Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

עד שלשום הייתי בעליה של סיוויק SR שנת 98 למשך כשנה.

מקורית, סטנדרטית, יפייפיה אמיתית (לטעמי) בלי "שיבורים" עם טאסות מקוריות ו214K ק"מ על מד האוץ

התחלתי ללמוד לפני כחודשיים. אני מתגורר במעונות סטודנטים באמצ"ש וחוזר לבית הורי לסופ"ש.

להחזיק רכב בשביל 80 ק"מ בשבוע =320 ק"מ בחודש = 3840 מקסימום 5000 ק"מ (בהגזמה פראית)

בשנה הפך להיות הוצאה מיותרת עבורי. (עדיף לנסוע במונית ספיישל)

יצא שמכרתי את הרכב ביום ההולדת שלי. (יום ראשון)

נפרדתי ממנו בכאב גדול עדיין לא עיכלתי שמכרתי אותו אחרי ששמרתי וטיפלתי בו בלי לחסוך אגורה

קצת תמונות :

יום טוב. (זה הזמן להחליף סמלון אישי. אולי תמונה של אגד? :-P )

391011_2278378592467_1038811053_32029659_1995282366_n.jpg

321690_2278381752546_1038811053_32029663_746922785_n.jpg

298913_2278382912575_1038811053_32029665_658069332_n.jpg

פורסם

זאת בדיוק היתה הסיבה שבגללה מכרתי את ה-146 שלי. היו שבועות שלמים שהיא בכלל לא זזה מהחניה והשימוש העיקרי שלה היה מוקד לצבירת אבק. כבונוס, העברת הבעלות התבצעה כשלושה ימים לפני יום הולדתי. אחלה מתנת יום הולדת :?

אני מבין ללבך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כואב הלב - העיקר שהיא לא נפלה בידים של איזה "בן דוד" או איזה ערס

שיהרוס לה את צורתה המקורית היפה :-(

משתתף בצערך,

ומזל טוב :-)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מבין אותך לגמרי...לפני חודשיים מכרתי את הקאווליר הידנית שלי ,ובחיי אני נשבע לך שאני כל כך מתחרט !!!

היה עדיף להשאיר אותה בחנייה שלי שתשב לה בכייף. עשיתי טעות גדולה ,זו ממש בעיה רצינית בראש איך שאפשר להיקשר ככה לטון וחצי ברזל...

Gn'f'R

פורסם

דאגתי למכור אותה לבחור שיודע להעריך מכוניות

אני סמוך ובטוח שהוא ישמור עליה יפה כמעט כמוני

"להיקשר לטון וחצי ברזל" זאת הגדרה חומרנית מדיי... מה עם הבד והפלסטיק?! :wink:

אני שמח לגלות שלא רק אני מקנא עד כדי אובססיה למכוניות שלי :)

שתהיה שבת שלום לכולם

פורסם

כל סוף זה התחלה של משהו אחר.

לפעמים זה טוב להפרד.

לפי המצב של היפיפיה הזו כל אוטו שיגיע לידיים שלך זוכה, אז אני בטוח שתמצא משהו נהדר.

היא במצב מדהים, אם הייתי יודע שהיא הייתה למכירה נראה לי שהייתי קונה אותה ממך.

שיהיה בהצלחה בלימודים ובמציאת מחליפה ראויה.

פורסם
מבין אותך לגמרי...לפני חודשיים מכרתי את הקאווליר הידנית שלי ,ובחיי אני נשבע לך שאני כל כך מתחרט !!!

היה עדיף להשאיר אותה בחנייה שלי שתשב לה בכייף. עשיתי טעות גדולה ,זו ממש בעיה רצינית בראש איך שאפשר להיקשר ככה לטון וחצי ברזל...

מה?

קיים דבר כזה בכלל?

איזה מודל ומנוע ומרכב?

למרות שהאוטומטית (95' 2.2), לא עושה הרבה צרות אצלי (חוץ מדלק), ידני זה חלום (מבחינת הכל).

לפותח האשכול, היא אוטומטית הייתה?

אם כן, שמעתי של98' היה בעיות בגיר האוטומט, זה נכון?

באמת חבל, מכונית מבין המוצלחות שיוצרו, מנוע 1.6 שמגיב וחזק יותר מ2.2L שיש לי בקוואליר, אמינה מאוד, ולא פלא שחוטפים אותם למרות המחירון הגבוהה.

(לדוד שלי יש אחת בול אותו צבע כמו שהייתה לך רק 95').

פורסם
מה?

קיים דבר כזה בכלל?

איזה מודל ומנוע ומרכב?

למרות שהאוטומטית (95' 2.2), לא עושה הרבה צרות אצלי (חוץ מדלק), ידני זה חלום (מבחינת הכל).

.

קיים ,אך לא בתפוצה גבוהה .הרכב היה מודל 95' 2.2 דגם CS הפשוט ביותר מבחינת איבזור פנים. היו לה בערך 130 כ"ס וצריכת דלק של 1 ל 13.

השקעתי בה את מיטב כספי מכל הלב והשארתי אותה במגרש בראשון לציון מספר רישוי 1514718. לראות ולחטוף אותה! :2gunfire:

Gn'f'R

פורסם

כאשר מכרתי את המכונית הקודמת שלי, לפני כמה שנים, ירדו לי דמעות שלא היו מביישות שום סרט הוליוודי (ברור שהגזמתי, אבל עדיין, ירדה יותר מדמעה אחת :)).

שורה תחתונה? מתבגרים ועם הזמן גם מחליפים מכוניות ורואים שלא צריכים להיות עצובים, בגלל כאלו דברים.

האמת? שבוע אחרי המכירה, כבר הרגשתי יותר טוב (כן, לקח לי שבוע לעכל את העניין) וניסיתי לחשוב על הצד החיובי: סוף סוף לא הייתי צריך לדאוג למקום חנייה או לכך שמישהו ישרוט/יפתח דלתות/יחבל לי במכונית. מכירים את המשפט: מרבה נכסים - מרבה דאגות? :)

היום, לאחר כמה שנים, כשאני מסתכל על כל העניין, אני מחייך וחושב איזה "ילד" הייתי. זה לא שאני מתייחס למכונית היום, כאל פח וגלגלים, אבל עדיין, היא כבר לא ה"מאהבת" שלי :).

• תוכן חדש...