Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה לכולם.

הבנתי שלפאביה האחריות הקצרה ביותר והטיפולים יקרים יותר. מצד שני היא כרגע במחיר אטרקטיבי יותר.

אני סקרן, כמה אנשים נהגו הרבה על הפיאסטה החדשה כי היא יחסית חדשה בשוק ואני לא בטוח אם כל הפגמים התגלו כבר..

מה בנוגע לביטוח על הרכבים הנל? יש אחד שבולט לרעה?

בקשר לi20, לא עדיף רכב חדש ממשומש? היא יקרה יותר מהיתר כחדשה.

פורסם

הדעה הקדומה על טיפולים יקרים לסקודה לא עומדת במבחן המציאות:

- טיפול קטן עולה כ-600 ש"ח

- טיפול גדול כ-1000 ש"ח

(במוסכים ברשת היבואן כמובן)

העלויות דומות עד זהות לדגמים אחרים.

מבלי קשר לנ"ל, לדעתי הפיאסטה היא המכונית העדיפה מבין האופציות שהועלו. מציע לך לא לחשוב על תחזיות סחירות כאלו ואחרות (בדוק אצל אלו שרכשו מזדה 3 "כי היא נורא סחירה" ונתקעו איתה במכירה עד ששהורידו את התחתונים)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
דור: קליאו 1.5 יותר חזקה מהמיקרה? האמת היא שלא נהגתי במיקרה, אבל שכרתי קליאו 1.2 ידנית לפני מספר שבועות, ואכזבה קשה זה understatement. נוחות מחרידה וחולשת מנוע די קיצונית, הקים קול מחאה בכל פעם שהמחוג הגיע ל-100 קמ"ש במישור.

נוחות מחרידה?

קול מחאה ב100 קמ"ש?

על איזה רכב נהגת?

שכור, זה מסביר הרבה.

לי הרכב מאוד נוח, ואני מבלה בו שעה וחצי - שעתיים ביום, והוא סוחב יפה גם במהירויות חוקיות ומעבר לכך, אולי אני לא מזנק ראשון ברמזור, אבל אין לו שום בעיה לפתח מהירות מעבר ל100 קמ"ש בצורה סבירה מאוד.

הדעה הקדומה על טיפולים יקרים לסקודה לא עומדת במבחן המציאות:

- טיפול קטן עולה כ-600 ש"ח

- טיפול גדול כ-1000 ש"ח

(במוסכים ברשת היבואן כמובן)

העלויות דומות עד זהות לדגמים אחרים.

מבלי קשר לנ"ל, לדעתי הפיאסטה היא המכונית העדיפה מבין האופציות שהועלו. מציע לך לא לחשוב על תחזיות סחירות כאלו ואחרות (בדוק אצל אלו שרכשו מזדה 3 "כי היא נורא סחירה" ונתקעו איתה במכירה עד ששהורידו את התחתונים)

600₪ לטיפול קטן זה יקר,

ביונדאי זה עולה 400₪, ברנו קליאו שלי זה עולה 430₪. תכפיל את זה על אחד כמוני שגומע 25-30 אלף ק"מ בשנה ועושה שני טיפולים, תבין שסכומי הכסף האלו גדלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פיקנטו היא הקטנה ביותר כאן. בתקציב ובדרישות שלך הייתי הולך על משהו מעט גדול ונוח יותר.

פיאסטה מצוינת - הבחירה שלי לקטגוריית ה"סופר-מיני ידנית". בנוסף בדוק גם את הסוזוקי סוויפט הידנית (לא ספלאש).

פביה - מקום רביעי אצלי בקטגוריה, אחרי הסוויפט והקליאו.

מיקרה היא מהמכוניות הפחות טובות שנמכרות בארץ, בלשון המעטה.

לא הייתי מפחד מסחירות הפיאסטה - מכוניות פורד נמכרות מאוד בארץ לאחרונה והפיאסטה הידנית בוודאי תהיה מבוקשת בעוד כמה שנים.

רוני במה לדעתך הקליאו עדיפה על הפאביה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

החשיבה שהפורד תיהיה "פחות סחירה" מהמתחרות בגלל שלא רואים אותה הרבה - מוטעת.

מדובר בדגם אמין ביותר עם מוניטין של עשרות שנים ובעל סחירות מצויינת +++

הפיאסטה תענה לכל הצרכים שלכם ואף יותר.

אמליץ בחום גם על הפולו אפילו שהיא חורגת מהתקציב, אבל זה רק כי הסוכנות שלהם ממש ממול פורד בחיפה והיא שווה בדיקה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תודה לכולם.

למה לא הספלאש? דווקא מצא חן בעיני.

בכל מקרה, החלטנו לעכב מעט את הרכישה - האישה לא שלמה עם זה עדיין, וגם יש ימי מכירות מיוחדים של חצי מסוכנויות הרכב בתחילת ספטמבר...

הדגמים המועדפים הם הספלאש (מחיר אטרקטיבי ), הסוויפט והפיאסטה (למקרה שיצוץ מבצע שווה במיוחד).

פורסם
תודה לכולם.

למה לא הספלאש? דווקא מצא חן בעיני.

בכל מקרה, החלטנו לעכב מעט את הרכישה - האישה לא שלמה עם זה עדיין, וגם יש ימי מכירות מיוחדים של חצי מסוכנויות הרכב בתחילת ספטמבר...

הדגמים המועדפים הם הספלאש (מחיר אטרקטיבי ), הסוויפט והפיאסטה (למקרה שיצוץ מבצע שווה במיוחד).

אלו שלוש אופציות טובות.

הספלאש קטנה משתי האחרות ופחות בטוחה מהן.

ההמלצה שלי לוותר ולהתמקד בשתי האפשרויות האחרות שהעלית.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...