Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש סוגיה שאני לא מצליח למצוא לה פיתרון וחושב להתייעץ עם עו"ד.

הסיפור הוא כזה.

אבא שלי שעובד כשכיר מזה כ15 שנה, ביקש לנסוע לחול לתקופה של כשבועיים, קיבל אישור בע"פ והזמין את כרטיסי טיסה.

אחרי מס' ימים נאמר על ידי המעסיק כי בגלל עומס עבודה הוא לא מאשר את היציאה.

נכתב מכתב רשמי שבו צויין שניתן אישור והנסיעה חשובה מאוד בגלל ביקור קרוב משפחה מדרגה ראשונה ובמצב רפואי לא טוב (קיימים מסמכים).

המעסיק ענה שהוא מוכן להשתתף בקנס הכרוך בביטול כרטיסים ותיבחן אפשרות לתאריכים אחרים.

אחרי שאבא שלי הגיע עם תאריכים שהוא מצא המעסיק טען שהוא לא מוכן לשחרר את אבא שלי לתאריכים אלו.

בגלל הלחץ והמצב אבא שלי נכנס מספר פעמים לבית חולים, אחת במהלך וויכוח במשמרת עם מנהל.

המצב מאוד בעייתי ואני עובד עצות.

אודה לעצתכם.

תומר

פורסם

אם אביך אושפז כנראה שיהיה עליו לוותר על הנסיעה לחו"ל - כמובן חשוב מה היתה האבחנה, אבל עלולה להיות בעיה בביטוח בריאות לחו"ל, ואשפוז בחו"ל הוא עניין יקר מכדילהסתכן בננסיעה ללא ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו זכותו של המעסיק לא לאשר חופשה.

שינסה לקבל מהמעסיק תאריכים אפשריים ושיתאם את המסיעה לתאריכים האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החוק ברור ביותר

המעביד קובע את מועד החופשה .

לכן רצוי כי אביך יבקש מהמעביד מספר תאריכים המתאימים למעביד ( רצוי בכתב ) ואז יסע בתאריכים הללו.

אם המעביד מוכן לשאת בקנס , מעיד כי הוא מכיר "באשמתו" .

לא הייתי מתעמת עם המעביד בנושא הזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין מחוייבות חוקית. אנושיות זה כבר עניין אחר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...