Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לפני כחודשיים נשרפה לי הנורה המקורית של לוחית הרישוי האחורית ברכב,

ונהגתי כחודשיים עם נורה אחת דולקת מתוך שתיים.

באותו היום שנשרפה הנורה הזמנתי שתי נורות לד כחולות במידה המתאימה ללחוית הרישוי האחורית.

היום הנורות המיוחלות הגיעו והתקנתי אותן,

הנורות דולקות בצבע כחול ללא דופי ומספר הרכב נראה בבירור רב לכל מתבונן,

השאלה היא האם תהיה לי בעיה עם שוטרים בגלל צבע הנורות? (הנורות הן לא נורות חניה, אלא נורות לוחית הרישוי)

תודה רבה, ארז :-)

* אל תקטלו אותי בטענה שלא השתמשתי החיפוש,

כי השתמשתי ולא מצאתי תשובה אם במקרה כזה ספציפית השימוש הוא חוקי או לא חוקי בצורה מוחלטת.

פורסם

האוטו לא יעבור טסט ושוטר גם יכול להוריד אותך מהכביש .

חובה עליך להשתמש בצבעים המקוריים כדי שחלילה לא יחשבו שאתה רכב חרום .

שוטרים וטסטרים הם האחרונים שאתה רוצה להתקל בהם .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכם,

אני פשוט רואה די הרבה אנשים עם לוחית מוארת בכחול,

וזה די מחשיד שלמרות צורת האכיפה שנאמרה למעלה, לא נראה שאנשים פוחדים.

יש מישהו שיכול להראות לי את המקור הרשמי בלי עובדות מותרסות באוויר?

כי אני לא מצאתי, לא בפורום הזה ולא בגוגל.

פורסם

אתה רוצה תשובה מוחלטת ?! חפש ניידות משטרה באיזור מגורייך שמבצעות עקיפה של חוקי התעבורה, נסה למשוך את תשומת לב השוטרים בכול צורה שתבחר, לאחר המפגש עם השוטרים תוכל לדעת בוודאות וגם לספר לנו מה החוק אומר.

איזה כייף לי :)

פורסם

343. (א) לוחית-זיהוי אחורית ברכב מנועי תואר באור לבן אשר ייאפשר ראיה טובה של הלוחית וקריאת הרשום עליה ממרחק של 20 מטר לפחות בזמן תאורה ובמזג אויר נאה ובתנאי שהאור יהיה מכוון להארת הלוחית בלבד.

(ב) מערכת ההפעלה של הארת לוחית-הזיהוי תהיה כזו שהיא תואר כאשר יודלקו פנסי החזית או פנסי הרוחב ופנסי החניה.

עכשיו יש תשובה ?

• תוכן חדש...