Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ההורים חיפשו רכב חדש שיחליף את המאזדהליסינג 2 שהגיע הזמן להחזיר.

סופרמיני לא יקרה רצו, ניסיתי בכל כוחי לשכנע לבדוק את הפיאסטה או הריו החדשה, האב פשוט לא מוכן לשמוע שום דבר על תוצרת קוריאה ו"החור שכוח-האל שממנו הפיאסטה הגיעה". (גזען, מה לעשות)

אז קנו את הפולו יאנג במבצע, 84K "על הכביש"

בשישי קיבלנו אותה, היום עשיתי עליה נסיעה.

כבר מהרגע שנכנסתי לרכב שמתי לב להמון דברים חסרים בהשוואה לפאביה שלי.

אין מחשב רכב, אין AUX, אין תאורה בתא כפפות (והוא לא מפוצל כמו בפאביה), אין תאורה עילית בסלון, ויש בלמי תוף מאחורה:screwy:

אבל

יש הגה+ידית הילוכים+ידית בלם יד מצופים בעור, יש דוושות אלומיניום, יש וינקרים במראות הצד, יש ג'אנטים 15" די פשוטים, אין סיכוי שזה VW מקורי. נו שוין - הלאה.

נהגתי בשתי התאומות את אותו מסלול מסביב לבית, כמה קילומטרים בודדים, וקשה מאוד להצביע על הבדל כלשהו ביניהן.

בפולו ההגה קצת יותר מתוגבר, לא אהבתי.

אבל יש בידוד רעשים מעט יותר טוב (לפחות מהמנוע)

התצוגה ברדיו (RCD310) נורא הזכירה לי את המסך המגעיל של הפיקנטו, שילוב של שחור\אדום שלא רואים יותר מדי טוב בשמש ובכלל זה נראה מוזר בהשוואה לגופן הלבן בSWING שלי שרואים בבירור בכל מצב.

מהרגע שנכנסתי אליה ועד שיצאתי לא הצלחתי למצוא סיבה למה לשלם 14K יותר ממה שעלתה לי הפאביה.

(טוב נו, אולי בגלל הדרך שבה נפתח תא המטען, עם הסמל VW המסתובב הזה.. מגניב משהו)

בחישוב מהיר - את כל קשקושי העור ודוושות האלומיניום אפשר להתקין בפאביה בפחות מ2K, מקורי וכשר מSUPERSKODA. ג'אנטים פשוטים כמו שצ'מפיון נותנים אפשר לקנות ב1500~שח, אחרי כזה "שפצור" הפאביה לדעתי פשוט עדיפה. (וגם בלעדיו)

אני לאט לאט מתחיל להפנים שמה שאוראל מזמר כבר שנים, שהפאביה היא העדיפה מבין השלושה הוא כנראה נכון.

-שבוע טוב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לדעתי במחיר הזה עדיף כבר סיאט איביזה, גג פנורמי, מראות מתקפלות אוטומטי ומערכת מולטימדיה בנוסף בלי להוסיף שקל ...מה שעושה את תוספת ה 16 אלף שקל יותר משתלמת

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אבל

יש הגה+ידית הילוכים+ידית בלם יד

יש גם גלגלים\מנוע\וכסאות לשבת עליהם? :lol:

ועוד הם קוראים לזה YOUNG,יענו צעיר,שמיועד לצעירים?

מתקמצנים (שוב) על אבזור ?

ב84K יכולת לשכנע אותם להוסיף טיפה ולקנות פאביה TSI הבסיסית ;) (רק שאז היית מנגן להם על הרכב 24\7 :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כבר יצא לי לשמוע לא פעם על העובדה שהפאביה היא חבילה משתלמת יותר מפולו. דע לך שאת חברת האם VW זה מדאיג..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

beresford, ממש הפתעת אותי, חיפשתי אותם בגוגל וזה בדיוק מה שיש על הרכב :shock: אם לא היית מעמיד אותי על טעותי בחיים לא הייתי מאמין שזה חישוק מקורי מבית היוצר של VAG. הוא נראה כל כך סתמי :puzzled:

ezuf, אבא שלי בנאדם קדמון, הוא לא מאמין שפאביה זה בעצם VW וש 1.2 אפילו עם טורבו זה יותר טוב מ1.4 (ו1.8 זה בכלל מטוס:roflmao:) תבין שהוא הוסיף כמעט 20% מעל הפאביה רק בשביל סמל ו"לישון טוב בלילה" בידיעה שזה רכב גרמני אמיתי:loco: ככה שהפאביה TSI הפשוטה בכלל לא הייתה בגדר אופציה

Fkl0ster, תודה, הכוונה הייתה לחברת האם. כלומר זה לא משנה אם את הפיאסטה מרכיבים באוסטריה - זה עדיין לא גרמני כי פורד היא חברה אמריקאית בכלל. ככה אבא שלי מסתכל על הסוגיה הזאת.

can't teach an old dog new tricks :) הוא עדיין מסרב לשלב הילוך בירידות בטענה שניוטרל מבזבז פחות דלק:lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...