Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לאשדודים פה הסופ''ש הזה יפתח קארטינג

Driver
שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

באשדוד !

לכל האשדודים או סתם לאנשים שגרים קרוב.

בקרוב בסופ"ש הזה !!

יפתח מסלול קארטינג קבוע באשדוד..

הוא יקרא Kart-in..

מסלול מאוד יפה..

בנתיים יש "קצת" אבק על המסלול אבל ינקו את זה עד הסופ"ש...

הקארטים יהיו בדיוק עם אותם מנועים שבהרצליה.

אבל. יופעלו חשמלית יוגבלו חשמלית ואפילו יוכלו לעצור אותם מהבקרה עם שלט..

ממש מגניב

יש רמזור יפה

ויש גם רמזורים לאורך כל המסלול של "אזהרה תאונה-להאט" או "לעצור".

המחיר אני מאמין יהיה 45 שקלים.

המיקום יהיה בקניון סימול בחניה התת קרקעית...

מקווה שהמידע הזה מעניין פה מישו :):D:D:D:D:D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין של הקארטינג בארץ תופס תאוצה.. האמת היא שעוד לא ניסיתי קארטינג אף פעם בחיים שלי ואני מרגיש שהגיע הזמן.. מה שכן, אני נקרע בין אשדוד להרצליה - כי אני באמצע, בבת ים, ומצד שני - הכי מעניין אותי נחשונים או נתניה כי שם זה במקום פתוח, כל ההסטוריה של הקארטינג בארץ מראה ששם זה המסלולים המקצועים באמת, מה שאני לא בטוח בו אבל זה הרושם שקיבלתי... וחוץ מזה לא יהיה יותר מידיי ילדי קניון...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין של הקארטינג בארץ תופס תאוצה.. האמת היא שעוד לא ניסיתי קארטינג אף פעם בחיים שלי ואני מרגיש שהגיע הזמן.. מה שכן, אני נקרע בין אשדוד להרצליה - כי אני באמצע, בבת ים, ומצד שני - הכי מעניין אותי נחשונים או נתניה כי שם זה במקום פתוח, כל ההסטוריה של הקארטינג בארץ מראה ששם זה המסלולים המקצועים באמת, מה שאני לא בטוח בו אבל זה הרושם שקיבלתי... וחוץ מזה לא יהיה יותר מידיי ילדי קניון...

אני ולאון מתכננים כבר הרבה זמן, אבל כל החברים פארשים ולא רוצים :?

רוצה לקבוע לשישי בצהריים? :)

Scooby WRX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקניון הגדול בפתח-תקווה עומד להפתח בקרוב מסלול קרטינג חדש של חברת Alfa Karting :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתיחה בפ"ת תהיה ב-1.8 לפי מה שהבנתי.

ומי שאמר שנתניה הוא מסלול פתוח אז הוא לא, זה מסלול אינדור.

המסלול הפתוח היחיד שיש זה נחשונים. כל שאר המירוצים שנתניה מקיימים בחוץ זה אילתור של מסלול.

הקארטינג בחיפה, הרצליה, פ"ת ואשדוד הם כולם של "אלפא קרטינג".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה הבהרות!

הסניפים של "אלפא קארטינג" נמצאים ב: קניון חיפה, הרצליה וקרית ביאליק [קריון].

בפתח תקווה יפתח קארטינג חדש לקראת תחילת חודש הבא בקניון הגדול. שלא קשור ל"אלפא קארטינג". כך גם הקארטינג באשדוד שאין לו שום קשר.

אני סופר 9 מקומות קארטינג שיש לנו בארצנו הקטנטנה. [כולל אלו שאמורים להיפתח בקרוב].

חוץ ממה שהזכרתי קודם לכן, יש ב: נחשונים, נתניה, מעלות וחוצות המפרץ [חיפה].

מסלולים "פתוחים" [לא אינדור] יש בנחשונים,מעלות וחוצות המפרץ. כל שאר המסלולים הם אינדור [בתוך מקום סגור].

אני יודע ש"אלפא קארטינג" היו אמורים לפתוח גם סניף בתל אביב. אין לי מושג אם זה ייצא לפועל בסופו של דבר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...