Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה הבעיה פה?

מי שרוצה את הרכב בזול יקנה את הסקודה,

מי שרוצה גם תדמית ספורטיבית (או מה שסיאט אמורה להיות) יקנה את הסיאט,

ומי שרוצה את הסמל הנחשק והדאווין יקנה את הVW.

אני חושב שבכולן יהיה אותו אבזור.

בג'טה מאובזרת יש משהו שבאוקטביה המאובזרת אין?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת בדיוק הנקודה חביבי.

זה אותו רכב בדיוק, אתה לא יכול להגיד שאחת היא הנחותה, אחת היא התדמית ואחת היא הדאווין.

אתה עושה צחוק מעצמך אם אתה קונה פלקסווגן ומשלם יותר בגלל הסמל, במידה ואתה יודע בוודאות שזה בדיוק אותו רכב.

או שאתה נוסע בסיאט הזאת ומרגיש "ספורטיבי"

או שאתה נוסע באוקטביה ומרגיש "טוב נו זאת פשרה טובה"

או בפולקסווגן ואתה מרגיש "שלי הכי טוב מכולם":roll:

ואם אתה מצליח להרגיש את אחד המתחושות שכתבתי, אתה סך הכל נופל בתרגיל שיווקי, לא יותר מיזה.

אגב אין לי בעיה שאוודי A1 חולקת מכלולים משוטפים עם איביזה פולו וכו'...

כי במקרה הזה האוטו מעוזב שונה לגמרי, ואז הוא כן משדר משהוא אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אותו רכב בדיוק, אתה לא יכול להגיד שאחת היא הנחותה, אחת היא התדמית ואחת היא הדאווין.

בטח שכן. הסמל הוא הדאווין, התדמית הנחותה והספורטיבית.

כל ההבדל בין הרכבים האלה זו התדמית נטו. הסמל הוא התדמית. הרכב אותו רכב, פרונט טיפה שונה וזהו.

פורסם
כל ההבדל בין הרכבים האלה זו התדמית נטו. הסמל הוא התדמית. הרכב אותו רכב, פרונט טיפה שונה וזהו.

לא מדויק. כלי רכב הנ"ל מורכבים במפעלים שונים, וחלק מהחלקים מהם מרכיבים אותם מיוצרים במפעלים שונים, לעיתים אף ע"י חברות שונות. בד"כ משמעות הדבר היא שוני באיכות המרכיבים והרכבה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. הכוונה היא שהפלטפורמה משותפת לכולן, ומכאנית הן זהות. השוני העיקרי הוא במותג ובעיצוב.

פורסם
פה בדיוק הנקודה.

יש 50 חנויות בגדים בקניון מסיבה אחת, שלכול חנות את העיצוב שלה.

אתה מסכים איתי שהסיגנון של זארה שונה מכאסטרו, ושניהם שינים לגמרי מאנס.

וכל אלו שונים לגמרי ממגה ספורט..

עכשיו באמת אני שואל אותך...

נגיד ואתה רוצה כזאת (סיאט סקודה או..), באמת איך אתה בוחר?

לפי הסוכנות הקרובה?

לפי המנהל מוסך הכי נחמד?

לפי הסמל שגורל לך לרייר יותר או פחות?

לפי כמה שאתה פראייר.

ההבדלים בין הששלושה הוא הסמל בחזית ולא יותר.

כפולקסוואגן השתלטה על כל כך הרבה מותגים, צריך למצוא דרך מקורית על מנת למכור מהכל.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
לא מדויק. כלי רכב הנ"ל מורכבים במפעלים שונים, וחלק מהחלקים מהם מרכיבים אותם מיוצרים במפעלים שונים, לעיתים אף ע"י חברות שונות. בד"כ משמעות הדבר היא שוני באיכות המרכיבים והרכבה.

איפה רשום שהם מיוצרים במפעלים שונים?

יכול להיות מצב כמו בPSA שכולן מיוצרות באותו המפעל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
זאת בדיוק הנקודה חביבי.

אתה עושה צחוק מעצמך אם אתה קונה פלקסווגן ומשלם יותר בגלל הסמל, במידה ואתה יודע בוודאות שזה בדיוק אותו רכב.

או שאתה נוסע בסיאט הזאת ומרגיש "ספורטיבי"

או שאתה נוסע באוקטביה ומרגיש "טוב נו זאת פשרה טובה"

או בפולקסווגן ואתה מרגיש "שלי הכי טוב מכולם":roll:

ואם אתה מצליח להרגיש את אחד המתחושות שכתבתי, אתה סך הכל נופל בתרגיל שיווקי, לא יותר מיזה.

אגב אין לי בעיה שאוודי A1 חולקת מכלולים משוטפים עם איביזה פולו וכו'...

כי במקרה הזה האוטו מעוזב שונה לגמרי, ואז הוא כן משדר משהוא אחר.

תשמע, פעם חשבתי שאתה צודק, היום אני בטוח שלא.

עברתי כבר על כמה רכבים מתוצרת ואג שהנוכחית היא אוטקביה.

אין מה לעשות, לפחות במפרטים שמביאים לארץ כן מרגישים הבדלים בין החברות, זה מתבטא בפרטים קטנים.

בכל מקרה לדעתי, בכל הקונצרן ה"פשרה" הכי טובה ומאוזנת היא ה-VW.

פורסם

על איזה איכות הרכבה אתה מדבר בדיוק? זה לא שVW מיוצרים בעבודת יד, אותו הרובוט שמרכיב את הסקודה בצ'כיה מרכיב לך גם את הVW בגרמניה.

ובקשר ל"איכות החומרים", כל חלקי המרכב הפנימי של הקונצרן מיוצרים מאותו המפעל שבאוסטריה, ומשם מסופקים למפעלי הייצור השונים באירופה.

אגב, הפעם VAG בחרו באסטרטגיה הפוכה לצמצום עליות, הVW אפ תיוצר במפעל סקודה שבצ'כיה בעוד שהסיטיגו במפעל VW.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הדוגמא הכי מגעילה של ממש COPY PASTE

זאת ללא ספק LANCIA DELTA

ו CHRYSLER DELTA(C200

ממש אותו רכב רק החליפו סמלים הנה:

Chrysler_Delta_04.jpg

lancia-delta-2008.jpg

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אל תשכחו את פיאט סקודו וסיטרואן ג'אמפי

ויש גם את דודג' דורנגו ופיאט פרימונט.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אגב, הפעם VAG בחרו באסטרטגיה הפוכה לצמצום עליות, הVW אפ תיוצר במפעל סקודה שבצ'כיה בעוד שהסיטיגו במפעל VW.

על פניו - טעות גם בידי וגם בידך. מסתמן כי המפעל הראשון שעומד לייצר את שלושת המכוניות הוא המפעל בברטיסלבה שבסלובקיה!

באשר לתיאוריה של רובוטים זהים - הטעות היא רק בידך. רמות האוטומציה במפעלים שונים המייצרים כלי רכב אפילו עבור אותו המותג נוטות להיות שונות, ואף פעם לא מגיעות ל-100%, לפחות עדיין לא. הן בד"כ תלויות בתקופות ההקמה של פסי הייצור הספציפיים וכן שיקולים כלכליים, כגון עלות כוח עבודה באזור, עלות ההקמה, תוכניות עתיד לאותו פס ייצור, וכ"ו. בנוסף, איכות המוצרים המוגמרים של פסי הייצור נוטה לעלות כפונקציה של ניסיון הנצבר בתפעולם (עד לאסימפטוטה מסוימת ובהתעלמות מבלאי, כמובן :-) ). ע"ע רכבי טויוטה והונדה תוצרת טורקיה...

DJI: ראה לעיל, לכאורה הייצור יתחיל במפעל אחד. :oops:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...