Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לפטופ של טושיבה מסדרת סטלייט שהסוללה כבר מזמן שבקה חיים ובעצם כבר תקופה ארוכה הוא מחובר קבוע למטען ויושב כל הזמן על המשענת של הספה. לפני מס' חודשים התחילה התופעה של פעם ב... הוא נכבה מעצמו אולם לאחרונה הוא נכבה מס' פעמים ביום ואני מניח שזה קשור להתחממות.

א. האם אני צודק בטענה של ההתחממות?

ב. האם רכישת סוללה והוצאה מהחשמל באופן קבוע יכולה להועיל?

ג. האם יש איזה טיפול מנע שיכול לשפר את העניין?

ד.איזו תוכנה מומלצת לבדוק טמפ' עבודה בזמן אמת?

תודה לעונים.

\

פורסם

משטח קירור במקרה שאתה מדבר עליו זה דרך לעקוף את הבעיה ולא לפתור אותה.

צריך לפרק את המאוורר, לנקות אותו כולל פתחי האיוורור בגוף המחשב, להחליף משחה תרמית על המעבד ולסגור.

99.9% שהבעיה שלך תפתר.

נ.ב. אין קשר לסוללה. אתה תמיד יכול לרכוש חליפית באיביי (ועכשיו יקומו כל חסידי הסוללות המקוריות וישללו את האפשרות הזו. אני רכשתי כבר כמה כאלו לכל מיני ניידים וכולם מחזיקות ללא שום תקלות הרבה זמן כבר).

פורסם

OK

האמת שאין לי מושג איך פותחים אותו אבל אני מניח שזאת לא תורה מסיני,כשיהיה ליזמם לקראת סוף השבוע אני אנסה לפתוח אותו ולנקות את המאוורים.

איך בדיוק מחליפים משחה טרמית והיכן קונים אותה?

כמה היא אמורה לעלות?

פורסם

המשחה הטרמית באה בתוך מזרק קטן, וממנה אתה שם כדור קטן על המעבד, ועליו פשוט "מועך" את ההיטסינק וסוגר את הברגים. (כל אחד והשיטה שלו כמובן, יש כאלה שמורחים באופן שווה את המשחה על המעבד לפני הסגירה של ההיטסינק.)

כמובן לנקות קודם את המשחה הישנה בעזרת צמר גפן טבול בקצת אלכוהול.

אם כבר פותחים את המחשב אז כדאי לשים משחה מקצועית שתחזיק לך יותר זמן ותוליך חום יותר טוב:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11015

lrg11015.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=A_C0RkpO7LU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Stay Dirty

פורסם
OK

האמת שאין לי מושג איך פותחים אותו אבל אני מניח שזאת לא תורה מסיני,כשיהיה ליזמם לקראת סוף השבוע אני אנסה לפתוח אותו ולנקות את המאוורים.

איך בדיוק מחליפים משחה טרמית והיכן קונים אותה?

כמה היא אמורה לעלות?

הסבר לגבי החלפה של משכה תרמית קיבלת. אם תרשום איזה דגם מדוייק המחשב שלך נוכל גם לאתר לך הסבר מפורט עם תמונות איך לפרק כל חלק.

נ.ב. אם אתה מגיע לאזור חיפה, מזרק משחה תרמית עליי :wink:

פורסם

אתה יכול לבדוק אם המחשב מתחמם עם התוכנה הזו:

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

אם המחשב מגיע באיידל (מערכת הפעלה רצה בלי הפעלת תוכנות כבדות) ל65-70 מעלות צלזיוס, זאת סיבה לדאגה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אתן לך פתרון יותר פשוט לבינתיים: אל תניח אותו על הספה.

ההסבר: לכל מחשב יש מערכת אוורור וקירור שמורכבת ממערכת צינורות נחושת להולכת החום, ומאוורר שיורק את החום החוצה ומכניס אויר נקי וקר פנימה.

תסתכל בתחתית המחשב, יש לו 4 או יותר רגליות קטנות שתפקידן להשאיר את המחשב מוגבה קצת מעל המשטח שעליו הוא עומד כדי שייכנס אויר בפתחים של מערכת האוורור.

אם משאירים את המחשב הרבה שעות על הספה המשמעות היא שפתחי כניסת האויר פשוט סתומים, כי הספה היא חומר רך וגלי, והרגליות קטנות מידי מכדי להחזיק את המחשב בגובה מספק שפתחי האוורור יישארו פתוחים.

תנסה לשים אותו רק על משטח קשיח, כמו שולחן או כסא עץ, ואם זה לא נח לך, לפחות תשים בינו לספה ספר גדול (לא שמן, גדול במידת ההקיף שלו) עם כריכה קשה ולא רכה, ואז אולי המצב ישתפר.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תוכן חדש...