Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להוסיף שבמהלך שיטוטיי בפורום כשניסיתי להחליט בנוגע לאיזה רכב לרכוש, נתקלתי בכמויות של מידע לא מבוסס מאנשים שככל הנראה מעולם לא החזיקו ברכב עליו הם שפכו את קיתונות השטות שלהם.

בכל הקשור לעלויות אחזקה וטיפולים או לאמינות של רכב - לא הייתי מסתמך על אמירות לא מבוססות של משתמשים בפורום בסגנון של "צרפתיות לא אמינות" "קוריאני לא איכותי" "VAG קורעים בטיפולים".

כמו בכל דבר בחיים, גם פה, צריך לקחת את האמירות של אנשים בערבון מוגבל ולבחון עד כמה המגיב יודע על מה הוא מדבר וכמה הוא מ%^&%ן את השכל.

לגופו של עניין - לדעתי ה-2 וה-i20 הן המתמודדות הפחות מלהיבות מבחינת מה שיש להן להציע מול המתחרות שציינת.

בין הפאביה לפולו אני אישית הייתי הולך עם הפאביה, אבל הבחירה הסופית שלי הייתה הפיאסטה, ולו רק בגלל שהיא הכי מושכת בעיני מבחינה חיצונית (ולמרות המנוע המעט פחות מוצלח מהתאומות לבית VAG).

בהצלחה!

פורסם

dursht, עם כל הכבוד לכותבים ב- CARSFORUM ודומיו, ויש לי הרבה כבוד, עדיין נכתבים בו הרבה שטויות וכזבים, אל תעלב ואל תקח את כל הכתוב, יותר מדי ברצינות. עשה כמוני, קרא אותו כשעשוע.

נסה לצאת מהביצה המקומית, בכל זאת, מדובר על היצרן הגדול באירופה, עם מספר המכוניות הנמכר ביותר. כמעט כל התעשיה העולמית, בפיגור של שנים, מאמצת טכנולוגיות פורצות דרך שלו. אם רק 10% מכתבי הרכב המבינים בעולם, היו חושבים כמוך, לא היה לו סיכוי להגיע למעמד העולמי אליו הגיע.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אני לא דיברתי על DSG (מה גם שאין ולא יהיה לי כזה. כל עוד רגל שמאל מתפקדת), כן התייחסתי לעלויות האחזקה - שאתם נוטים להפוך אותן לגבוהות בהגזמה מבלי ניסיון כזה או אחר.

למה בלי ניסיון?

להוריי היה יותר מרכב אחד מקונצרן VAG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה בלי ניסיון?

להוריי היה יותר מרכב אחד מקונצרן VAG.

הייתה לכם פאביה? אני בספק.

ואם אתה חושב שהפולו יקרה, לך תברר עלויות ביטוח וחלפים של ג'אז. אתה תופתע...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא,

אבל היו לנו כמה וואגיות כדי לדעת מה העלויות בתחום האחזקה,

שלא לדבר על אינספור בעיות חשמל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ההייתי הולך על המיקרה או הI20.

RS אני רוצה לראות אותך מחזיק את הVAG שלך עם DSG או TSI יום אחרי האחריות, תיקון של DSG שגם ככה מלא בעיות הוא במחירים מטורפים אז למה להכניס את הבחור לצרות:roll:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

niv, אם אצטרך רכב אוט' מסיבות כאלה ואחרות - תהיה בטוח שזה יהיה עם DSG, ועדיפות ל-DSG6.

מחלות ילדות / מחלות יש בכל רכב, בכל מוצר ובכל מקום - וכולנו יודעים זאת היטב, גם אתה מר ניב היקר.

כשהיו פה מקרים הקשורים לאלפא, לא זכור לי שקפצו והכפישו את רכבי אלפא, בטח לא אני (מחבב מאוד את המיטו 155 וה-159 זצ"ל). אני בטוח שיצאת להגנת אלפא, אבל זה לא משנה או רלוונטי כרגע לדיון אז נשאיר זאת בצד והרחק מכאן.

לא מעט מחבריי זעמו וכעסו כשנאלצנו להגיע למוסך להחלפת קלאצ'ים (אחרי 17K בלבד), ובכל זאת לא כותבים כאן לשלילה או בוכים על כך. להפך, הם טוענים כי יש שיפור מסויים לאחר החלפת הקלאצ'ים - גם ברכב שעוד לא התחילה תופעת גסיסת הקלאץ' בצורה מורגשת

או מתקדמת (וסופר מעיקה ומטרידה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
niv, אם אצטרך רכב אוט' מסיבות כאלה ואחרות - תהיה בטוח שזה יהיה עם DSG, ועדיפות ל-DSG6.

מחלות ילדות / מחלות יש בכל רכב, בכל מוצר ובכל מקום - וכולנו יודעים זאת היטב, גם אתה מר ניב היקר.

כשהיו פה מקרים הקשורים לאלפא, לא זכור לי שקפצו והכפישו את רכבי אלפא, בטח לא אני (מחבב מאוד את המיטו 155 וה-159 זצ"ל). אני בטוח שיצאת להגנת אלפא, אבל זה לא משנה או רלוונטי כרגע לדיון אז נשאיר זאת בצד והרחק מכאן.

לא מעט מחבריי זעמו וכעסו כשנאלצנו להגיע למוסך להחלפת קלאצ'ים (אחרי 17K בלבד), ובכל זאת לא כותבים כאן לשלילה או בוכים על כך. להפך, הם טוענים כי יש שיפור מסויים לאחר החלפת הקלאצ'ים - גם ברכב שעוד לא התחילה תופעת גסיסת הקלאץ' בצורה מורגשת

או מתקדמת (וסופר מעיקה ומטרידה).

אני רוצה לראות אותך קונה רכב עם DSG או TSI בלי אחריות, לשונאים שלי לא ההייתי ממליץ רכב עם הרכיבים הנ"ל ואני בטוח שגם לא אתה.

ואני מצטער אבל אני לא זוכר איזה מחלות ילדות באלפא מהשנים האחרונות כמו הבדיחה הרעה הזאת הנקראת DSG.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני לא ממליץ לאחרים על מה שלא הייתי רוכש בעצמי,

לכן אני גם די סולד מקונצרן VAG שאת רוב הרכבים שלהם לא הייתי קונה.

פורסם

למשהו יש דיווחים על תקלות או על אי סביעות רצון מהגיר הרובוטי של פיאט גרנדה פונטו?

• תוכן חדש...