Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני עדיין הייתי מעדיף את ה DUNLOP הגרוע על פני כל צמיג סיני (צמיג סיני אמיתי לא מותג שמפעלו מייצר בסין) אחרי שנה של נסיעה על צמיגים סיניים לאריאל והחלקות / דריפטים אני בחיים לא חוזר לצמיגים כאלו.

פורסם

לפני כ3 שנים חיפשתי להחליף את הגודייר הישנים (DS3-F1) בחדשים. וכל מה שמצאתי היו רק תוצרת המיזרח. פניתי ליבואן ושאלתי אותו האם זה מוצר שכדי לקנות תשובתו היתה.קוי היצור של הצמיג עברו למיזרח כולל חמרי הגלם המשובחים .אבל את חמרי הגלם היקרים המקומים מוכרים קונים גומי זול ,ואת הגלם הזול והלא איכותי הם מכניסים למוצר שרק ניראה ויזואלית כמו התוצרת הגרמנית.ואמר לי שלא להעיז לקנות אותם. יש לי חבר שקנה צמיגים כאילו מיבואן מקביל וזרק אותם אחרי 5 חודשים. לאחר שעשה סיבוב ברכב שלי וחש שהצמיגים הישנים והגמורים שלי (בני 3 שנים) אחזו הרבה יותר טוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אני חשבתי שה SP490 המיוצר באינדונזיה נושא את איכויות המותג כפי שיוצר באנגליה ובאירופה.

הרכבתי כאלו בפורד במידה 185, באוקטביה במידה 205 ושמחתי להפטר מהם בהזדמנות הראשונה.

צמיג נוקשה, בעל אחיזת כביש גרועה, מרעיש והגרוע ביותר! קיימת תופעה של שיוט וחוסר שליטה ברכב.

שבוע שעבר קניתי רנו מגאן, כמה התאכזבתי לראות אותה עם 4 צמיגי דנלופ SP490.

הצמיג הגרוע ביותר שעליו נהגתי אי פעם.

פורסם

ברכב של אישתי מותקנים הצמיגים האלה. הם מביישים את שם המותג, אפשר לנסוע איתם אבל הוא מגיב גרוע מאוד לעומסים על רטוב ועל יבש הוא סביר מינוס.

.

אחלה דרך לחזור להיות רווק בלי להכנס לכלא...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לפני כ3 שנים חיפשתי להחליף את הגודייר הישנים (DS3-F1) בחדשים. וכל מה שמצאתי היו רק תוצרת המיזרח. פניתי ליבואן ושאלתי אותו האם זה מוצר שכדי לקנות תשובתו היתה.קוי היצור של הצמיג עברו למיזרח כולל חמרי הגלם המשובחים .אבל את חמרי הגלם היקרים המקומים מוכרים קונים גומי זול ,ואת הגלם הזול והלא איכותי הם מכניסים למוצר שרק ניראה ויזואלית כמו התוצרת הגרמנית.ואמר לי שלא להעיז לקנות אותם. יש לי חבר שקנה צמיגים כאילו מיבואן מקביל וזרק אותם אחרי 5 חודשים. לאחר שעשה סיבוב ברכב שלי וחש שהצמיגים הישנים והגמורים שלי (בני 3 שנים) אחזו הרבה יותר טוב.

שלום

לא נראה שפנית ליבואן ולנציג הרשמי לפי התשובה :oops:

תמחור של צמיג הוא 80 אחוז חומרי גלם לכן הגיוני שמחיר של צמיג בדגמים כאלו יהיה זהה בסין ובגרמניה.

שימו לב מחיר של צמיג סיני שזול מהממוצע פשוט הוא פחות טוב.

מנסיון שבדקנו אפשרות להוזיל ולייבא מידות מסוימות מסין זה לא היה כלכלי כי המחירים היו כמעט זהים פלוס המכס 12 אחוז(שירד מתחילת פברואר השנה).

סיפור דנלופ sri שמיוצר במזרח (sumitomo rubber industry) זה משהו אחר: דנלופ שנמצאת בבעלות של גודייר מכרה את החלק לתאגיד sri בשנת 2000 כולל האפשרות להשתמש בשם.

בגדול דנלופ אירופה שונה לגמרי בדנלופ שמיוצר במזרח.

שבת שלום

ירון-צמיגי גודייר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...