Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה, אני בא להתחיל שיפוץ רכב ראשון בחיים שלי ומפילים פצצה.

אולי נמכור את ה"גורטאה" (טנדר דיזל 98) נעש השלמה למקדמה שתידרש ונביא רכב חדש אן כמעט חדש.

אוקי. מעניין? מעניין.

כמו שנכתב למעלה ישנו תקציב של עד 75,000 (קצת לפה, קצת לשם), איזה מכוניות נכנסות חדשות כרגע? לפי מה שאני רואה, ניתן להכניס לתקציב כחדשות רכבים כמו פאביה ואיביזה זולות, אולי גם פולו עם לחץ וורבלי מתון על סוכן חלש אופי. מעבר לזה, כנראה רק הרכבים הפיציים דוגמת אלטו, ספארק, C1, אייגו ושאר החברות לסצנה האנורקסית.

אני נוטה שלא לרצות את לקנות את הקטנות מאוד כי:

א' אני מאוד אוהב שנוח לי והן לא נראות לי נוחות.

ב' אני מאוד לנהוג סתם בשביל הכיף (חזק יותר או פחות זו כבר שאלה אחרת) ונראה לי ששוב, הן לא נראות לי כרכבים שכיף להיכנס אליהן בשתיים בלילה ולתפור נסיעה לאילת/גליל כשבא לי

ג' אני לא ממש אוהב את המראה שלהן, אולי למעט את הפיקנטו, וכן אני, קונה גם לפי מראה המכונית.

נשארת האופצייה של הרכבים לבית פולקסוואגן (אני אשקר אם אומר שלא נדלקתי על הרעיון של 1.2 TSI ידני.), פיאסטה, קליאו, 206+ (שלא נראת כבחירה מאוד חכמה) וכיו"ב.

האם שווה לדתעכם לחכות שנת דגם ל2013? הא יש שינויים אקוטיים שיכנסו? הנחות ראליות? כמו כן, נאמר לי על ידי סוכן של סיטרואן שהוא גם חבר משפחה ששווה לרכוש רכב בן שנה מהטרייד אין של החברות ובעצם לקבל רכב כמעט חדש במחיר נמוך משמעותית. ככל הנראה הבעיה היא תנאי מימון פחות משתלמים לעומת רכישה ישירות מהחברה.

מה דעתכם? אם צריך להבהיר משהו, אבהיר.

תודה לעונים!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה קל: בצע נסיעת מבחן על פיאסטה חדשה וסוויפט חדשה. מעבר לזה - תגיד אילו מכוניות מתלבשות לך טוב בעין וננסה לעזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נשארת האופצייה של הרכבים לבית פולקסוואגן (אני אשקר אם אומר שלא נדלקתי על הרעיון של 1.2 TSI ידני.), פיאסטה, קליאו, 206+ (שלא נראת כבחירה מאוד חכמה) וכיו"ב.

האם שווה לדתעכם לחכות שנת דגם ל2013? הא יש שינויים אקוטיים שיכנסו? הנחות ראליות? כמו כן, נאמר לי על ידי סוכן של סיטרואן שהוא גם חבר משפחה ששווה לרכוש רכב בן שנה מהטרייד אין של החברות ובעצם לקבל רכב כמעט חדש במחיר נמוך משמעותית. ככל הנראה הבעיה היא תנאי מימון פחות משתלמים לעומת רכישה ישירות מהחברה.

אני מניח שזו כרגע השאלה העיקרית. האם לקנות שנה ב2013 פולו 2012 (נגיד) מהטרייד אין, אני מניח שמדובר על משהו כמו 20% ירידת ערך לא? ואם אני לוקח גיר ידני אני חוסך בעיות פוטנציאליות, מוסיף fun פקטור, ומשפר יחסית צריכת דלק, ואפילו חוסך כמה שקלים בגלל הפרש DSG מול ידני.

בקשר לסוויפט, היא לא שותה יחסית הרבה יותר דלק מהמתחרות האירופאיות?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...