Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בעפולה. מרחוק אני רואה 4 ילדים. אחד מהם חוצה את הכביש לאמצע(יש אי תנועה) ושאני מתקרב הוא מתחיל לרדת לכביש ולהתקרב אלי. ברגע שאני חולף אותו במרחב של מטר מהצד הוא מתכופף כי הוא חושב שזה מצחיק לעשות כאילו דרסתי אותו. את האמת, לא נלחצתי, כבר מרחוק על הפנים של האדיוט בן ה16 הזה זהיתי שהוא הולך לעשות משהו ולכן רק נתתי מבט במראה וראיתי באמת לא קרה כלום והמשכתי לסוע, אבל יש נהגים שילחצו ויכולים לבלום בפתאומיות ולגרום לתאונה רצינית.

בשיא הכנות, אני מאחל לילד כזה להפגע יום אחד וללמוד את הלקח (ושהנהג יצא זכאי).

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם

אני גם עוד מעט בן 19, וכמו מי שכתב מתחתיי, לא בא לי להדקר. בישראל אתה לא יודע על מי אתה נופל. למרות שאלו היו ילדים חובשי כיפה, עדיין אין פה אלוהים לאף אחד..

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם
"נהג נדקר על ידי נער בן 16 לאחר שסתר לו"

אפשר לעצור ולהעיר, אבל לא לדרדר את האירוע.

מה יותר מזעזע? שהנהג סתר לנער או שהנער הרגיש שהוא "גבר" ודקר את הנהג.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נו,תמיד יש כאלה מטומטים,אולי היית צופר כשהיית ממש קרוב אלי אולי היה נבהל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נו,תמיד יש כאלה מטומטים,אולי היית צופר כשהיית ממש קרוב אלי אולי היה נבהל.

רעיון גרוע, חבר! יכול להיות שהוא היה נבהל, מאבד את שיווי המשקל וגולש לעבר הכביש.

במקרים כאלו, צריך להוריד מהירות ועוד יותר חשוב, את האגו ולעבור בבטחה. עם כל הכבוד לכולם, אני ממש לא מתכוון לשבת בכלא, אפילו יום אחד בחיי, עקב טיפשות של אדם אחר.

הייתה פעם כתבה יותר חמורה, על נערים שמשחקים "רולטה רוסית" ונער אחד אף נפגע מכך, אך הנהג יצא זכאי, אם אני לא טועה.

פורסם
זה בסדר, קורה שילדים נולדים ללא מוח מתפקד ואז גדלים להיות מבוגרים ללא מוח מתפקד, הברירה הטבעית כבר תעשה את שלה.

ואז הם מתנדבים למשטרע :)

404

פורסם

למדתי השבוע ביום שני שהטמטום כלכך חוגג בכבישי הארץ. ידעתי את זה אבל לא הייתי מודע שברמה כה גבוהה.

אין מה לעשות. במקרה כזה, סע בזהירות, עבור אותם ושכח מזה. הם את שלהם במוקדם או במאוחר, בדרך כזו או אחרת, יקבלו. אל תקשר את זה אלייך.

• תוכן חדש...