Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי פיאסטה מתצוגה, שאלות על דיבורית ותוספות בתשלום

איתן_כ
שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הזמנתי אתמול פיאסטה ידנית. מכיוון שחפצתי בכחולה ואני לא יכול להמתין למשלוח הבא בנובמבר, אני לוקח את זו שבאולם התצוגה, למרות שההנחה בגין זה מגוחכת - רק 2,500 ש"ח.

האם יש דברים נוספים שצריך לשים לב אליהם, מעבר למה ששמים לב בעת קבלת רכב חדש?

הזמנתי גם תוספת של דיבורית MKI9200 ב 1977 ש"ח וחיישני רוורס בכ 1300 ש"ח.

בזאפ דיבורית כזו נמכרת בכ 1000 ש"ח. השאלה היא מה עלות ההתקנה, כי אם ההזמנה מפורד עולה רק כמה מאות שקלים יותר, אשאר איתה, במקום לרוץ למתקין.

אם אוותר על ההתקנה של היבואן, האם יש דיבורית אחרת מומלצת שמתקשרת טוב עם האייפון?

אני מחפש משהו שיהיה הכי קרוב שאפשר למערכת המקורית של הפוקוס, שבה הדיבורית משתמשת במערכת השמע של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי אל תקנה אף פעם תוספות מהחברה זה יקר רצח

הנה הדיבורית :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472532

התקנה שלה עולה בסביבות ה-100 150 ש"ח יש לי אותה אצלי באוטו היא עובדת על בלוטוס אחלה של דיבורית

והנה חיישני רוורס:

http://www.liknot.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3074084

גם זה ההתקנה עולה בסביבות 100 150 ש"ח

תהנה אחי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיישני רוורס בכ 1300 ש"ח.

:lol::lol:

איך הם מרשים לעצמם לדפוק כאלה מחירים זה פשוט הזוי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ברור שיש דברים שצריך לשים אליהם לבד. תחשוב שהמון אנשים נכנסו, ישבו, נגעו בכל דבר ויצאו מהרכב. אף אחד גם לא התנהג אליו בזהירות(לא מדבר על מצב בכלל שיש אנשים שבכוונה עושים דברים רעים). שים לב לכל פיפס, כל שריטה, ידית וכל דבר שאתה מסוגל לחשוב עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי אל תקנה אף פעם תוספות מהחברה זה יקר רצח

הנה הדיבורית :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472532

התקנה שלה עולה בסביבות ה-100 150 ש"ח יש לי אותה אצלי באוטו היא עובדת על בלוטוס אחלה של דיבורית

והנה חיישני רוורס:

http://www.liknot.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3074084

גם זה ההתקנה עולה בסביבות 100 150 ש"ח

תהנה אחי...

אף אחד לא יתקין לו במחירים כאלה אם הוא קונה את המוצרים לא אצל המתקין. מחיר התקנה יהיה יותר בכיוון 200+

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבור רכב שעולה כ- 75K ש"ח קבלת הנחה יפה מאוד עבור רכב מתצוגה. רכבי תצוגה הם סה"כ כאלו שנכנסו ויצאו מהם לקוחות ולרוב אין בהם נזקים (ואם יש, היבואן צריך לתקן). היתרון הוא שהרכב לא עומד בשמש במחסנים ובמקרה הזה זמינות מיידית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזרת להם את ההנחה , שקיבלת מהם על רכב מתצוגה + 800 ש"ח תוספת מצידך.

:roll:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה לעצמך טובה ענקית - בטל את הדיבורית וחיישני הרוורס , במחיר כזה אתה יכול להתקין דיבורית + חיישנים גם לך גם למשפחה וגם לשכנים. או לקנות מערכת מולטימדיה עם דיבורית BT

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשה לעצמך טובה ענקית - בטל את הדיבורית וחיישני הרוורס , במחיר כזה אתה יכול להתקין דיבורית + חיישנים גם לך גם למשפחה וגם לשכנים. או לקנות מערכת מולטימדיה עם דיבורית BT

אני בעד הרעיון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה פזיז מידי.

בשביל 2500 שקל, לא שווה להביא מתצוגה.

אם זה היה 2500+תוספות שקנית בחינם, אז שווה.

תבדוק שהכל ברכב תקין, כל הכפתורים בעיקר.

דיבורית BT יש של מוטורולה ב500 שקל, עושה את העבודה מעולה, אני עובד עם כאלה ברכבים שלי כבר יותר משנה וחצי.

התקנה של דיבורית, אפשר לעשות לבד ובבית, רק צריך ליראות אחת מורכבת.

כל מקרה, אם הייתי קונה רכב חדש, הייתי הולך למתקין שיתקין את הדיבורית, 100-200 שקל ואתה גומר סיפור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אקבל את עצתכם ואבטל את הזמנת כל האביזרים, למעט ביטול כרית האוויר שעולה 450 ₪ ולא יכול להתבצע אצל מתקין.

את הדיבורית, חיישני הרוורס וגם את המיגון הנדרש (אותו לא הסכמתי להזמין עד בירור עם חברת הביטוח, לא בטוח שאוטו של 75K צריך קודנית ועלוקה) ארכיב אצל מתקין.

למישהו יש המלצה לדיבורית עם התקשורת הטובה ביותר עם אייפון? אני רוצה כזו שמשתמשת ברמקולים של הרכב.

אני צריך גם המלצה למתקין.

מישהו כתב שאני פזיז. אז זה נכון, זה מגיע עם הגיל.

פעם הייתי עושה נסיעות מבחן בכל המתחרות, חוקר באינטרנט ומתייעץ בפורומים.

מה שהיה עכשיו זה שפשוט נכנסתי עם אשתי ביום שישי לסוכנות, ראינו שעגלת התאומים נכנסת והזמנו. נמאס לנו ממכוניות שחורות ולבנות, אז התעקשנו על כחול.

ככה, בלי נסיעת מבחן (הייתה להם, אבל לא בזמנים שאנחנו יכולים) ובידיעה ברורה שהדגם הולך להתחלף. פעם לא הייתי מעיז לקנות מכונית שמדורגת אצל אהרונוביץ עם סימן קריאה במקום כוכבים.

גם אם אקח את כל התוספות, אשלם 77 אלף ₪ - על רכב שמיוצר בגרמניה.

פעם אחרונה שרכשתי רכב חדש הייתה לפני שנתיים - שירוקו שעל הכביש עלתה לי 177 אלף ₪ והיא מיוצרת בפורטוגל :-)

אגב, האופציה היחידה מבחינתי הייתה גם מבית פורד - פוקוס ידנית. את הפוקוס אני מכיר היטב כי זה רכב הליסינג שאני מחזיר עכשיו, אבל חוץ מהעובדה שהוא עולה 33 אלף ₪ יותר, היבואן פתר לי את ההתלבטות בזה שאין כאלה במלאי, ומשומשות כאלה אין להשיג כרגע.

למתחרות ישירות כמו i20 וסוויפט אני לא מתחבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטול כרית אוויר בתשלום?! אתה מתכוון לכריות האוויר של הנוסע שבכמעט כל מכונית מודרנית מתבצע עם סיבוב מפתח או דרך תפריט מחשב הרכב?

הם לא מתביישים שם בפורד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי אתמול פיאסטה ידנית. מכיוון שחפצתי בכחולה ואני לא יכול להמתין למשלוח הבא בנובמבר, אני לוקח את זו שבאולם התצוגה, למרות שההנחה בגין זה מגוחכת - רק 2,500 ש"ח.

האם יש דברים נוספים שצריך לשים לב אליהם, מעבר למה ששמים לב בעת קבלת רכב חדש?

בזאפ דיבורית כזו נמכרת בכ 1000 ש"ח. השאלה היא מה עלות ההתקנה, כי אם ההזמנה מפורד עולה רק כמה מאות שקלים יותר, אשאר איתה, במקום לרוץ למתקין.

אם אוותר על ההתקנה של היבואן, האם יש דיבורית אחרת מומלצת שמתקשרת טוב עם האייפון?

אני מחפש משהו שיהיה הכי קרוב שאפשר למערכת המקורית של הפוקוס, שבה הדיבורית משתמשת במערכת השמע של הרכב.

איזה צרכנים גרועים יש בארצנו...ובסופו של דבר, כולנו מפסידים בשל כך, כי היבואנים יכולים לעשות מה שבא להם. עם כל הכבוד, אתה לא יכול לחכות חודשיים לרכב חדש?? חייב אך ורק כחול? מה קרה? ובכלל, לקחת רכב תצוגה שזו אופציה כל כך לא מומלצת, וכל זה בשביל 2500 שקל הנחה, העיקר רכב כחול? בהצלחה, מה אומר לך...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה צרכנים גרועים יש בארצנו...ובסופו של דבר, כולנו מפסידים בשל כך, כי היבואנים יכולים לעשות מה שבא להם. עם כל הכבוד, אתה לא יכול לחכות חודשיים לרכב חדש?? חייב אך ורק כחול? מה קרה? ובכלל, לקחת רכב תצוגה שזו אופציה כל כך לא מומלצת, וכל זה בשביל 2500 שקל הנחה, העיקר רכב כחול? בהצלחה, מה אומר לך...

למה רכב מתצוגה זו אופציה כל כך לא מומלצת? בתור אחד שעובד בתחום אני אומר לך שלי לא היתה שום בעיה לרכוש רכב מתצוגה בתמורה להנחה מסויימת ובטח ובטח שבמקרה הזה מדובר על המתנה של חודשיים למשלוח הבא עם הצבע הרצוי.

יש לפעמים מצבים בחיים שצריך רכב תוך זמן קצר, בד"כ זה כשהאלטרנטיבה היא רכב שכור שעולה כ- 2500 ש"ח לחודש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...