מאוד, אני מתלבט איזה רכב לרכוש.

התקציב המקסימלי הוא 50,000 ש"ח. הדגש צריך להיות על אחיזת כביש לכן עדיפות לרכב נמוך... אשמח לעזרה ממכם!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם תמכור את הרכב הנוכחי שלך במחיר שאתה מעוניין בו. במחיר שאתה רוצה למכור בו את הרכב יש רכבים בני 4 למכירה, או רכבים בני 3 בתוספת צנועה שאותה פורסים לתשלומים מרובים + אחריות...

ככה שאני לא רואה הרבה קופצים במחיר הנ"ל על רכב בן 7. מצטער לבאס.

(אבל הלוואי ותצליח, יש עוד אנשים שמוכנים לשלם את זה, רק צריך למצוא אותם)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה

גם אם אני אמכור אותו באלפיים או שלוש פחות מהמחיר שאני רוצה, אני עדיין אוכל להוסיף במידה ואני אמצא רכב מתאים ככה שזאת לא הבעיה כרגע.

ההתלבטות העיקרית שלי היא לאיזה כיוון ללכת - אני לא מעוניין במכונית משפחתית עם בגאז' גדול אלא ברכב קטן. אם נכנסים בקטגוריה הזאת (וברף מחיר של 45+-) רכבים בני 3 ו-4 אשמח לדעת במה מדובר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום Liran3331,

בסכום זה תוכל למצוא מגוון רחב יחסית של רכבים קטנים שיהוו שדרוג משמעותי בהשוואה לאיגניס שברשותך. לא ציינת אם רכב ידני יכול לבוא בחשבון מבחינתך אבל אם כן כדאי לבדוק את פיאט פנדה. המכונית זולה יחסית, זריזה וחסכונית מאוד בדלק. היא יציבה על הכביש למרות שמדובר במכונית גבוהה יחסית, די דומה במבנה שלה לאיגניס. כיוון אחר שאתה יכול לבדוק הוא למשל דייהטסו סיריון. כאן קיים רק דגם אוטומטי, אך עדיין מדובר ברכב קטן וחסכוני שנחשב למוצלח למדי.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום .

תקרא מה כתבתי בשרשור מיד אחרי מיטל מאלדן-לגבי רכב לסטודנטית 08-09 באשכול כאן.

(אנחנו כמו תאומים שממליצים על אותו רכב בדיוק)

האיגניס היא מכונית ספרטנית ולא נוחה.היא אמינה (סוזוקי אלא מה?)וחסכונית.

בלא הרבה כסף אתה יכול לבצע קפיצה יפה -רכב אמין וחסכוני כמו האיגניס,

אבח נוח ממנו ויציב למרות הגובה.

שתדע שיש לנו SX4 במשפחה שהוא רכב וטוב מהסיריון ובכל זאת אנחנו רבים אני ואשתי מי יקח את הסריון!

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין לא מבין למה ההמלצות על הפיאטים. אבל, אני לא מעוניין לנהוג בפיאט אלא במשהו עם אמינות טובה יותר.

הסיריון יותר בכייון אבל הוא מזכיר בצורה (הדוחה) שלו את האיגניס ואני רוצה משהו שונה.

כמו כן אין לי בעיה לנהוג על ידני אבל עדיפות לאוטומט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...