Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי גם פורד תעבור את מאזדה.

הפוקוס/מונדיאו נהיו הרבה יותר אטרקטיביות מה-3/6.

וכבר שמעתי על ביקוש גבוה לפוקוס החדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העולם נפרד מה"קופסא". כמעט כל המכונית זוכות לעיצוב דינמי וגם המשעממות בדרך כלל מקבלות מראה מוחצן וספורטיבי. דוגמא טובה לזה למשל הוא המהפך בעיצוב של הריו של קאיה. הסיטיגו היחידה כמעט שנותרה עם עיצוב לא משהו. בקיצור, יש למה לצפות.

פורסם

מבין אותך,אך ככל שהיבואים מוכרים מספיק רכבים חדשים,לא רואה כיצד זה ישתנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני באופן הפגנתי לא קונה ולא יקנה מכוניות חדשות בארץ עד שהמס רכישה ירד לאחוזים שפויים.

מס של מעל ל 90% זה לא שפוי

לא אני ולא אתה שולטים בזה , אלא ציי הרכב של הליסינג למינהם וחברות שרוכשות ציי רכב גדולים , לכולם יש אינטרס אחד משותף והוא לשמור על ערך רכביהם ולממשלה זה לא מפריע כי זה עוד כסף למדינה !

לכן אל תצפה לניסים ונפלאות במדינה הקטנה שלנו שבה כווולם רוצים להרוויח ..!:evil:

פורסם

עוד מעט יגיע הפיצוץ של הליסינג.

החברות ליסינג עדין תקועות, עם רכבים שנת 2008.

כל השיטות האגרסיביות לא כל עוזרות להם (2008 במחיר של 2006...מעניין רק כמה ההפחתה של רכב ליסינג יוצא).

הייבואניות מעלות מחירים לדגמי הליסינג, אבל החברות לא יוכלו לקנות, השוק הפרטי יפנה להם עורף (למה לקנות מאזדה 3 שאפשר לקנות מתחרות הרבה יותק טובות באותו מחיר).

וזה שמעלים מחירים זה שטות גמורה, מאזדה וטויוטה העלו בגלל כל הקורולות וה-3 שנת 2008 שתקועות לחברות ליסינג, סקודה ופורד העלו בגלל הביקוש לפוקוס והאוקטביה שכל המלאי שלהם לצי שנה הקרובה כבר מכור (מעניין שדוקא ה-S-MAX ירד).

אם רנו ואופל הצליחו להוריד מחירים...אז הכל אפשרי וגם לזה יש הסבר.

המגאן לא נמכרת היטב כמו הפלואנס בשוק הפרטי, אם כבר האצ'בק צרפתיה אז אנשים כבר מעדיפים את ה-C4/308 שהן לא גרסאות טורקיות מוזלות, ואצל אופל חוץ משלמה-סיקסט אין שום אופל בחברת ליסינג אחרת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תוריד לדעתי את הולוסטר. למרות המכירות המטורפות בתקופה האחרונה (ויש רשימת המתנה גדולה לרכב), היא לא תמכר כמו פוקוס ו-I30, אפילו לא קרוב (משום שזה רכב שלא מתאים לכולם, או לצעירים או לבעלי משפחה עם ילד שתיים בגילאים צעירים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי דעתי לא משום שהיבואן יראה שלא נמכרות מספיק אקובוסט אז מה יהיה הטעם (לפי דעתם כמובן) לייבא גרסא עוד יותר קיצונית שתימכר עוד פחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...