Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק מהסיבה הזו קונצרן פיאט מתרחב לכיוון סין וארה"ב. נחיה ונראה.

מעבר לכך, אני לא בטוח שאפשר להסיק מסקנות גורפות על בסיס כמה חודשים...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מתן - אני לא יודע מה זה ייתן, אבל בעבר המגמה היתה הפוכה (רנו-ניסאן, למשל). לכן זה מעניין אם זה באמ תתהליך שצפוי לנו.

סוף סוף מושבים טובים בקוריאניות/יפניות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמה אירוני שליבואנית של רנו קוראים ״ קרסו״...

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
מתן - אני לא יודע מה זה ייתן, אבל בעבר המגמה היתה הפוכה (רנו-ניסאן, למשל). לכן זה מעניין אם זה באמ תתהליך שצפוי לנו.

סוף סוף מושבים טובים בקוריאניות/יפניות ;-)

אני לא עוקב אחרי ההודעות שלך, ובגלל זה אני שואל: באיזה רכבים יפניים קוריאנים שיוצרו בשנתיים האחרונות נהגת/ישבת במהלך נסיעה?

פורסם
אני לא עוקב אחרי ההודעות שלך, ובגלל זה אני שואל: באיזה רכבים יפניים קוריאנים שיוצרו בשנתיים האחרונות נהגת/ישבת במהלך נסיעה?

טוב, שמת לב שזה בקריצה נכון?

וכל זאת, קיה, יונדאי, זה לא זה. גם טויוטה לא אם זה ממש חשוב לך וגם לא מזדה. סובארו דווקא כן.

אין לי מושג למה הם לא משקיעים בתחום הזה, הרי ברור שהם יודעים לייצר כסאות נוחים לדגמי הפאר. כל אחד ושיקוליו. אבל זה בכלל לא נושא השרשור. סתם תהיתי אם יש לכם דיעה לגבי מי ייפול קודם (אם בכלל). לדעתי זו פיאט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טוב, שמת לב שזה בקריצה נכון?

וכל זאת, קיה, יונדאי, זה לא זה. גם טויוטה לא אם זה ממש חשוב לך וגם לא מזדה. סובארו דווקא כן.

אין לי מושג למה הם לא משקיעים בתחום הזה, הרי ברור שהם יודעים לייצר כסאות נוחים לדגמי הפאר. כל אחד ושיקוליו. אבל זה בכלל לא נושא השרשור. סתם תהיתי אם יש לכם דיעה לגבי מי ייפול קודם (אם בכלל). לדעתי זו פיאט.

מחזק, לגבי גיהוץ הכביש אין ספר שהאירופיות המשפחתיות עושות את העבודה טוב יותר, בדגמי יוקרה יפנים הם די שווים (לטעמי).

פורסם

יותר הגיוני שאלה יהיו פג'ו-סיטרואן. פיאט, כאמור, מתחילים שיווק בסין ובקרוב בארה"ב ויותר חשוב מזה קרייזלר בידיהם.

מה יש לפג'ו-סיטרואן?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא צריך ללכת רחוק, קחו את קונצרן TATA כדוגמה, קונצרן שקונה על ימין ועל שמאל חברות בריטיות בכלל ויצרני רכב בריטים בפרט. קונצרן שעל פי נתח שוק לפחות גדול פי כמה וכמה מVAG המהוללת.

יונדאי פשוט לקחו את TATA כמודל לחיקוי, ואגב הם לא רחוקים מהם בכלל.

היתה כתבה מאוד מעניינת בכלכליסט על הנושא - קולוניזציה הפוכה, ממליץ לקרוא - http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3538641,00.html.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...