Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בהבחנה ובחישובי עלויות שלא יהפכו אותי לכוסית במוסך(למרות שאני לא כזה רחוק מזה, מודה...)

אוקי לפני כמה ימים באמצע נסיעה הגז פשוט הפסיק להגיב, יותר נכון כשלוחצים על הגז הטורים עולים אבל האוטו לא מגיב, כאילו על ניוטרל(חשוב לציין שברוורס האוטו המשיך לנסוע מצויין).

בנתיים שמעתי כמה סברות וכמה סכומים עפו לאוויר אבל היום אחרי הצהריים המוסכניםק אמור לחזור אליי עם דיאגנוזה והצעת מחיר... מה לדעתכם זה יכול להיות ובכמה יכולות להסתכם העלויות של זה? נגיד שבמקרה הקיצוני כמו שאני מבין זה החלפת כל הגיר...

תודה!

נ.ב אני אשמח גם להמלצות למוסכים שאפשר לסמוך עליהם שיעשו עבודה טובה ולא יקרעו במחיר וכמובן שלא יעבדו עליי באיזור פ"ת תתקבלנה בברכה:)

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע שאתה לא צריך מוסך אלא מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים. במכון כזה יוכלו לפרק את הגיר, לתקן את הדרוש או להחליפו למשומש במידת הצורך. בדרך כלל העלויות יהיו זולות יותר מאשר במוסך רגיל כיוון שרוב המוסכים אינם משפצים גירים בעצמם אלא שולחים אותם למכון לגירים אוטומטיים ו"גוזרים קופון" על הדרך.

אם אתה מפתח-תקווה, צור קשר עם חבר הפורום ספי שמנהל את "גירים אוטומטיים סגולה". הוא יוכל לעזור לך לפתור את הבעיה בגיר במחיר הוגן ובצורה מקצועית.

פורסם

רק תוספת קטנטנה: אנחנו כמעט אף פעם לא הרכבנו גיר מפירוק. אי אפשר לדעת מה מצבו של הגיר, כמה זמן הוא יחזיק מעמד והאחריות שנותנים על גירים מפירוק היא בד"כ שלושה חודשים. בד"כ למגרשי הפירוק אין ידע בדיאגנוסטיקה, וכל תקלה (חשמלית או מיכנית), גם אם היא מופיעה במסגרת האחריות, תשלח אותך למוסך מורשה לבדיקת תקלות בתשלום. ובסוף, אם הגיר לא תקין, בד"כ הלקוח ישא בעלויות של הפירוק וההרכבה הנוספים. לעומת זאת כשמשפצים את הגיר יודעים מה מצבו, וכן שנכונים לו עוד חיים ארוכים, האחריות שאנו נותנים על גירים משופצים היא באורך שנה, אנו בודקים בעצמנו כל תקלה העלולה להשפיע על הנסיעה (חשמלית או מיכנית), וגם אם התקלה אינה קשורה לגיר אנו פותרים במקום או מפנים לאנשים הטובים ביותר לפיתרון, ואם חס וחלילה יש צורך בפירוק הגיר מהרכב בתקופת האחריות, את כל העלויות אנו לוקחים על עצמנו.

• תוכן חדש...