Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה גם כן רק צריך לקחת בחשבון שבכל זאת מדובר ברכב איטלקי עם יצרן שלימים קיבל את הכינוי

fix it again tony - אם זאת בשנים האחרונות נראה שהאמינות שלהם ברמה גבוהה - פשוט להיות עם האצבע על הדופק לדאוג לטפל ברכב בזמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כבר לא גטס אז הייתי הולך על פונטו/גרנדה פונטו ידנית. היא תעלה לא הרבה יותר מהגטס, יותר בטוחה מאלטו וחסכונית כמעט כמוה.

גם הגירסה הרובוטית לא רעה בכלל, עדיין חסכונית מאוד בדלק ודי אמינה. דורשת מעט זמן להסתגל לגיר, טיפול יותר קפדני עם הנוזלים המקוריים בלבד (כמו בכל אירופאית למשל מים-פראפלו בלבד), אבל הרכב לכשעצמו עולה בכמה רמות על הגטס: מבטיחות עם 6 כ"א ו5 כוכבי ריסוק במבחן הבינלאומי, דרך נוחות נהדרת, תא מטען עדיף, חיסכון בדלק ועלויות סבירות עד נמוכות לכל מה שמסביב (ביטוחים, טיפולים, חלקים וכדומה),ובטח במראה.

במחירים האלה אם הייתי מחפש יד 2 קטנה וחסכונית, זו הייתה אחת האופציות המובילות אצלי ואני יודע שיש כאלה שיחלקו על כך. זו דעתי בכל אופן.

ד"א אם לי הייתה ההתלבטות והאופצייה הזהה לך, הייתי מקשיב להמלצתו של sronis ובוחר במיני מאובזרת חדשה, עם אחריות.

ושלא יהיו לך ספקות: גם הi10 וגם הפיקנטו כמו גם שאר חברות הקטגורייה (אני פחות מחבב את הסוזוקי וה107 היפה לכשעצמה)יחזיקו את ה70 ק"מ ליום ללא בעיה מיוחדת וללא יותר מידי רגשי נחיתות, אלא אם אתה מחפש לצאת ראשון מהרמזור, מה שלא נראה לי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני לא מבין את האנשים שמתלהבים מאלטו כי קיה פיקנטו הרבה יותר טובה מכל הבחינות ובעיקר שזה אותו מחיר!

1 הרבה יותר מאובזר

2 הרבה יותר מרווחת

3 הרבה יותר מתקדמת שזה חיבורים USB+IPOD

4 5 מקומות שזה לא כמו בכל השאר בקטגוריה

5 אחריות ל 7 שנים שרק בישביל זה שווה לקנות

התמיד עדיף רכב חדש מאשר משומש ולא משנה מי נהג בו כי היום אתה באמת לא יכול לדעת מי ואיך נהגו/טיפלו ובין כמה אנשים הוא עבר הרכב!(תעשה 1+1) בסופו של דבר אתה תרווח בגדול

60 אלף ש"ח לקנות רכב חדש ולהרגיש שסוף סוף לא דפקו אותך עד הסוף!

פורסם

באופן אישי, נהגתי כמה פעמים ב GETZ מהשנים האחרונות והרגשתי שאני נוהג ברכב משנות השמונים, אבל כמובן שיכול להיות שנהגתי על רכבים מסוימים שלא טיפלו בהם כמו שצריך.

אם אתה מחפש רכב אוטומטי/רובוטי, מציע לך לבדוק את ה 107. עשיתי עליה נסיעת מבחן ואם אתה מתפעל את ההילוכים לבד, היא מאוד נעימה לנסיעה (במצב "אוטומטי" קצת קשה לה בהתחלה). אני יודע שעכשיו המחיר הוא בסביבות ה 68K.

לגבי הפיקנטו, אומרים המון דברים טובים גם בארץ וגם בחו"ל (אני אישית לא נהגתי עליה) אבל יש פרמטר מסוים שאם הוא חשוב לך אז זה לא רלוונטי, ואני מתכוון למועד האספקה.

בהצלחה.

פורסם

הבעיה עם פיקנטו היא,שצריך להמתין הרבה חודשים כ חצי שנה לרכב לא לכולם זה מתאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אופס, עכשיו ראיתי שבחתימה שלך כתוב שיש לך פיאט פנדה.. אז סליחה.

חוץ מהפיאט פנדה יש לו גם אבטיח :)

אבל רגע של רצינות, לך תעשה סיבוב.

לי נסיעת מבחן על כל המיני עשתה סדר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אני מודה מאוד לכל המגיבים.

אני גם קראתי הרבה ביקורות טובות על קיה פיקנטו. הבעיה היא שהיא באמת לא במלאי.

התקשרתי בשבוע שעבר לסוכנות מכירות של קיה ושם אמרו לי שאם אני מזמין היום, אקבל את האוטו רק בעוד 9 (!) חודשים.

מה שהפך את האופציה ללא מתאימה עבורי לצערי.

פורסם

הבנאדם נוסע הרבה נסיעות בין עירוניות, מישהמליץ לך על ה107 והספארק, כנראה לא יצא מהעיר על בסיס יומיומי- חוויית נהיגה נוראית ובחורף זה יהיה נורא אף יותר. מאוד לא ממליץ לך.

שמעתי שבפיקנטו המצב יותר טוב, אבל לא נהגתי בה בכדי שאוכל לחוות דיעה.

אני עדיין ממליץ להשאר בתחום הסופר מיני ואגב, הגטס עם המנוע החזק מ2007 ומעלה הוא רכב זריז בהחלט.

הפונטו היא אופצייה מעוצבת וחסכונית יותר אבל עגלתית למדי ומאוד מעצבנת לנהיגה בגלל תיבת הקלאץ' הבודד. לי מאוד קשה עם זה, תעשה סיבוב ותראה איך אתה מרגיש איתה. סה"כ זו קניה לא רעה בכלל שיכולה להתאים לך.

בכל אופן, אם אין לך בעיה לנהוג ברכב ידני- גטס, פונטו ופולו מספקות לך אחלה אופציה (למרות שבאחרונה תרד הרבה בשנתון מה שהופך אותה לפחות אטרקטיבית)

פורסם

בתור אחד שנוהג בפיקנטו 30,000 בשנה 90% מהזמן בינעירוני אין שום בעיה לנסוע נסיעות ארוכות ברכב. במצבים מסוימים מורגש מחסור בכוח, אבל לא משהו שלא ניתן להתרגל אליו. לא נוראי ולא נעליים.

פורסם

הפיקנטו שלך די חדשה,כמה היא עשתה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי כל התגובות והעזרה שקיבלתי כאן חשבתי שמין הראוי לעדכן אתכם איזה רכב קניתי בסופו של דבר:

קניתי יונדאי גטס 1.4 אוטומט, שנת 2008, 78,000 ק"מ, יד ראשונה מליסינג.

המחיר: 38,000 ש"ח על הרכב + 450 ש"ח לבדיקה לפני קניה בקומפיוטסט (הראתה שלא היו בעיות רציניות עם הרכב) + 200 ש"ח להעברת בעלות.

רציתי לקנות רכב ידני, אבל בכל סוכנויות הרכב שהייתי בהן, לא היה, או שהיה מהשכרה עם קילומטראז' מאוד גבוה.

מכיוון שלא היה לי רכב משלי בשביל לנסוע ברחבי הארץ (או אפילו ברחבי גוש דן) בשביל לבדוק רכבים שמתפרסמים במודעות פרטיות, נאלצתי להסתפק בביקור בכמה סוכנויות רכב, שמאחת מהן גם קניתי בסופו של דבר.

מקווה שהאוטו הזה יצליח לשרת אותי ב-3-5 השנים הקרובות מבלי שאסבול ממנו יותר מדי (פיזית וכלכלית) :)

אשמח לשמוע מה דעתכם, האם הקניה שעשיתי במחיר הזה היא בסדר או שאולי יצאתי פראייר :? ?

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה..

יונדאי גטס

ענת מאוויס

באופן אישי, נהגתי כמה פעמים ב GETZ מהשנים האחרונות והרגשתי שאני נוהג ברכב משנות השמונים, אבל כמובן שיכול להיות שנהגתי על רכבים מסוימים שלא טיפלו בהם כמו שצריך.

פורסם
אחרי כל התגובות והעזרה שקיבלתי כאן חשבתי שמין הראוי לעדכן אתכם איזה רכב קניתי בסופו של דבר:

קניתי יונדאי גטס 1.4 אוטומט, שנת 2008, 78,000 ק"מ, יד ראשונה מליסינג.

המחיר: 38,000 ש"ח על הרכב + 450 ש"ח לבדיקה לפני קניה בקומפיוטסט (הראתה שלא היו בעיות רציניות עם הרכב) + 200 ש"ח להעברת בעלות.

רציתי לקנות רכב ידני, אבל בכל סוכנויות הרכב שהייתי בהן, לא היה, או שהיה מהשכרה עם קילומטראז' מאוד גבוה.

מכיוון שלא היה לי רכב משלי בשביל לנסוע ברחבי הארץ (או אפילו ברחבי גוש דן) בשביל לבדוק רכבים שמתפרסמים במודעות פרטיות, נאלצתי להסתפק בביקור בכמה סוכנויות רכב, שמאחת מהן גם קניתי בסופו של דבר.

מקווה שהאוטו הזה יצליח לשרת אותי ב-3-5 השנים הקרובות מבלי שאסבול ממנו יותר מדי (פיזית וכלכלית) :)

אשמח לשמוע מה דעתכם, האם הקניה שעשיתי במחיר הזה היא בסדר או שאולי יצאתי פראייר :? ?

מה כבר משנה מה נגיד? קנית כבר את הרכב :)

פורסם

תתחדש.:-)

• תוכן חדש...