Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, זה גם מה שאני חושב, ולכן שילבתי בין שתי השאלות.

ויתור על מרזבים חייב לעשות את החיבור במקום אחר, ובחרו בחיבור חיצוני גלוי, כנראה בגלל שזה פשוט זול יותר וקל יותר לביצוע טכנולוגית.

צר לי. לא הבנתי את הקשר בין המרזב לחיבור הגג לרכב. הרי אם ניקח רכב שיש בו מרזבים ונוריד את המרזבי ם - הגג לא יפול, נכון? אם יש כיסוי בפלסטיק אין זה משנה. משני צידי החלון הקדמי יש קורות. אותו דבר בכל צד בין הדלתות . אז מה קשור המרזב לכאן?

פורסם
אגב התמונות האלו, יש מישהו שהעז לעשות את זה בארץ ?

אני בעד שתרים את הכפפה:wink:

על לבן זה יראה טוב !!!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
צר לי. לא הבנתי את הקשר בין המרזב לחיבור הגג לרכב. הרי אם ניקח רכב שיש בו מרזבים ונוריד את המרזבי ם - הגג לא יפול, נכון?

כן, הגג כן ייפול!

אם יש כיסוי בפלסטיק אין זה משנה. משני צידי החלון הקדמי יש קורות. אותו דבר בכל צד בין הדלתות . אז מה קשור המרזב לכאן?

אני אנסה להסביר, גם בגג יש מרזב וגם בדופן יש מרזב, כאשר מניחים את הגג מעל אז בעצם המרזב בכל היקף הגג נכנס לתוך מרזב זהה שנמצא בדפנות הרכב ואז מרתכים מסביב.

הורד את המרזב ואכן חיש מהר תקבל רכב קבריולה.

מיני קיפוד,

מאחר וחייבים לרתך מבחוץ ומבפנים, פרויקט כזה ידרוש הפשטה מלאה של פנים הרכב וכמו כן פחחות צבע מבחוץ מה שהופך לדעתי את הפרויקט לאפשרי (או הגיוני), רק במהלך שיפוץ נרחב שבו גם ככה הרכב מופשט ונשלח לפחחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אנסה להסביר, גם בגג יש מרזב וגם בדופן יש מרזב, כאשר מניחים את הגג מעל אז בעצם המרזב בכל היקף הגג נכנס לתוך מרזב זהה שנמצא בדפנות הרכב ואז מרתכים מסביב.

הורד את המרזב ואכן חיש מהר תקבל רכב קבריולה.

מיני קיפוד,

מאחר וחייבים לרתך מבחוץ ומבפנים, פרויקט כזה ידרוש הפשטה מלאה של פנים הרכב וכמו כן פחחות צבע מבחוץ מה שהופך לדעתי את הפרויקט לאפשרי (או הגיוני), רק במהלך שיפוץ נרחב שבו גם ככה הרכב מופשט ונשלח לפחחות.

אודה לך אם תסביר, על בסיס התמונה המצורפת, איך המרזב מחזיק את הגג.

frame.jpg

פורסם

מיני קיפוד,

אני יודע מה צריך לעשות ואני גם יודע שעושים את זה הרבה בחו"ל רק רציתי לדעת אם מישהו ניסה בארץ?

זה ללא ספק אחד השיפורים האסטטים הכי מרשימים למיני אבל מיותר בכל קנה מידה אחר.

אני בעד שתרים את הכפפה:wink:

על לבן זה יראה טוב !!!

אין לי תכניות להשאיר אותה לבנה...מצד שני אני לא יודע אם יישאר כסף לצבע...:lol:

וגם הצלחתי לצטט פעמיים !

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מה זה, וולבו מודרנית?

אין לה כלל מרזבים.

שים לב בקישורים הבאים שלחלקי הפח העליונים של המיני יש שפה כפולה שבתוכה מתישב המרזב שבגג.

פח אחורי

פח אחורי MK2

הגג

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי התמונות האלו יסבירו יותר טוב.

attachment.php?attachmentid=286169&d=1336493190

attachment.php?attachmentid=286170&d=1336493190

attachment.php?attachmentid=286171&d=1336493190

פורסם

לדעתי האאודי היתה גם הראשונה שהציגה מכסה מנוע ומטען שמגיעים עד החלונות תוך ויתור על קטעי פח.

יחד עם פגושי פלסטיק עד מחצית הרכב יצרו לראשונה את התצורה המודרנית שקיימת היום.

• תוכן חדש...