Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בלפטופ של סמסונג. בן קרוב לשנה. בזמן האחרון אני לא מצליח להוריד עדכונים לווינדוס.

צירפתי תמונה של ההודעה שהוא מציג כשאני מנסה.

אם זה עוזר, גם במחשב הנייח שלי יש לי את אותה בעיה מאז שהתקנתי עליו וינדוס 7 מהדיסק שקיבלתי עם הלפטופ. הווינדוס חוקי (על הלפטופ) יכול להיות שזה קשור?

דבר אחרון, אני לא מצליח להעלות קבצים בג'ימייל כמה חודשים. הוא אומר שהוא נתקל בבעיה, ושזה אולי קשור לחומת אש. ומציע לי לנסות בטוען הקלאסי- ואז זה עובד. מה הבעיה פה?

תודה

אורן

123.jpg

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אם אני זוכר נכון, רשיון Windows רגיל מאפשר התקנה על 2 מחשבים. לכן זה לא אמור להיות קשור לנושא של חוקיות/רישוי.

בכל מקרה, תנסה מה שרשום כאן.

פורסם

עשיתי מה שכתבו שם, מחקתי את תיקיית catroot2 מהסיסטם32, ועדיין כלום.

hagggg55 כתב:

פורסם
אם אני זוכר נכון, רשיון Windows רגיל מאפשר התקנה על 2 מחשבים. לכן זה לא אמור להיות קשור לנושא של חוקיות/רישוי.

בכל מקרה, תנסה מה שרשום כאן.

עד כמה שאני יודע זה היה נכון בעבר לגבי Office.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז יכול להיות שזו הסיבה?

אני לא מצליח להוריד עדכונים בשני המחשבים שבהם מותקן הווינדוס 7 מאותו דיסק. אז מה אפשר לעשות בנדון?

hagggg55 כתב:

פורסם

האם הדיסק ביקש סריאל במהלך ההתקנה?

בדרך כלל רישיון שמגיע עם מחשב הוא להתקנה במחשב אחד בלבד,

יכול להיות שבגלל שהמחשב רואה שהסריאל מותקן בשני מחשבים שונים הוא עושה בעיות.

חוץ מזה,

תנסה להתקין סרוויס פאק 1 בנפרד,

תוריד מהאתר של מיקרוסופט (זה חוקי לחלוטין), תתקין ותראה אם העדכונים עובדים.

אגב אצלנו בעבודה מחשבים עשו פעם בעיות עם העדכונים, בגלל דרייברים!!! (אני רציני, אחריי עדכון דרייברים הכול עבד פיקס).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה זה סרויס פאק 1? זה לא משהו שהיה רק לוינדוס XP? יש את זה גם ב7? איפה אני מוריד את זה?

hagggg55 כתב:

פורסם

הבעיה נראית לכיוון הגדרות בפרמטרים של צורת עדכון לחלונות, חומת אש, אנטי וירוס. משהו חוסם את הדרך.

שים בגוגל את הטקטס המלא של ההודעה וגם מספר התקלה (כי יש הרבה סיבות לחוסר אפשרות עדכון) ועיין בתוצאות, אם אין בעיה עם האנגלית. אפשר לנסות להכליל את שם האנטיוירוס שלך בחיפוש.

ראיתי שיש אפשרות לוויזרד fix it - של מיקרוסופט, איני מכיר אותו כך שלא יודע עליו פרטים.

אם הגרסה ברשיון - פנה לתמיכה במיקרוסופט ישראל.

לדעתי לא חייבים לקחת כל עדכון ולא חייבים לרוץ ולהתקין אותו. יש כאלו שאינם רלבנטיים למשתמש, יש הצטברות עדכונים שעלולה באיזה שלב עתידי להכביד על המכונה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בדקתי שוב ורק לסוגי רשיונות ספציפיים יש אפשרות להתקין על 2 מחשבים במקביל.

כנראה שלך אסור. אולי זאת באמת הסיבה לבעיה.

מה סוג הוינדווס שיש לך? HOME רגיל?

כשהתקנת, עשית אקטיבציה למחשב השני?

לדעתי לא חייבים לקחת כל עדכון ולא חייבים לרוץ ולהתקין אותו. יש כאלו שאינם רלבנטיים למשתמש, יש הצטברות עדכונים שעלולה באיזה שלב עתידי להכביד על המכונה.

העדכונים שמותקנים אוטומטית הם עדכוני אבטחה בעיקר. מאוד מומלץ להתקין את כולם ואין סיבה שזה יכביד.

פורסם

Service Packs קיימין ל-XP, ויסטה ו-7.

חפש כאן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה זה סרויס פאק 1? זה לא משהו שהיה רק לוינדוס XP? יש את זה גם ב7? איפה אני מוריד את זה?

Service Pack זה חבילת שירות,

זה קיים בכל ווינדוס,

אני זוכר שב2000 היה SP4,

בXP הגיעו לSP3,

בVISTA הגיעו לSP2,

ב7 יש רק SP1.

זה עדכון חשוב,

או יותר נכון חבילה של הרבה מאוד עדכונים במכה אחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אוקיי אז נכנסתי לאתר שsperial נתן, ולפני הורדת הסרוויס פאק, כתוב שם איך לבדוק אם כבר יש לי את זה מותקן. אז בדקתי- ויש לי. אז אני מניח שאין צורך להתקין שוב.

רוכב בודד- לא מצאתי תשובות רלבנטיות לחיפוש שלי. רק את הפורום שmorph00 פרסם למעלה, שם ניסיתי את כל האפשרויות שהם הציעו, ושום דבר לא עזר.

הגרסה ברשיון על הלפטופ, אבל לא על המחשב. אם אני פונה אליהם לגבי עזרה, הם לא יעלו על זה שזה לא חוקי?

ההגדרות שציינת בתחילת ההודעה- איך אני משנה הגדרות פיירוול, התקנות, וכ'ו?

morph00- פרמיום. ולא יודע לגבי אקטיבציה. אם אני זוכר נכון, הייתה לי בעית "חוקיות" לפני כמה חודשים על המחשב הנייח, ואז עקבתי אחרי הוראות באינטרנט לגבי ביטול העניין הזה. אבל אני לא בטוח, ויכול להיות שזה היה על מחשב קודם.

hagggg55 כתב:

פורסם

morph00- פרמיום. ולא יודע לגבי אקטיבציה. אם אני זוכר נכון, הייתה לי בעית "חוקיות" לפני כמה חודשים על המחשב הנייח, ואז עקבתי אחרי הוראות באינטרנט לגבי ביטול העניין הזה. אבל אני לא בטוח, ויכול להיות שזה היה על מחשב קודם.

איזה סריאל הכנסת כאשר התקנת את המערכת על הנייח? יתכן שסריאל מאלה שמסתובבים ברשת לצורך התקנות ללא רשיון. זה בהחלט יכול להסביר את חוסר היכולת שלך לעדכן את הנייח.

האם MS עקבו אחריך וחסמו לך גם את הנייד? נראה לא סביר בעליל אבל איני מכיר את המדיניות שלם בעניין זה.

פורסם

לצערי אני לא זוכר. יכול להיות שזה היה הסריאל שהיה כתוב על הדיסק התקנה שבא עם הנייד, ויכול להיות שזה היה משהו מהאינטרנט.

בכל מקרה זה לא מסביר למה גם בנייד איני יכול לעדכן

hagggg55 כתב:

פורסם

אם זה אותו סריאל של הנייד זה יכול להסביר.

• תוכן חדש...