Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

שמי יניב ואני טכנאי שטח יש לי רשיון כמעט 10 שנים כחלק מעבודתי כטכנאי שטח אני נמצא המון על הכבישים היום בהיותי נוסע בכביש 4 מצומת פארדיס לכוון חיפה עצר אותי שוטר בטענה שהחזקתי אייפון ביד ודיברתי איתו צמוד לאוזן

עכשיו אכן דיברתי אך ברכבי מותקנת דיבורית בלוטות קבועה ולא היה בידי כלום.ניסיתי להסביר לשוטר שאין לי צורך להחזיק את הטלפון כלל מכוון שברכב מותקנת דיבורית אך המילים שלו היו ''היום אני נותן לך דוח לא יעזור לך''

לאחר שהוא טען שהחזקתי את הטלפון צמוד לאוזן מודה שכעסתי קצת וקראתי לו שקרן וזהו!!!!!!!!!!

חייב לציין גם שבדיבורית מסוג זו שברכב ישנו מסך טאצ' כך שאין כל סיבה לגעת בטלפון בזמן נסיעה המסך מוברג לדאש בורד

יתר על כך ברוב חוצפתו רשם השוטר שקיללתי אותו ושטעתי שאין ברשותי טלפון כלל למרות שבשורה האחרונה בדוח בשורת דברי הנהג רשם השוטר שטענתי שאין לי סיבה להחזיק את הטלפון בגלל הדיבורית(דבר שלי לא מובן)

חייב לציין שעד היום אין לי ולו עברת תנועה אחת

השאלה שלי

א.יש לי דרך לעשות משהו נגד השוטר המושחת הזה,זה מרתיח פשוט איך אפשר לתפור לאזרח נקי, תיק כזה

ב.מין הסתם אני מעדיף להישפט מאשר לשלם על משהו שלא עשיתי האם אני נוהג בחוכמה ואיך כדי לנהוג במשפט

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לאחרונה נראה שזה יותר שכיח ששוטרים טועים\משקרים.

לפי דעתי חייבים לשים מצלמות בניידות ושכל דוח ששוטר נותן - חייב להיות מגובה בעדות מצולמת!

פורסם
לאחרונה נראה שזה יותר שכיח ששוטרים טועים\משקרים.

לפי דעתי חייבים לשים מצלמות בניידות ושכל דוח ששוטר נותן - חייב להיות מגובה בעדות מצולמת!

לא מזמן הייתה כתבה בחדשות, על כך שבקסדות של שוטרי תנועה(אופנוענים כן:roll: ) מותקנות מצלמות והן אכן מצלמות את העוברים על החוק.

חברות גדולות של תקשורת, כבלים או כל חברה שיש לה מספר רב של כלי רכב שמתניידים ממקום למקום, שיחשבו על התקנת מצלמות לפנים הרכב שיתעדו את הנסיעה זה גם יעזור להן נגד "טעויות" של המשטרה וגם אולי יחליף את מדבקות "איך אני נוהג".

אבל זה פוגע בפרטיות וכנראה לא יצא לפועל :?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לא.אין עדים זה מילה שלי נגד השוטר תנועה שהיה לבדו

תודה על התגובות חברים אני העלה את הדוח מחר אין לי כרגע סורק

מה ששכחתי להזכיר זה שהשוטר ניגש אלי ללא כובע מה שלאחר מכן נודע לי שהיה מוציא אותי מהדוח הזה אם הייתי מצלם

דרך אגב שם השוטר דניאל אבנר

תאמינו לי צריך להקים קבוצה כזאת של נפגעי שוטרים ללא עברות עבר ,מהבוקר גם אני שומע על אנשים שאפילו היו עם עדים קיבלו דוחות מפוברקים הגיע הזמן להבהיר למשטרת התנועה שאת הכסף שלהם יעשו על הגב של מישהו אחר לא עלינו

פורסם
מה ששכחתי להזכיר זה שהשוטר ניגש אלי ללא כובע מה שלאחר מכן נודע לי שהיה מוציא אותי מהדוח הזה אם הייתי מצלם.

אולי די כבר עם השטות הזאת? :evil:

זאת הנחיה פנימית של המשטרה, לא זה מה שימנע ממך מלקבל דו"ח.

ממש כפי שחייל לפי נהלי הצבא צריך להיות מגולח, כך גם השוטר צריך להיות עם כובע. גם אם לחייל יש זיפים הוא עדיין יילחם, ממש כפי שגם אם לשוטר אין כובע, אתה עדיין תקבל את הדו"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קודם כל אלעד אם אתה אומר לא התווכח איתך לא מבין ולא מתימר להבין במשהו שבאמת אני לא מבין פשוט כך הטעו אותי

שנית גבי88 תודה אתה באמת וזה בהלט יחעזור לי נגד השוטר

פורסם

אכן מילה נגד מילה

צלם אולי את פנים הרכב ותראה כי יש לך דיבורית וכו'

תעלה את הדו"ח אולי נלמד ממנו משהו

צדוק אלעד כי השוטר לא חייב להיות עם כובע.

מצ"ב פסק דין עם אוותו שוטר ובאותה עבירה לא תאהב אותו לצערי/ צערך

שקול אם לא כדאי לשלם כי בית משפט מדובר לפחות בשתי ישיבות אם לא שלוש.

נסה אולי לכתוב מכתב ביטול.

st027048.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה האבדלים בין הסיפור שהבאת לבין המקרה שלי זה שבמקרה שלי היה השוטר יושב בתוך הניידת ואני הייתי במהירות של 90 קמש ולא הודאתי כי החזקתי את הטלפון כלל ביד אבל בהחלט העלתה לי את רף החחשות בכל מיקרה קנס יותר גבוה לא אקבל אז אין לי מה להפסיד

פורסם
ישה האבדלים בין הסיפור שהבאת לבין המקרה שלי זה שבמקרה שלי היה השוטר יושב בתוך הניידת ואני הייתי במהירות של 90 קמש ולא הודאתי כי החזקתי את הטלפון כלל ביד אבל בהחלט העלתה לי את רף החחשות בכל מיקרה קנס יותר גבוה לא אקבל אז אין לי מה להפסיד

השופט רשאי לתת לך כלעונש שירצה ,ואינו כבול לקנס המקורי.

נכון שלפי מה שכתבת גליון עבירות נקי ,פחות מסביר , אבל הסיכון קיים.

לכן נלך בשלבים:lol:

אחד תעלה את הדו"ח אולי נמצא בו משהו לטובתך

שניים בקשה לביטול הדו"ח

שלוש , אם התשובה תהיה שלילית אז או שתשלם או תבקש להישפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מצילח לסרוק את הדוח ברור בקושי רואים וכתב לא מובן בכלל

וגם סליחה שהטעתי אותכם אבל יש לי עברת תנועה אחת ב10 שנות הנהיגה שלי לפני שנה בטעות עברתי על שטח הפרדה בתל אביב(שונא לנהוג בעיר הזאת)כך שהגליון שלי לא נקי לגמרי

ישה לפי מה שאתה אומר עדיף מאוד לא להישפט ולקבל את המכה הזאת כמו כלב חסר אונים דבר אחד אם ארשום מכתב כמו שהצעת ישה האם זה יעזור לי למרות העברה היחידה שיש לי בעשר שנות הנהיגה שלי?

• תוכן חדש...