Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות והתמיכה!, אכן נקווה שלא נזדקק להם יותר מאשר בטיפולים השוטפים.

למרות הכול כתבתי פניה לצמפיון ונראה מה תהיה התגובה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן אדם משקיע ממיטב כספו לרכוש רכב לא זול. והוא צריך לשמוח שזו רק שריטה.

עצוב מאוד!

אני חושב שאמרת הכל.

יחד עם זאת,

למי שזוכר אני קיבלתי מצ׳מפיון לאון קופרה חדשה עם ג׳אנט שרוט וצמיג פגום אז הוא באמת צריך להגיד תודה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לי מסרו את הלאון במוסך המרכזי ליד הליפט ,מה שמצחיק זה שהנציג היה המום מהרכב ואמר שפעם ראשונה שהוא רואה לאון .

מיותר לציין שלא היתה לו היכולת להסביר על הרכב כלל.

קיבלה גם רכב אצל לובינסקי שם הנציג התעקש להסביר כמו מורה לנהיגה בשיעור הראשון על הרכב ,כשביקשתי שישחרר אותי הוא לא הסכים ודרש לסיים את השיעור , אפילו לשם השעשוע התקלתי אותו בכל מני שאלות ( זו הייתה הפיזו ה5 שאנחנו רוכשים לחברה).

אח"כ הם התעקשו לשים על הרכב סרטים כאילו מדובר ברכב של חתן וכלה ורק אז שחררו אותנו.

פורסם

הלכתי פעם עם חבר לקבל את הרכב שלו באותו מרכז מסירה. החוויה שלנו הייתה מאוד דומה. נראה לי שיצא לנו לחכות אפילו יותר.

לדעתי זה ממש לא נעים שנותנים לך לחכות הרבה זמן ואף אחד מהעובדים במקום לא יודע מה הולך שם. לכן בהחלט יש טעם להתלונן, אולי זה יגרום להם לשפר את השירות שם.

למרות זאת, אני לא חושב שיש כאן מקום לאיזשהו פיצוי משמעותי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לפי זה שווה לקנות מ- UMI

כשבאנו, בני ואני לקבל את המאליבו , השארנו את האוטו הישן מתחת לבית UMI ע"י קניון הזהב. משם לקחו אותנו (בלי להמתין לעוד קונים - רק שנינו) בסאואנה עם כורסאות מפוארות ומיני בר (הנהג הציע לנו מה שרוצים), במרכז המסירה בכנות היה האוטו מוכן בכניסה ואיש אדיב ומקצועי הסביר ונתן כרטיס אם יהיו עוד שאלות. הדבר היחיד שאיכזב היה שהיו מדבקות שברולט בדלתות בניגוד לבקשתי בכתב על ההזמנה ובע"פ.

פורסם

מעניין אז מה מקבלים בעלי רכבי פאר. אוף כול כך בא לי לחזור לאותה חווית מסירה של רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי זה שווה לקנות מ- UMI

כשבאנו, בני ואני לקבל את המאליבו , השארנו את האוטו הישן מתחת לבית UMI ע"י קניון הזהב. משם לקחו אותנו (בלי להמתין לעוד קונים - רק שנינו) בסאואנה עם כורסאות מפוארות ומיני בר (הנהג הציע לנו מה שרוצים), במרכז המסירה בכנות היה האוטו מוכן בכניסה ואיש אדיב ומקצועי הסביר ונתן כרטיס אם יהיו עוד שאלות. הדבר היחיד שאיכזב היה שהיו מדבקות שברולט בדלתות בניגוד לבקשתי בכתב על ההזמנה ובע"פ.

גם באופל זה כך שלחו לנו מונית לאיסוף מ2 נקודות הגענו ישבנו שתינו משהו קל קיבלנו הסבר של קרוב לשעה על הרכב ,

נתנו לנו לבדוק את הרכב לפני חתימה כמה שנרצה שאלנו שאלות בלי סוף והכול נענה באדיבות ,

חתימה והביתה בשמחה .....:lol:

פורסם

כנראה משתנה מסניף לסניף, אני את הפאביה קיבלתי בהגורן בנתניה;

החוויה הייתה דווקא מאוד חיובית, הרכב חיכה לי אחרי שטיפה, עדיין עם טיפות מים בכמה מקומות אסטרטגיים.

מי שמסר לי את הרכב היה יועץ השירות, והמוסך עצמו רק של סקודה, ככה שכל שאלה טכנית נענתה בלי שום בעיה.

הסביר לי על הרכב משהו כמו 20~25 דקות, החתים על טופס, נתן מפתחות ושלום על ישראל.

מנגד כשקיבלתי את הקיה הנציג לא ידע להגיד לי שום דבר עליה, אפילו את מד הדלק חיפש כמה דקות..

(טוב נו, זו הייתה הפיקנטו הראשונה שהם מסרו בחדרה.. אבל עדיין, אתה מצפה שידעו לפחות משהו בסיסי כזה)

פשוט נתן לי את המפתחות (האוטו היה בחוץ) ואמר לי 'לך תבדוק ותחזור לחתום' .... :roll:

בקיצור - קח דברים בפרופורציה.

אני האחרון שיגן על צ'מפיון, אבל בסופו של דבר הם ממש לא רעים כמו שחושבים עליהם, פשוט צריך

שיהיה למה להשוות, ותאמין לי שיש גרועים מהם בהיבט השירות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה לי שנפלת על צנון יוצא דופן. גם אני כבר קיבלתי בעבר שלוש מכוניות מצ'מפיון ותמיד היחס היה מצוין וההסברים ממצים (קיבלתי מפליקס). הנציגה של צ'מפיון משוטטת כאן בפורום ואולי היא תוכל לבדוק את העניין. חלק מהטענות שלך אולי מוצדקות שהוא הלך לפני שסיימת לשאול אבל גם לא צריך להגזים - לאנשים מותר לאכול צהריים. להזכירך, אלה עובדים, לא עבדים. הליך מסירה של שעה ברוטו בסך הכל זה נורמלי ביותר.

פורסם
נראה לי שנפלת על צנון יוצא דופן. גם אני כבר קיבלתי בעבר שלוש מכוניות מצ'מפיון ותמיד היחס היה מצוין וההסברים ממצים (קיבלתי מפליקס). הנציגה של צ'מפיון משוטטת כאן בפורום ואולי היא תוכל לבדוק את העניין. חלק מהטענות שלך אולי מוצדקות שהוא הלך לפני שסיימת לשאול אבל גם לא צריך להגזים - לאנשים מותר לאכול צהריים. להזכירך' date=' אלה עובדים, לא עבדים. הליך מסירה של שעה ברוטו בסך הכל זה נורמלי ביותר.[/quote']

עם כל הכבוד, ארוחת הצהריים שלו אינה צריכה להדאיג את הלקוח. אנחנו לא באיטליה...

בהתחשב בכך שרוב הזמן הוא חיכה, עד שהנציג יתפנה אליו, אני לא בטוח אם זה נורמלי או לא.

אישית, מעולם לא נדרשתי לשעה שלמה על מנת לקבל רכב, כך גם כל הרכבים במשפחתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אהלן,

קיבלתי את הרכב שלי היום בסוכנות חיפה. היה מצוין, נציג מקצועי ונחמד מאד קיבל אותי ובמשך שעה ורבע ענה על כל השאלות שלי בסבלנות ובחיוך. בנוסף ומבלי לבקש קיבלתי 50% הנחה על טיפול ראשון.

.I Rock, There For I Am

פורסם
מעניין אז מה מקבלים בעלי רכבי פאר. אוף כול כך בא לי לחזור לאותה חווית מסירה של רכב חדש.

אבא של חבר מהעבודה קיבל 350S חדשה לפני חצי שנה בערך והאוטו נמסר אצלו בבית (בא על גרר) ישבו איתו כמה שעות עד שנגמר לו הסבלנות והבטיחו המשך הדרכה אם הוא רוצה.

פורסם
אהלן,

קיבלתי את הרכב שלי היום בסוכנות חיפה. היה מצוין, נציג מקצועי ונחמד מאד קיבל אותי ובמשך שעה ורבע ענה על כל השאלות שלי בסבלנות ובחיוך. בנוסף ומבלי לבקש קיבלתי 50% הנחה על טיפול ראשון.

גם אני קיבלתי טיפול 50% בחיפה. השירות ממש טוב!

• תוכן חדש...