Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אתה יכול לברוח, אבל אתה לא יכול להתחבא" היתה אחת הססמאות האהובות על המשטרה במשך השנים. עכשיו, תודות לפיתוח חדש הססמא יכולה להשתנות ל"אתה לא יכול לברוח ואתה לא יכול להתחבא". הפיתוח הוא מכשיר קטן אשר מורכב בתוך ניידת המשטרה, בעזרת לחיצה פשוטה על כפתור, שולח המכשיר קרן מרוכזת של גלי רדיו אשר גורמת למערכות הממוחשבות שברכב הנמלט להישרף וכתוצאה מכך הרכב נעצר בביטחה. משטרת אנגליה מקווה כי המכשיר החדש ישים סוף למרדפי המכוניות הפרועים אשר גובים מחיר דמים גבוה כל שנה בכבישי המדינה. גם ארצות הברית סובלת מבעיה קשה של מרדפי מכוניות הנגמרים באסון.

"היופי במכשיר החדש הוא שהוא מפנה את הטכנולוגיה המתוחכמת של הרכבים כיום כנגד הנהג" אומר ד"ר דיויד גירי, המפתח של המכשיר החדש "שבבי המחשב אשר מותקנים כיום בהרבה מכוניות אחראים על הזרקת הדלק או על מערכות הבעירה של המנוע, על ידי ניטרול השבבים הללו אנו יכולים לסיים מרדפים עוד לפני שהם מגיעים לשלב המסוכן".

המכשיר החדש, אשר מסוגל לנטרל רכבים ממרחק של כ-50 מטר, נמצא כעת בשלבי ניסוי אצל צוות מדענים מאנגליה, כבר כעת מביעה משטרת אנגליה עניין בהמצאה החדשה אך קודם לכן היא מעוניינת לדעת כיצד ישפיע המכשיר על רכבים "חפים מפשע" הנמצאים במקרה בטווח של המכשיר. כמו כן ברור שהמכשיר לא יעבוד על רכבים ישנים יותר, אשר מעולם לא הורכבו בהם שבבי מחשב.

מוואלה חדשות.

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

חחח, נראה שגם השוטרים אהבו את "מהיר ועצבני 2"...

וברצינות, נשמע לי כמו דבר שיכול להרוס את הרכב ויביא למשטרה הרבה תביעות..

למשל, שיבוש מפת ניהול המנוע, מחיקת זיכרון מחשב הרכב ועוד כל מני תקלות שיכולים להגרם משימוש בגלי רדיו/מיקרו מסוג זה..

פורסם

נו, תהיה עוד סיבה למה לא לקנות רכב חדש מהחברה.

they don't make them like they use to. :wink:

נ.ב.

בארץ משרד התחבורע יכריח את היבואנים לכייל את המערכת לשרוף

עצמה למוות באם הנהג נוהג יותר מ-10 קמ"ש מעל למותר בחוק. :roll:

MCS 2008

פורסם

מה בנוגע לכלי רכב עם מערכות drive by wire?

האם זה ישפיע על ההגה ועל הבלמים (לגבי בלמי DBW - קראתי כי יש רכבים כאלו, האם בייצור סידרתי?) ועלול לגרום לאיבוד שליטה על הרכב?

פורסם

חחחח איזה מזל שהאוטו שלי מכני ואין בו שום מחשב !

תמיד ידעתי שכמה שיותר ממוחשב זה יותר בעיות

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

צצה לי שאלה:

איך בדיוק הם יבטיחו שהם לא יכבו 10 מכוניות אחרות בסביבתו של העבריין הנמלט? :roll:

לא נראה לי ממש אפשרי למקד את המכשיר המתוחכם על רכב אחד ספציפי כשיש הרבה אחרים באזור.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני כבר רואה את העתיד...

עוד 10 שנים (מוגזם?), המשטרה שלנו רוכשת את הצעצועים הללו.

כל רכב שני שנוסע ב"מהירות מופרזת" יעצר ע"י המכשיר בסיבה "הנהג ניסה לברוח" (ונראה אותו אומר אחרת, ככה "חשב" השוטר).

הרי כזה מכשיר הוא הצעצוע האולטמטיבי לשוטרי מתנ"א שלנו...

מעניין כמה זמן יקח להמציא "בליינדר" לזה :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם
חחח, נראה שגם השוטרים אהבו את "מהיר ועצבני 2"...

וברצינות, נשמע לי כמו דבר שיכול להרוס את הרכב ויביא למשטרה הרבה תביעות..

למשל, שיבוש מפת ניהול המנוע, מחיקת זיכרון מחשב הרכב ועוד כל מני תקלות שיכולים להגרם משימוש בגלי רדיו/מיקרו מסוג זה..

בדיוק מה התכוונתי לכתוב.

פורסם

טוב, מהיום מכוניות שודים יצטרכו להיות גם רכבי אספנות.

חוץ מזה, כל מה שבעלי פיז'ו יצטרכו לעשות זה לברוח מהמשטרה, ואז המשטרה תקנה להם מולטיפלקס חדש! :p

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

עכשיו סובארו פשע תצדיק את השם שלה :twisted:

• תוכן חדש...