Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hu-panasonic 7301

front speakers -focal a1

rear-סתם פיוניר ממש ישנים בשביל להשלים את הסאב

amplifier-hifonics zxi 8008

sub-cervien vega דגם וגה אני חושב 400 רמס

קבל -audio quart

המערכת יושבת ברנו קליאו 2003 ,אני מרוצה ממש לא רוצה להחליף כלום יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממ אצלי שומעים נחמד אבל אני יכול לשפר אם טיפה כיוונים .

יש לי רמקולים 6/9 של פיוניר 460 וואט ורמקולים של פיוניר 4 אינץ 110 וואט ההיתי נותן ל להם 8 צריך טיפה לכוון ואני מאמין שהם יהיו יותר טובים . ואצלי אני מאוכזב מהSQ שומעים את הבאסי חלשיים :(

:roll:*MATAN* EVO.............
פורסם

מי הגאון שעושה שטויות?למנהלים:אולי תנעלו אוטומטית אחריי שבועיים למשל או פחות את הנושאים.?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

למה שלילי?

לדעתי זה סבבה להקפיץ ולהיזכר בדברים כאלה, כמו מה היה לEDDY לפני 4 שנים ומה יש לו היום?

לי לפני 4 שנים היה מגבר של XPLOSION שהיה נדלק מנורת תאורה ברכב:lol: רמקולים 5WAY 6X9 של CALIFORNIA BOOM וסאב EXPLOSION ורדיו דיסק של JVC KDG 400.

כרגע אני נוסע עם ALPINE 9855, LRX 4.1K, 1001BD POWER, מידים HERTZ HI ENERGY, טוויטר SUPREMO, סאב IDMAX 12.

מה איתכם?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מיצוגלי צודק.

יש ת'רדים ששוה להקפיץ. א"א כל הזמן עם "המלצה למערכת ב3-5-8K", שבע הודעות בכל עמוד..

בכל אופן, המערכת שלי בחתימה. האם אני מרוצה? אין לזה סוף, מסתבר.. כמו בדברים רבים אחרים.

אתה רואה כאן אנשים ש"משדרגים" רכיבים מדהימים, מחליפים דברים שאתה לא מבין איך אפשר להחליף אותם.. כנראה, הטבע האנושי לא פוסח גם על חובבי אודיו לרכב, שתמיד רוצים יותר גדול, יותר חזק, יותר טוב, יותר, יותר, יותר...

אני כרגע לפני המעבר לשלושה חלקים בהגברה אקטיבית, דבר שדורש רכישת מגבר נוסף, רכישת מעבד/קרוס, רכישת מידריינג', וכמובן בניות. לא פשוט ולא זול, אבל מה לעשות, הג'וק "נושך"..

מה שהייתי "משנה", אם ניתן לקרוא לזה כך, גם לו הייתי נשאר בשני חלקים, זה לשבת יום אחד, לא לבד, מהבוקר עד הלילה, ולמחרת שוב, עם הפסקות קבועות, כדי לתת לראש ולאוזן לנוח, עם דיסקי בדיקה של פאזות ועם כל הציוד המתאים, ולכוון, לכוון, לכוון, לכוון, ושוב לכוון.

אבל האבסורד הגדול, שלמרות כל ההשקעה במערכת ולמרות הרצון למקסם את התוצאות, לא עשיתי זאת עדיין..

אבל כשאעבור לשלושה חלקים.. אוהו.. אז כבר אעשה זאת! [למרות שזה קשה הרבה יותר..]

פורסם

המערכת שלי בחתימה.

האם אני מרוצה - לחלוטין כן!

האם אני מתכוון לשדרג חלקים במערכת הזאת ולשפר? לחלוטין לא!

יש מה לשפר, תמיד יש מה לשפר, תמיד יש מה לעשות.

אם כבר הייתי רוצה לשנות את הבניה של המידבאסים שמפריעים קצת לרגליים ולתא הכפפות ולבודד קצת יותר טוב את הדלתות ולהסתיר את הבאלאגן בתא המטען - אבל זה לא דורש שום שינוי של רכיבים כמו שכבר ציינתי למעלה.

אני מרוצה מהמערכת הזאת ומבין שלשפר אותה מעבר זה כבר שיגעון טהור.

במקום זה - אני הולך לבנות מערכת ברכב השני אז ככה שלא משעמם לי :-P

מבחינתי - החלום והשאיפה שלי היו להגיעה לסט אילייט שלוש חלקים אקטיבי, לא רק שעשיתי והגשמתי את החלום הזה, עברתי אותו בכמה דברים.

אז... לחלום הבא! (מערכת ברכב השני...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המערכת מוצגת בחתימה.

מה הייתי משנה בה: בתיכנון יש להוסיף מגבר מונו של פנסוניק 350 RMS ב 4אום , להחליף את הHU ב Eclipse CD3200

כרגע שומעים SPL: 8.5ו SQ : 8.5

מבחינת אקוסטיקה וצליל נקי יש אך הבמה היא אחורית מאחר והרמקולים מחוברים במקביל על 2 אום

אין שליטה על אחורה קדימה.

מלבד האמור ליעיל אין ...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אצלי כרגע

alpine 9887

קומפוננט אלייט 3 חלקים

מגביר אותו audison lrx 4.1k

סאב jl audio 12w7

שמגביר אותו jl audio 1000\1

האמת המערכת עדיין לא מורכבת...ויש לי כרגע מורכב מערכת פשוטה יותר..אך אינ מאמין שבחודש חודשיים הבאים היא תיהיה מוכנה

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

מערכת שבחתימה

מרוצה,אך יש מקום לשיפור

דבר ראשון-להחליף את המגבר 4 ערוצים (אני צריך לקבל מגבר ALPINE PDX 4.100 בקרוב!:-P)

דבר שני-DYNOMAT בדלתות (לא קרגע,אבל אני מקווה בקרוב)

להחליף את RCA שיש לי (רוקפורד) למונסטר סידרה 3 (שוכב בבית ומחכה למגבר)

ובעתיד רחוק יותר להחליף את HU (אבל זה בהיזדמנות) לECLIPCE 7200 MKII או לALPINE IVA-D

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המערכת שבחתימה.

מרוצה ונהנה מכל שניה שאני ברכב.

האם הייתי משפר?

לא! תמיד אפשר אפילו אחרי שהשקעתי את חיי במערכת.

אולי בעתיד הרחוק להחליף הגברה.

(p-15,prestigio)

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

פיוניר 880, קומפננט אטון קדימה ואחורה,4 ערוצים רוקפורד 450.4 מונו סאנדאון 1500 וBTL15, מצבר קינטיק 1400

spl-8

sq-6

נהנה מאוד מהמערכת אבל רוצה הרבה יותר חזק.

בעתיד הקרוב יחסית

הפיוניר ישאר,מכשיר מעולה

קומפננטים קדימה אחורה קלארוס-הייבריד אודיו יגביר אותם סאנדאון 4 ערוצים.

עוד מצבר קינטיק+אלטרנטור 160-180 אמפר

מונו - הסאנדאון הגדול יותר

סאבים-? כנראה 2 BTLים

ואיטום כלשהו

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...