Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני להוריד את התוכנה IGO ( תוכנת ניווט) מאתר אינטרנט כלשהו באינטרנט, ולהעביר אותה לאייפון.

ראשית כל, איפה ניתן למצוא תוכנות להורדה בחינם ברשת ( כמו מהאינסטולוס)?

שנית, איך מעבירים את התוכנה לאייפון דרך האייטיונס?

אני מעוניין להוריד אותה מהמחשב כיוון שהיא שוקלת הרבה, וההורדה דרך הWIFI איטית.

מצאתי את התוכנה באינסטולוס, ויש שם את הרגיל ואת הלייט.

האם מישהו יוכל לומר לי הבדל ביניהם?

תודה רבה,

סם

פורסם

אם יש לך אינסטולוס אתה לא צריך שום דבר אחר. זה המקור הכי גדול שיש לאפליקציות.

בכל מקרה, מה שיש שם, זה לא IGO פרוץ. יש לו הגנה מיוחדת שעד היום לא הצליחו וכנראה שגם לא יצליחו לפרוץ.

אז הלייט זה סתם קובץ לא פרוץ שאיזה ליצן העלה.

המלא עלה ל APPTRACKR לפני שבועיים בערך, ואני מתאר לעצמי שזאת סתם גרסת פרימו של מכשיר ניווט רגיל, שפשוט המירו לקובץ IPA. עוד לא בדקתי את זה בעצמי, אז נסה להוריד אותה ולהתקין דרך אייטונס, ותעדכן אם זה עובד:

http://fileape.com/index.php?act=download&id=FvfYouiNoPfGGp34

בשביל להתקין את זה דרך אייטונס, פשוט תלחץ דאבל קליק על הקובץ שהורדת. הוא יכנס לבד לאייטונס. כל מה שנשאר זה לסנכרן.

Stay Dirty

פורסם

אסף, תודה על ההסבר.

אני מדבר על גרסת הפרימו.

הקובץ שוקל הרבה, וההורדה מאוד איטית, לכן מעדיף את המחשב.

הקישור שצירפת לא תקין. אצלך הוא עובד?

פורסם

אני בזמנו קניתי אותה מתרומות של אנשים, כדי לפרוץ אותה בעצמי.

לצערי לא ידעתי שהיא מוגנת בעזרת KALI ANTI PIRACY, ואכזבתי את כל התורמים.

אז אתה תתקין אותה עם הקובץ החדש הזה, ותגיד לי אם היא באמת עובדת.

Stay Dirty

פורסם

אני מניח שגם אני אתקל בבעיות אז, כי ההורדה בחינם, כל השאר לא רשום מה קורה בהמשך.

ד"א, יש שם 2 באינסטולוס, ה1, שזה הפרימו הרגיל, וזה רשום על 1 ג'יגה בייט, אבל כשאני מתחיל להוריד אז זה מראה על 200 ומשהו מגבה בייט, מוזר לא?

והשני, שזה הלייט, מראה על ג'יגה בייט.

היית אומר ללכת על הלייט? (הכוונה דרך האינסטולוס במידה ואצליח להוריד)

פורסם

R'n'B אתה משתמש בגרסת הלייט שחולקה חינם בזמנו? או מהלינק שנתת? כי אין מצב שהצליחו לפרוץ את זה...

בכל מקרה, אין סיבה שלא יהיה ממשק בעברית, זה בסה"כ קובץ שפה שצריך להכניס לתיקיית CONTENT, ובפרימו המלא (כביכול - נמתין שסם יעדכן אותנו) הוא מופיע כבר בפנים, משיטוט זריז בקובץ ה IPA.

samc הנה הקובץ:

http://www.multiupload.com/F86SXWDOTB

תוריד ותתקין על המכשיר.

Stay Dirty

פורסם

אצלי מותקנות שתי הגרסאות.

החינמית היא זאת שחולקה חינם ביום העצמאות ולדעתי מה שיש באתר זאת אותה גרסא.

ואת המלאה של 1GB שכוללת מצלמות מהירות (שהורדתי מהלינק הראשון שפרסמתי) עם ממשק אנגלי.

פורסם

WTF הרגע התקנתי אותה על המכשיר שלי. זה באמת נראה כמו פרימו המקורי של אייפון. אין לי מושג איך הצליחו לפרוץ אותו.

בכל מקרה, הממשק בעברית, רק חסרים עדכוני התנועה, אבל זה כבר יותר מדי לבקש מפרימו בחינם :)

Stay Dirty

פורסם

התבלבלתי לגמרי.

אר אן בי, מה ששלחת (הקישורים), 2 העליונים לא עובדים, שאלה הגרסאות החדשות.

אסף, מה ששלחת בקישור, אני מוריד כעת, אבל אני רואה שזה 214 מ"ב ולא ג'יגה. זה אמור להיות המלא?

פורסם
WTF הרגע התקנתי אותה על המכשיר שלי. זה באמת נראה כמו פרימו המקורי של אייפון. אין לי מושג איך הצליחו לפרוץ אותו.

בכל מקרה, הממשק בעברית, רק חסרים עדכוני התנועה, אבל זה כבר יותר מדי לבקש מפרימו בחינם :)

רק 214 מגה, איזה גרסא זאת?

פורסם

samc אני לא יודע איך הצליחו לכווץ את זה ככה, אבל מה שהעליתי בשבילך קודם, זה מה שהורדתי מהלינק ש R'n'B נתן בדיעבד.

תוריד את זה ותהנה :)

Stay Dirty

• תוכן חדש...