Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מת על אנשים כמוך, בדיוק הסיבה שהפסקתי לכתוב פה.

אמיר

אז למה חזרת?!

בקיצור, אם אין לך סלידה מסוימת למוצר או משהו מסוים אל תדאג לך למתקין המוכר הזה ויהיה לו כל מה שאתה צריך.

לא יהיה? תזמין!

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אז למה חזרת?!

בקיצור, אם אין לך סלידה מסוימת למוצר או משהו מסוים אל תדאג לך למתקין המוכר הזה ויהיה לו כל מה שאתה צריך.

לא יהיה? תזמין!

בהצלחה.

כדי שטיפשים כמוך לא יטעו אנשים שרוצים להתקדם בתחום.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

דין חיווט כדין מגבר או כל ציוד אחר שאתה מביא איתך.

החוטים שלי עברו איתי כבר רכב אחד וב"ה ימשיכו איתי הלאה (או עד שאני יחליט להשתדרג).

מצטרף לדעתו של MR.SUB בעניין.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם אפשר המלצה על חיווט מסויים אני אשמח,אני צריך לדעת מה לקנות בכדי לסיים את ההתקנה מבחינת החיווט.

( כמה מטר מכל דבר , איזו פירמה , כמה מפצלי מתח ,כמה בתי פיוז , כמה כבלי rca , כמה אורך חוט לרמקולים)

מישהו כתב פה שההיבריד לא משו בדלתות של האיביזה, רציתי לדעת אם עדיף לי לעבוד רק אם הדוטק , להעביר לקדימה ולהשאיר את המקורי אחורה.

תודה חברס

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
כדי שטיפשים כמוך לא יטעו אנשים שרוצים להתקדם בתחום.

טוב אוקיי.

אני טיפש, אתה יודע הכל! בוא נסגור את הפורום ונשאיר אותו רק לך כדי שתגיב! אתה הכי חכם וכולנו צריכים להקשיב רק לך.

מני המשוגע, כמו שאמרתי, אם אין לך סלידה למוצר מסוים חבל לשבור את הראש. אני רואה שאתה רוצה לשבור את הראש, אז בוא נעזור לך לעשות את זה.

שמעת פעם על החברה קנוקונספטז(KnuKonceptz)?

חברה אמריקאית מעולה עם מוצרים איכותיים מאוד, מאוד מומלץ. הנה כמה לינקים למוצרים שאתה תצטרך.

*** אתה לא חייב לקנות מוצרים ר-ק מהחברה הזאת! ההודעה הזו היא בגדר המלצה, אבל אתה יכול להשליך אותה על כל חברה אחרת שאתה אוהב, סטינגר, מונסטר, סאונד קווסט, אודיסון, רוקפורד וכו' וכו'! כולן חברות מעולות ומומלצות! ***

חשמל:

0 גייג' שחור, 3 הגדולים + מינוסים של מגברים. הייתי לוקח 4-5 מטר, בשביל השקט הנפשי שאם יתפקשש, ייגמר, לא יצא טוב...

0 AWG Black

0 גייג' אדום' כבל פלוס מהמצבר למפצל מאחורה. הייתי לוקח 5 מטר בשביל הרצה אחת אחורה למפצל, עוד פעם, בשביל הראש השקט שאם יתפקשש, יש לי ספייר.

Red 0 AWG

4 גייג' אדום, מהמפצל למגברים, תלוי בהתקנה שלך. הייתי לוקח 3-4 מטר. ראש שקט... :)

Red 4 AWG

מפצל מתח:

יש כמה סוגים, עם פיוז בין הכבל הראשי למפוצלים, עם צג מתח, בלי כלום, סתם מפצל בלוק.

אני יתן לך לינקים ואתה תבחר.

מפצל רגיל, מ-0 ל2 4 ג'. שני פיוזים, ללא צג מתח. תבחר ערכים של פיוזים באתר עצמו!

מפצל 1

מפצל מ0 ל2 4 ג'. עם צג מתח. גם פה אתה בוחר ערכים של פיוזים לפני הקניה, דרך האתר.

מפצל 2

זה בגדול ככה. אם אתה מעוניין לראות את כל השאר, בבקשה. לחץ כאן!

RCA:

הגענו לחלק המעניין, לקנו יש כבל RCA שעשו עליו הרבה רעש בפורום, הוא מאוד אהוב, איכותי ועם תג מחיר כמו שלו המתחרים היחידים שיש לו זה מסדרות בינוניות של כל מיני יצרנים, שתאכלס, אני הייתי מעדיף את הקנו.

אם אתה כבר לוקח RCA טוב ואיכותי קח את הרביעיה, מעביר אותו בפעם אחת איתו ביחד מעביר עוד זוג ערוצים וזהו.

Krystal Kable 4 Channel 6M Twisted Pair RCA Cable

עוד זוג ערוצים:

Krystal Kable 2 Channel 6M Twisted Pair RCA Cable

מה נשאר לנו? אהה. חוטים לרמקולים:

אם כבר הלכנו על אוברקיל, נלך עד הסוף. 2.5 מ"מ לסט הקדמי מהמגבר לקרוס, מהקרוס למידבאס 1.5 מ"מ ולטוויטר או המקוריים או אם בא לך להחליף תמצא איזה חוט דק יותר. לא חסר.

פה אתה לא יכול לטעות, אומגה אודיו, סאונד קווסט, כל החברות המוכרות האלה יעשו את העבודה מצוין!

אין צורך לרוץ לקנות חוטים מותגים במאות שקלים, חבל!

פיוזים:

תזמין עם המפצלים לפחות 60A לכל מגבר.

ז"א על הכבל 0 ג' הראשי אתה שם 120A ובמפצל אתה שם לכל אחד 60A.

נעלי כבל, אני מאמין שיהיה למתקין אין צורך לקנות במיוחד.

נעלי כבל לרמקולים, גם מיותר לקנות לפי דעתי.

אז מה נשאר לנו??? זהו נכון?

בהצלחה עם ההתקנה! תשקול להזמין הכל בפעם אחת, ישחטו אותך במשלוח אבל זה ציוד איכותי שישאר אצלך הרבה זמן! קח בחשבון!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...