Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לפאסאט 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

דבר ראשון, אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון. באם לא, אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים.

ברשותי פאסאט שנת 2000 1.8T. הרכב מתחיל להתפורר לי. ארורים חלקי הפלסטיקה של פולקסווגן.

אני מחפש כבר מספר ימים רכב מאותו שנתון בפירוקיה כדי שאוכל לעשות הצרכה לריכבי..

יש למישהו הברקה על פירוקיה שאולי עוד לא חשבתי עליה ויש סיכוי שבה אמצא מענה?

שבוע טורבו לכולם..

פורסם

תפתח דפי זהב ותתחיל להתקשר למגרשים, לא צריך לנסוע לכל הכתובות האלו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כל, אין לך מה להתרגז. אתה מדבר על רכב שעולה לתורה (בר-מצווה) בשנה הבאה. כמה זמן אתה חושב שזה יחזיק?! אתמול התפרק לחיל אוויר מל"ט דנדש שעלה 5 מליון דולר ועוד ל גמרו לקרוע ממנו את הנילונים.

אני את החלקים לאורך השנים הייתי מוצא או ב"המאגר", או ב"ויצמן" (אזור ליד מקווה ישראל) או אצל אשר כהן (גם בסביבה, עובר מדי פעם אז חפש בדפ"ז). מניח שיש עוד וצריך סבלנות. במאגר הכי נוח כי הם מסודרים מאוד - (טלפון, בדיקת מחשב ומודיעים לך מתי אפשר לבוא והכל מוכן). בפירוקיות צריך עצבים של ברזל וסבלנות כי לא תמיד יש עם מי לדבר ולא תמיד המידע שאתה מקבל בטלפון תואם את המציאות בשטח. אומרים לך שיש ואתה בא ומתברר שאין או להיפך. אומרים שאין, אתה מתעקש ובא וכשמחפשים פתאום מוצאים. גם יכולים להגיד לך שיש ושתבוא ורק כשאתה בא הם מתחילים לחפש. בקיצור - בהצלחה...

• תוכן חדש...