Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדי לקנות אוטו במבצע החדש של קל-אוטו?

alexroz
שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש מצב שאנשים בתגובות לכתבה צודקים, אם אפשר להוריד היום כמה אחוזים מרכב חדש, ההנחה של הליסינג על אוטו 2011 שעמד שנה + יד ראשונה ליסינג + איבזור ליסינג בסיסי לא ממש שווה את זה, אלא אם כן אין תכנון למכור את האוטו לאחר 3-6 שנים, אז הורדת מחיר של יד ראשונה ליסינג יהיה פחות משמעותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל תלוי בגובה ההנחה בהתאמת הרכב לצרכיך - בעקרון אם אתה קונה רכב לשנה - שנתיים לא בטוח שזה ישתלם.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסתי לקבל פרטים על המכירות ב"מבצע" של קל אוטו.

התקשרתי מספר פעמים טלפונית והאנשים שדברתי איתם נתנו מעט מאוד פרטים (בכוונה או שבאמת לא היו להם הפרטים).

השאלות שלי היו לכיוון רכבים חדשים.

נמסר לי כי לא ידוע להם בדיוק אילו רכבים חדשים יהיו מוצעים למכירה, אלא ביום המכירה בלבד.

כל הזמן ניסו לתאם לי פגישה אישית.

אישית, להרגשתי, כאשר יש הרבה סינמני שאלה, מבצעים לא מי יודע כמה. ככל הנראה יחזור על עצמו מה שהיה ביריד הרכב בסוכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להגיד שזה לא שווה , נראה אותך הולך לסוכנות רכב ומוריד אותם !

כמה טיילתי בין הסוכנויות וחיפשתי רכב ואף אחד לא הוריד שקל .

גם אם תירצה לחפש רכב יד שנייה 2011 קשה מאוד למצוא כי למה שמישהו ימכור רכב באחריות ?

אני חוויתי את חוויית החיפוש הזאת ומה אני אגיד לך אני לא חושב שניתן להוציא מסוכנות רכב איביזה אוטומטית יד 2 עם 0 קילומטרים ב85 אלף שח . אני חושב שזה מבצע מצויין ומומלץ .

גם יש סעיף מיוחד שנקרא רכב מליסינג עם 0 קילומטר שאתה מקבל תעודה שמוכיחה את זה .

ככה שלדעתי זה עושה שירות לרוכשים ומכה לסוכנויות .

חוץ מזה אני בטוח יותר ברכב יד 2 שעמד מרכב יד שנייה שנסע .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבו לשנה שנתיים סביר להניח שלא משתלם, לתקופה יותר ארוכה 5-6 שנים סביר להניח שכן.

אבל!, חלק מהמכוניות האלה מקבלות מחירי מבצע/הנחת מיקוח על בסיס מבצעי/קבוע ע"י היבואנים עצמם על מכוניות יד 0 ו-0 ק"מ. לדוגמה סיאט,פיאט ואלפא(בכלל ההנחה על האלפא היא מגוחכת לרכב כזה). כך, שעדיף להשיג את ההנחה מהם גם אם היא קטנה טיפה.

האינפיניטי שייך לסקטור היוקרה שם גם ככה ההנחות והמיקוחים נשפכים כיין, והאינפיניטי הנ"ל מתומכר באופן מוגזם כך שיש חלופות גרמניות טובות יותר במחיר מחירון נמוכים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

האם מדובר ברכבים חדשים 0 ק"מ? אני מניח שהם יד ראשונה של הליסינג ומשם ההנחה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאין פרטים על אפשרויות המימון שהם מציגים, ריביות וכו'...

המבצע נגמר מחר, אשמח אם אנשים נוספים שהיו יכולים לשפוך קצת אור ולפרט קצת יותר מה הולך בסניפים, התנפלות או אדישות? מה המרווח להתמקחות?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שסוף השנה מתקרב, אני מניח שיש גם בסיס להתמקחות מבחינת המימון - שלפעמים הוא שווה ערך לעוד כמה אלפי שקלים טובים.

לא נראה לי שהם מכרו את הכל ולכן אני לא מאמין שהמבצע נגמר\ייגמר כ"כ מהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...

הייתי באוטו קל לצערי זה היה בזבוז זמן פשוט אנשים לא רצניים יחס מתחת לכל ביקורת. ההנחה שהקונה הוא אדיוט מושלם.

לפני הפגישה לא רצו לתת פרטים.(נראה לגטימי כביכול לא לתת בקלות נתונים למתחרים)

לפני הפגישה צינתי שאני רוצה לעשות עסקת טריד אין ונתתי את הפרטים של הרכב שאני מענין בו ופרטים על הרכב שלי. נקבעה לי פגישה

הגעתי לפגישה התקבלתי ע"י מן דיילת שלקחה שוב פרטים והעבירה אותם לאדם או פחדן שישב בחדר נסתר. זה נקב הסכום שהיה מנופח וגדול בהרבה מאשר הוצע לי בסכנות הרכב עבור רכב חדש לגמרי בקשתי לשוחח עם האחראי או מנהל ולשאול מדוע הזמנתם אותי אבל כמבן שהתשובה הייתה אי אפשר.

חסוכו לכם את הזמן מדובר בעלובים ולא רצניים.

נ.ב. המפגרים האלו לא הבינו מדוע קמתי והלכתי וצלצלו אלי שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להגיד שזה לא שווה , נראה אותך הולך לסוכנות רכב ומוריד אותם !

כמה טיילתי בין הסוכנויות וחיפשתי רכב ואף אחד לא הוריד שקל .

גם אם תירצה לחפש רכב יד שנייה 2011 קשה מאוד למצוא כי למה שמישהו ימכור רכב באחריות ?

אני חוויתי את חוויית החיפוש הזאת ומה אני אגיד לך אני לא חושב שניתן להוציא מסוכנות רכב איביזה אוטומטית יד 2 עם 0 קילומטרים ב85 אלף שח . אני חושב שזה מבצע מצויין ומומלץ .

גם יש סעיף מיוחד שנקרא רכב מליסינג עם 0 קילומטר שאתה מקבל תעודה שמוכיחה את זה .

ככה שלדעתי זה עושה שירות לרוכשים ומכה לסוכנויות .

חוץ מזה אני בטוח יותר ברכב יד 2 שעמד מרכב יד שנייה שנסע .

המון אנשים מוכרים את רכבם ,זה בכלל לא מדויק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין שבשילוב החום והיחס הלא שירותי שקיבלת מאנשי קל אוטו אתה עצבני - אחלה.

בכל זאת אין מקום לשפב מסוג זה בפורום זה.

פה זה "קארזפורום" ולא "כרמלפורום".

אני בטוח שלהבא תתנסח בצורה יותר מכובדת

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...