Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לצערי נעלמה לי משום מה האופציה (עם סאב-תפריט) במכשיר ה GPS שלי.

מצ"ב תמונה הממחישה איך אמור להיות לי התפריט (כרגע הוא בדיוק אותו הדבר,רק ללא השורה הקרויה "אזהרת מצלמות מהירות")

ניסיתי איפוס הגדרות תוכנה - לא עזר.

תודה לעוזרים באשר הם :)

gps.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפשר לשאול למה אתה לא משדרג לפרימו?

בכל מקרה, תחבר את המכשיר למחשב, תגיע לתיקיה הראשית של IGO, תפתח את הקובץ sys.txt בעזרת פנקס רשימות, ותוסיף לו את השורה הזאת מתחת ל [warning] :

speedcam_warning=1

תשמור את הקובץ ותעשה ריסט למכשיר.

Stay Dirty

פורסם

תודה,אנסה מיד :)

יש לי גם פרימו (לפחות קיימת תיקיה שלמה עם בדיוק אותו תוכן כמו IGO) אבל זה מה שהמכשיר מריץ.

עריכה : הוספתי את השורה בקובץ (iGO8\save\system.ini) השורה עצמה עדיין לא מופיעה,אך הוא מציג את ה"אזהרה" ששימוש באופציה הזו אינו חוקי במדינות מסוימות וכו' (או משהו בסגנון) :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...