Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני אקנה טרמוסטט

מה יכולה להיות הסיבה שהוציאו אותו?

הסיבה הרגילה

"סע, יהיה בסדר"

וההמשך שלה:

"אמרתי לך שיהיה בסדר, לא?"

פורסם

האם בנסיעה בכביש פתוח בשעות הבוקר או הערב (כשלא חם במיוחד) במהירות קבועה של 90 קמ"ש, טמפרטורת מנוע יורדת לאיזור 60-70 מעלות?

אם זה לא קורה, כנראה הטרמוסטט קיים ומתפקד.

פורסם

תתחיל מבדיקת 4 גזים במכון קרב'. זה יתן לך אינדיקציה טובה לגבי מצב הקרב'.

בעל מקצוע טוב באיזור המרכז הוא משה זר קרב' באיזור התעשיה סגולה.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם
האם בנסיעה בכביש פתוח בשעות הבוקר או הערב (כשלא חם במיוחד) במהירות קבועה של 90 קמ"ש, טמפרטורת מנוע יורדת לאיזור 60-70 מעלות?

אם זה לא קורה, כנראה הטרמוסטט קיים ומתפקד.

היום בדקתי את זה נסעתי במהירות של 90 קמש בצהריים בכביש פתוח והמנוע היה בסביבות ה50-60 מעלות וכשהגברתי מהירות החום מנוע ירד יותר

עוד לא היה לי זמן ללכת למכון בדיקת גזים.

אבל מה שבטוח שאני חייב לקנות טרמוסטט,

יש סיכוי שכשאני אקנה טרמוסטט המנוע יתחיל להתחמם מעל 90 מעלות?(ואם כן מדוע)

ונזכרתי בעוד משהו.... מדי פעם אני שומע בעבוע של המים במיכל של המים של הרדיאטור ממה זה נובע?

פורסם

אוקיי היום החלפתי טרמוסטט הוא היה קיים אבל היה נשאר במצב של רבע פתוח

היה גם מנותק איזה צינור (שכנראה לא ידעו לאיפה הוא מחובר אז סתמו אותו עם בורג והשאירו אותו זרוק)- לאחר שהצינור חובר הרכב קיבל כוח,

לאחר מכן כוונו מחדש כמות האוויר וכמות הדלק.

מילאתי דלק לפול כדי לבדוק מעכשיו כמה דלק הרכב יצרוך

בכל מקרה מנורת הCONOMY נשארה כתומה מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דולקת אצלי המנורה בצבע כתום (בעבר דיברתי על זה בפורום) המנורה אומרת שהרכב צורך יותר מדי דלק(כשבהיא בצבע כתום כמו אצלי)

החלטתי לגשת למוסך מורשה טויוטה

שאלתי את האחד העובדים כמה יעלה לי לפתור את התקלה הוא אמר לי רכב ישן אנחנו לא מתקנים אנחנו מתעסקים רק בחדשים, אז אמרתי לו תוריד את השלט של מוסך טויוטה כי מוסך טויוטה צריך לתקן כל רכב של טויוטה ולא רק את החדשים, לאחר מכן הוא אמר לי שצריך לחבר את הרכב ולמחשב והמחשב יגיד להם מה התקלה אז אמרתי לו שנת 92 אין מחשב ברכב הוא התעקש שיש מחשב, אמרתי לו שיראה לי איפה החיבור של המחשב, הוא אמר שהוא לא מבין ברכבים ישנים ושאני אקנה רכב חדש ואבוא אליהם אמרתי לו שיקרה למנהל

המנהל הגיע אמר לי אנחנו צריכים לחבר את הרכב למחשב אמרתי לו גם אתה התחלת לעשות צחוק?! הוא אמר רק מחשב יגיד מה התקלה של הרכב אז הסברתי לו מה המנורה של הECONOMY אומרת הוא אמר שהוא לא יודע אם הם ידעו לפתור את התקלה אבל בכל מקרה אני אצטרך לשלם להם 150 ש"ח בדיקה אם יצליחו ואם לא

כמובן שהבנתי שאם אני אתפוס סתם אחד מהרחוב שאין לו ידע הוא יביא לי תשובות בדיוק כמו שלהם אז לא השארתי את הרכב אצלם!

איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? שהרכב יתחיל לחסוך יותר בדלק כי הוא אוכל לי ליטר דלק ל6-7 ק"מ

פורסם

היחידה הנ"ל מבוקרת ואקום, אין בה שום טכנולוגייה מהפכנית והיא לא משפיעה על צריכת הדלק, זה רק אינדיקטור לנהג.

כן הייתי מציע לך לבדוק אם כל צנרת הואקום תקינה, משיכת אוויר לא מבוקר למנוע בהחלט עלול לפגוע בצריכת הדלק והביצועים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעבר למה שאיתמר אמר, כשמדובר ברכב שנת 92 אני לא מוצא ולו יתרון אחד בפנייה למוסך מורשה.

היתרון העיקרי של מורשה מתבטא באמצעים ובטכנולוגיה שלא תמיד תמצא במוסך המצוי, ונדרשת על מנת לאבחן תקלות ברכבים עתירי מחשבים, בקרות וחיישנים.

לרכב כמו שלך, מוסך מקצועי עם אנשים מקצועיים ושנים של נסיון יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר.

סתם שתחשוב על זה להבא.

פורסם
היחידה הנ"ל מבוקרת ואקום, אין בה שום טכנולוגייה מהפכנית והיא לא משפיעה על צריכת הדלק, זה רק אינדיקטור לנהג.

כן הייתי מציע לך לבדוק אם כל צנרת הואקום תקינה, משיכת אוויר לא מבוקר למנוע בהחלט עלול לפגוע בצריכת הדלק והביצועים.

איתמר.

מישהו בפורום אמר לי בעבר שזה בעיה של ואקום (אני לא יודע אם זה קשור אבל שאני מדליק מזגן האוטו מאבד חצי מהכוח שלו אולי זה בגלל הואקום)

מעבר למה שאיתמר אמר, כשמדובר ברכב שנת 92 אני לא מוצא ולו יתרון אחד בפנייה למוסך מורשה.

היתרון העיקרי של מורשה מתבטא באמצעים ובטכנולוגיה שלא תמיד תמצא במוסך המצוי, ונדרשת על מנת לאבחן תקלות ברכבים עתירי מחשבים, בקרות וחיישנים.

לרכב כמו שלך, מוסך מקצועי עם אנשים מקצועיים ושנים של נסיון יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר.

סתם שתחשוב על זה להבא.

הלכתי למורשה כי חשבתי שהם ישר יגשו לעיניין ובכמה דקות יאתרו את הבעיה,

בכל מקרה יש ברשותנו גם קורולה 2003 שבעבר היתה מטופלת רק במורשה ומהיום לא מתקרבים לשם

פורסם

אם הנורה נשלטת ואקום אז יש לך צינור ואקום לא במקום, יכול להיות שזה רק צינור אינדיקציה .

הפתרון שלך זה קודם מכון קרבורטורים מקצועי וטוב שיטפל לך בקרבורטור ואז תבדוק אם יש צורך בטיפול נוסף.

פורסם

שני השירשורים אוחדו,

לפותח השירשור - גם אם נניח, שמוסך מורשה יבואן מחוייב לטפל בכל רכב של אותו מותג, ההתעקשות שלך לא מובנת.

עיקר העבודה במוסכים מירשי יבואן היא באמת עם רכבים חדשים.

את הגדם שלך (שגם לא היה נפוץ בארץ כחדש) הם ראו פעם אחרונה אולי לפני 10 שנים.

אז מדוע בכוח לתת את האוטו לטיפול למי שלא מעוניין לטפל בו, ומודה שלא מכיר מספיק את הדגם?

תנסה לפנות למכון ספידומטרים, אני מניח שיעזרו לך ויסדרו את הנורה הזו.

אתה יכול גם לבד לנסות לאתר צינורות קרועים או יבשים באיזור קרבורטור.

• תוכן חדש...