Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-I30 החדשה קורצת לך אבל הולוסטר לא? טוב... כל אחד והטעם שלו.

זה לא שלא אהבתי את הולוסטר, הרכב לא מושך אותי כמו רכבים אחרים, הוא ארוך יחסית למה שהוא משדר וקצת גס, אני מחפש רכב בקטגוריה של הסופר-מיני (אני יודע שה-I30 לא קצרה אבל אני חייב להודות שמדובר בשינוי רציני ואהבתי את המראה שלה ממש). אני מעדיף לתת לולוסטר זמן על הכביש, בסופו של דבר במחיר כיום זו לחלוטין החבילה המשתלמת ביותר, למי שמתחבר אליה.

פורסם

אם כבר ביד2 עסקינן, מה דעתכם על ההונדה 5 דלתות (סיויק האצ'בק) החדשה-ישנה? אפשר למצוא רכבים ממש שמורים בשנתון 2010 עם עוד שנה אחריות במחיר סביר (105~), הן איבדו בשנתיים בסה"כ 30K במחירון.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אוסיף על התגובה של קודמי, שדי בישיבה קצרה ב-A1 כדי להבין עד כמה היא מפגינה עליונות על הפולו - לפחות בכל הקשור לתא הנוסעים. לאחר ישיבה ובחינה סטאטית של כל האחיות מצאתי שהפולו מתעלה במעט על הפאביה, כאשר האיביזה משתרכת מאחורי שתיהן ואילו ה-A1.. טוב, זו אופרה אחרת. אני מאמין שהיא עולה גם על הגולף בתחושת האיכות וההקפדה - האחראיות הראשיות ליצירת אווירת יוקרה.

מי שרוצה איכות וליטוש מקסימליים במחיר של משפחתית בסיסית, יימצא זאת ב-A1 ורק בה - זאת לאור הצעות המתחרים.

בן אדם, אתה עמוק, עמוק בקורי העכביש של הטריקים של VAG :twisted:

פורסם

תגיד אתה בטוח שאתה מחפש טוב יש ביד 2 4 a1 מאובזרות מכף רגל ועד ראש מהממות בתקציב שלך מה ליקנות חדש ? יש שמה 4 רכבים מאובזרים עד 28 אלף קילומטר שמורות ומעלפות. אני גם מחפש אחת רק 2010 שאותם קשה מאוד לימצוא.

שיפוצים..

פורסם
בן אדם, אתה עמוק, עמוק בקורי העכביש של הטריקים של VAG :twisted:

הא? רק לאחרונה התלבטתי בין סקודה סיטיגו לבין פיאט פנדה החדשה.. נחש במה בחרתי. אבל, אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי: ל-A1 יש אווירת איכות שאין לאף רכב אחר שהתיישבתי בו ושעולה עד 115,000 ש"ח. אני מאמין שצריך לטפס עוד לא מעט בתקציב כדי להתעלות עליה (A3 החדשה תעשה את זה מן הסתם, אבל גם רכבים מתוצרת אחרת שנמצאים ביניהן מבחינה תקציבית יכולים, כמו למשל סדרה 1, A קלאס וכו').

:idea:

• תוכן חדש...