Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כמה סרטונים מדהימים שמצאתי ברשת המספרים לנו למה באמת כדי לחגור חגורות בטיחות :shock:

חברים לא לשכוח לחגור !

ולנהוג חכם כמובן :wink:

זמין 8)

פורסם

למען האמת אני כבר לא בטוח מה יותר עדיף בסירטון הראשון. לעוף מהרכב וליפול על הכביש או להישאר חגור ברכב שהוא מתהפך כמה פעמים וחוטף מכות וריסוקים.

בכל מקרה מדובר "במעללי" הסעודים שאוהבים להעלות ליו טוב סירטונים שבהם רואים עד כמה הם משתוללים עם המכוניות שלהם בכבישים. אחרי הכל, מה כבר עוד נותר לעשות בסעודיה בזמנך החופשי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אחרי הסרטון השלישי כאב לי כל הגוף...תאונה לא נעימה בכלל...אני בספק אם הוא יצא מזה חיי :-(

למרות שלדעתי זה מרדף משטרתי, המסוק כנראה לא במקרה היה שם.

זמין 8)

פורסם

פעם שידרו בערוץ 2 סירטוני הסברה מבריטניה או אוסטרילה כמו בסגנון הסירטון האחרון,חבל שלא המשיכו עם זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותכם עקב היותי נמנה על אחינו רוכבי הדו גלגלי אני מביא את הסירטון הבא.

כנראה זוהי הדרך היחידה לגרום לאנשים לשים לב לאופנועים בדרכים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

גם לרוכבי אופנוע יש אשמה,לפני כמה ימים אני נוסע בלילה ומאחורי נוסעים מספר רכבים,אני מתמקד ברכבים שלפני ומידי פעם מציץ למראה כדי לראות את הרכב מאחורי,בזמן הסתכלתי קדימה מופיע משום מקום אופנוע ועוקף אותו על קו ההפרדה.לא פעם ראשונה קורה שעוקפים בצמוד לרכב נוסע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
++++ על הקטע של האופנועים!

עשיתי היום סיבוב על קטנוע לצורך סידורים, ישר נזכרתי בימים הרעים שהייתי רוכב, אף אחד לא רואה אותך ממטר.

בטח, לא פעם שאני נוהג ואופנוע מאחורי מכניס אותי למצב לחץ של "היכון, אני עומד לעקוף אותך בצורה ובעיתוי הכי לא צפוי".

מה שגורם לי במקום לסוע במצב הכי רגיל שלי, אני מאלץ את עצמי להתנהג כאילו אני נוסע רגיל והוא בכלל אינו מטריד אותי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שלא תבינו לא נכון, לדעתי כל נהגי ה2 גלגלים סובלים מרוב מוחלט שפשוט לא יודע להתנהג על כבישי ארצנו.

תוסיפו לזה את הסתימות של נהגי ישראל וקיבלתם מתכון מנצח לסלט שלם על הכביש.

כן אתם צודקים, אבל גם מכללים - בשנים האחרונות אולי פעמיים בשנה עליתי על אופנוע, באמת שאני לא מתגעגע לזה, לעומת זאת ברכב אני נוסע המון ולא פעם ולא פעמיים אני רואה איך "אופנוענים" מרשים לעצמם לנהוג - וזה מרתיח כל פעם מחדש.

פורסם

חברים מה שלומכם !

היום חזרתי אחרי הלימודים הבייתה (אחרי שפרסמתי את השרשור הנ"ל) ויצא לי לראות (לצערי הרב) תאונת רכב+קטנוע במחלף וולפסון על כביש איילון צפון.

אני לא יודע בדיוק מה התרחש שם כי הייתי במרווח של כמה עשרות מכוניות מזירת האירוע אבל אני חושב שהגיע הזמן לדו שיח בין נהגי המכוניות לרוכבי האופנועים.

מצד אחד אנחנו נהגי המכוניות נשים לב לרכבים הדו גלגליים ונתחשב בהם כחוק, מצד שני רוכבי הדו גלגליים חייבים להפנים שהכביש הוא לא של "אבא שלהם", דהיינו:

1. לא- השוליים זה לא דרך VIP לדו גלגלי.

2. לא- אסור לעקוף מימין.

3. לא- אסור לחתוך מכל כיוון אפשרי.

4. לא- אופנוע כבד זה לא רשות לעשות מה בז**ן שלכם על הכביש.

5. המהירות המותרת מתייחסת גם לדו גלגלי ולא מהווה סוג של "המלצה" בלבד.

6. להרים גלגל בכביש מהיר (כמו שראיתי לפני כמה ימים) זה לא "מגניב" זה בעיקר מטומטם.

ברגע שדברים אלו יהיו מוסכמים בים הצדדים, לדעתי, הכבישים שלנו יהיו בטוחים יותר ומהנים יותר לנהיגה הן למכוניות והן לרוכבי הדו גלגלי.

זמין 8)

פורסם

אוסף סרטונים ממש עצובים!

לדעתי שיתחילו לפרסם את זה בפרסומות, או לתת לכל מי שמוציא רשיון נהיגה דיסק כזה/ כל מי שמעביר טסט לאוטו/ כל מי שמחדש רשיון.

http://www.youtube.com/watch?v=2w2Pdk3SAXo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני לא חושב שסרטונים מזעזעים יעזרו למודעות לגבי חגורת בטיחות.

כי כל מי שיש לו מוח מתפקד חוגר גם בלי לראות אף סרטון, ומי שאין לו, לא נראה לי שהסרטון ישכנע אותו.

אאל״ט באנגליה היה קמפיין מסיבי שכלל סדרה שלמה של סרטונים מזעזעים, לא רק בנושא חגורות אלא גם אלכוהול,מהירות וכו׳ ואם זכור לי נכון המסקנה שלהם בסופו הייתה שזה לא ממש עזר.

V5

פורסם

בהחלט...

כאיש שיווק במקצוע יש לומר כי, מחקרים אשר נעשו בנושא "בטיחות בדרכים" והתמקדו בקמפיינים של "הפחדה" כגון זה המוצג בסרטון במדינות אירופה לא הוכחו כמצמצמים תאונות דרכים.

המסקנה אשר עלתה ממחקרים אלה הייתה כי רוב הציבור מעדיף להכחיש את המציאות כמו שמוצגת בסרטונים, מכיוון שזו "מפחידה" מדי.

או במילים אחרות הסרטונים המפחידים פשוט היו מפחידים מדי...

לכן כיום ההעדפה הפרסומית , היא יותר לכיוון קמפיינים של "הסברה" לאומת "הפחדה".

זמין 8)

פורסם
גם לרוכבי אופנוע יש אשמה,לפני כמה ימים אני נוסע בלילה ומאחורי נוסעים מספר רכבים,אני מתמקד ברכבים שלפני ומידי פעם מציץ למראה כדי לראות את הרכב מאחורי,בזמן הסתכלתי קדימה מופיע משום מקום אופנוע ועוקף אותו על קו ההפרדה.לא פעם ראשונה קורה שעוקפים בצמוד לרכב נוסע.

הנני רוכב מזה כ 20 שנים על דו גלגלי ואני אכן מודה ומתוודה. קיימים חראות שרוכבים על דו גלגלי בצורה מגעילה מתחת לכל ביקורת (זו בכדי לפצות על היותם בעלי איבר מין קטן במיוחד). אבל לא כולם כאלה. ראיתי לא פעם אנשים שרוכבים בצורה כזו מחרידה שהלב ירד לי לתחתונים. אז סליחה חברים, לי כן יש אנשים שמחכים לי בבית ואני כן רוצה להגיע בביטחה ובשלום. בשם כל אלה שכן רוכבים בצורה שפוייה אני רוצה לבקש מנהגי המכוניות שכן תעצרו בעצור, כן תחכו עוד 5 שניות בתמרור תן זכות קדימה, תגיעו קצת יותר לאט למעגל תנועה. אין אפס, מי שעושה טעות כלשהיא מן הראוי שישלם וילמד ממנה גם אם זה מכונית וגם אם זה דו גלגלי. רק תזכרו דבר אחד, שרוכב דו גלגלי תמיד משלם מחיר גבוה יותר, למרבה הצער גם אם זו הייתה טעות של נהג הרכב.

אם נהגי המכוניות ימשיכו להתעלם מתמרורי עצור ותן זכות קדימה זה מה שאני איאלץ לעשות בסופו של דבר. רק אל תגידו שלא אמרנו לכם.

• תוכן חדש...