Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם רכשו רכב חדש שברולט סוניק 2012 לטענתם הכל בהתחלה היה טוב ויפה

שבוע שעבר יצאנו עם האוטו של ההורים שלה ופשוט לא יכלתי לסבול את הנסיעה הגיר פשוט מציק מרגישים כל החלפת הילוך בצורה מוגזמת אמנם לא בדפיקה ,אבל האוטו מן מאט כזה בין העברת הילוכים.

משהו שלדעתי האישית לא תקין ולא הייתי סובל אותו אם זה היה רכב שלי .ואני לא חושב שהמהנדסים של הרכב יכולים לייצר דבר כה כושל

היום בבוקר הם הלכו למוסך יש להם 3 שנות אחריות מלאות

ממה שחברה שלי סיפרה מישהו בא עשה סיבוב על האוטו ולטענתו האוטו והגיר תקינים וזה מעביר בצורה כה מסריחה בגלל שהאוטו הוא 6 הילוכים

אז באתי לפה ויכול להיות שאני טעיתי ואכן נסיעה במאזדה ספיריט 3 שנת 2005 האוטו לא הכי נוח בעולם מרגיש ממש מרצדס לעומת השברולט שנת 2012 החדישה

מישהו נסע על האוטו ויכול להגיד לי אם זה משהו שבשגרה?

הגיר באמת כלכך מציק?

לדעתי נפנפו אותם מהמוסך

אני צריך חוות דעת ממכם כדי לדעת איך לפעול כי יכול להיות אחרי הכל שבאמת הכל בראש שלי

תודה רבה

פורסם

קודם כל זה שהם ניגשו למוסך והתלוננו זה בסדר גמור אם אכן יתברר שישנה בעיה אז לפחות היסטורית זה יופיע ברישום.

ניתן לפנות למחלקת שרות לקוחות לבקש להיפגש עם יועץ/פקח שרות טכני ומכאן להמשיך לבדוק לעומק את "הבעיה".

לרוב אצל יבואני הרכב ניתן לנסוע נסיעת מבחן על הרכב כהדגמה לפני הזמנתו ובכך להתרשם מהרכב והתנהגותו הכללית.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

תראה, ברגע שאתה מעביר הילוך, אתה מנתק (כביכול) את המנוע מהגלגלים, ולכן נוצרת תחושה של איבוד כוח במהלך ההחלפה עצמה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נסעתי על הרכב הנ''ל כל השישי שבת, לא הרגשתי את מה שאמרת ושיחקתי גם עם ההילוכים במצב M ורק כאשר מושכים את הראשון עד לגבול שלו ומעבירים מרגישים השהייה קטנה שכמעט ולא מורגשת, בכללי האוטו נוסע חמוד מאוד ודווקא די נוח לי..

פורסם
תראה, ברגע שאתה מעביר הילוך, אתה מנתק (כביכול) את המנוע מהגלגלים, ולכן נוצרת תחושה של איבוד כוח במהלך ההחלפה עצמה.

אני לא חושב שכך קורה

המצמדים והבלמים עובדים די בהרמוניה ,האחד חופף לשני בגיר אוטמטי .

בגיר לא תקין תורגש בעיטה .

ניתוק מורגש בין המנוע לגלגלים יש כאשר הרכב בניטרל ,אז כלום לא דוחף קדימה ,אפילו בעוצמה חלשה כפי שהממיר דוחף בעצירה .

פורסם

אה, יצאתי מנק' הנחה שהרכב ידני

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נסעתם ברכב מבחן לפני הרכישה ?

בדקתם חלופות ?

התייעצתם לפני הרכישה ?

לא רוצה לייצר כאן מלחמה, אבל הסוניק, למרות היותו רכב חדש, ממש, אבל ממש לא בליגה של שאר הרכבים בקבוצת המחיר או הגודל שלו...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אמנם לא בר השוואה, אבל למשל הגיר הרובוטי בפיאט 500 מתנהג אותו דבר, ממש מרגישים שהמחשב רכב לוחץ על הקלאצ להעביר הילוך. אולי מדובר בגיר דומה

אברה קדברה

פורסם
אם אתה גיבור כל כך גדול סע איתם למוסך ובקש לעשות סיבוב ברכב זהה.

מה קשור גיבור מה ? אתה רציני מה משעמם לך?

נסעתם ברכב מבחן לפני הרכישה ?

בדקתם חלופות ?

התייעצתם לפני הרכישה ?

לא רוצה לייצר כאן מלחמה, אבל הסוניק, למרות היותו רכב חדש, ממש, אבל ממש לא בליגה של שאר הרכבים בקבוצת המחיר או הגודל שלו...

ליאור

זה ההחלטה אך ורק של ההורים שלה הם עשו סקר שוק קטן ומצאו שזה הרכב שהכי ישתלם להם

אני מדבר איתך על משהו מוגזם ולא משהו נורמאלי משהו ממש מציק

נסעתי בהרבה רכבים אוטומטים לא הרגשתי משהו כזה

• אחראי פורום
פורסם

להבנתי, הגיר זהה או דומה לזה של הקרוז. אם כן, הגיר תקין. מחורבן, אבל תקין.

מקפיץ הילוכים (למעלה ולמטה) ללא אבחנה וללא קשר לסל"ד או לחוזק הלחיצה על הגז,

אף פעם לא מספק את ההילוך המתאים, העברה גסה וקופצנית. בקיצור, מכל טוב.

הדבר נכון לקרוז הקודמת והמעודכנת, למרות שבחדשה יותר יש איזשהו קמצוץ של עידון (כמעט לא מורגש).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
להבנתי, הגיר זהה או דומה לזה של הקרוז. אם כן, הגיר תקין. מחורבן, אבל תקין.

מקפיץ הילוכים (למעלה ולמטה) ללא אבחנה וללא קשר לסל"ד או לחוזק הלחיצה על הגז,

אף פעם לא מספק את ההילוך המתאים, העברה גסה וקופצנית. בקיצור, מכל טוב.

הדבר נכון לקרוז הקודמת והמעודכנת, למרות שבחדשה יותר יש איזשהו קמצוץ של עידון (כמעט לא מורגש).

וואו לא הייתי יכול להגדיר את זה יותר טוב

אני לא מבין איך אפשר לרכוש רכב כזה באמת.

תודה רבה!

• תוכן חדש...