Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקרוב אסיים את הקנייה הארוכה שלי ואתחיל בהתקנת המערכת

אני צריך מידע מאנשים שבאמת מבינים בהתקנות,שיתנו לי מידע בחיווט,מה צריך ,כמה מטרים,כמה גייג,איזה חברה לקנות(sound quest,audison,rockford וכו...)

אני זקוק לקבל? או שהאלטרנטור יחזיק מעמד?

בקיצור לעיניינינו...

הרכב :הוא מסוג סיאט איביזה SC,רכב די קטן..(אך בעייתי!)

הרכיבים :

דאבל דין: jvc 746 BT

קומפ קדימה: morel hybrid 6

קומפ אחורה: morel dotech 6

מגברים: TRU S500 + S44

סאב: morel ultimo SC 12

זהו זה הכל..נשאר רק החיווט,אני צריד לדעת מה לקנות כמה גייג וזהו!!

תודה לכל מי שיכל לעזור ,מצטער שאני חופר..

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אתה צריך:

-3 כבלי RCA,מומלץ מחברה טובה.

-5 מטר חוט רימוט.

-5 מטר כבל מתח בעובי של 4 גייג',כל החברות שרשמת טובות(סאונד קוסט קצת משקרים לגבי המידות שלהם).

-1 מטר כבל הארקה(מינוס) בעובי של 4 גייג' או עבה יותר.

לגבי חוטי רמקולים זה תלוי כבר בך,איפה אתה קוצה למקם את הקרוסים.

איזה מצבר יש לך?

קבל אתה לא צריך,אין לך צרכנים גדולים כל כך.

בשיפוצים...

פורסם

אל תתקין קבל חבל שהוא יעמיס לך על המערכת חשמל ברכב כשאתה לא צריך אותו בכלל.

טוב שבחרת את הדגם הזה של האולטימו מכיוון שהוא הרבה יותר נציל מהאולטימו הרגיל.

לגבי החיווט מהמגבר 8GAUGE לסאב יהיה מעולה מעל ומעבר גם פחות יהיה טוב.

2.5 מ"מ משהו כמו של אומגה אודיו יספיק לך לסטים מקדימה ומאחורה.

כל השאר כמו שאמרו לך כבר.

אבל לפי דעתי המגבר של הTRU כמה שהוא איכותי לא יהיה מספיק חזק עבור הסטים... לפחות לא עבור ההיבריד. זאת דעתי אם תרצה לנצל אותם באמת על הסוף. בד"כ כדאי לבחור מגבר גם שיותר חזק מהסט כך הוא בעצם יכול לשלוט בסט עצמו בצורה יותר טובה מבלי "להתאמץ" .

בהצלחה בכל אופן!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני באמת לא מבין מה קורה פה.

אתה מתקין אצל מתקין ועוד אחד מוכר, אתה חושב שאין לו את כל החיווט שהוא צריך בשבילך?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יש לך איביזה 3 דלתות אם אני מבין.

אם קנית כבר את ההיבריד אז לצערי מאוחר מידי.

מורל הייבירד זה לא סט שמנגן בדלת! במיוחד לא בדלת ענקית!

הדוטק יתאים יותר!

אני לא יכנס איתך לנתונים של הוופר אבל הם לא מתאימים לדלת אלה לתיבה.

לא משנה איזה אלמנט אתה בוחר של מורל עדיף להפעיל אותו ממגבר חזק כדי לנצל אותו כמה שיותר טוב, במיוחד בדלתות כאלה גדולות שהשליטה בוופר קריטית.

פורסם
אני באמת לא מבין מה קורה פה.

אתה מתקין אצל מתקין ועוד אחד מוכר, אתה חושב שאין לו את כל החיווט שהוא צריך בשבילך?

הרבה פעמים שהולכים למתקין הוא לא תמיד שם לך את" הטוב ביותר " בשבילך אלא שם חיווט משיקולים פרטיים שלו .

תמיד עדיף להביא חלקים שלך שאתה קנית במחירים טובים ולא לתת למתקין זאת הגישה שלי בד"כ...

אמיר

פורסם

מתקין מוכר זה אומר שמרוצים מהעבודות שלו ככה אני מבין.. ובטח הוא לוקח ממך כסף גם על חיווט אז אני ישווה למשהו כמו להזמין פיצה דומינוס ולהביא להם גבינה משלך )) ודרך אגב sc זה ספורט קופה ככה שכן היא שלוש דלתות

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם
הרבה פעמים שהולכים למתקין הוא לא תמיד שם לך את" הטוב ביותר " בשבילך אלא שם חיווט משיקולים פרטיים שלו .

תמיד עדיף להביא חלקים שלך שאתה קנית במחירים טובים ולא לתת למתקין זאת הגישה שלי בד"כ...

אמיר

שטויות!

אם תלך אליו ותגיד לו שישים לך חיווט איכותי יותר ממה שהוא רגיל לשים לאנשים אחרים הוא יעשה את זה תמורת מחיר מסוים.

בוא נגיד ככה, במקום ללכת לחפש עכשיו חיווט בלפחות 600 ש"ח ברחבי העולם. הולך למתקין הזה שאם הוא "מוכר" אז אני בטוח שיש לו שם דברים באיכות טובה, שיתקין עם מה שיש לו.

הבחור לא מרוצה מהחיווט שיש לו שם, רק אז שיחפש.

בקיצור אם לא בדקת איזה חיווט יש לו ואם זה מספק אותך, אתה סתם מבזבז לעצמך את הזמן והכסף בחיפוש אחר וודו.

בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני ממליץ לך להזמין ישירות מ knokonzpt אני הזמנתי משם כמה פעמים גם אתה מקבל חיווט מאוד איכותי וגם במחיר נמוך מאוד הם עושים משלוחים לארץ לפי משקל

http://www.knukonceptz.com/

מניסיון הרבה מתקינים אוהבים לעקוץ על החיווט

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם
שטויות!

אם תלך אליו ותגיד לו שישים לך חיווט איכותי יותר ממה שהוא רגיל לשים לאנשים אחרים הוא יעשה את זה תמורת מחיר מסוים.

בוא נגיד ככה, במקום ללכת לחפש עכשיו חיווט בלפחות 600 ש"ח ברחבי העולם. הולך למתקין הזה שאם הוא "מוכר" אז אני בטוח שיש לו שם דברים באיכות טובה, שיתקין עם מה שיש לו.

הבחור לא מרוצה מהחיווט שיש לו שם, רק אז שיחפש.

בקיצור אם לא בדקת איזה חיווט יש לו ואם זה מספק אותך, אתה סתם מבזבז לעצמך את הזמן והכסף בחיפוש אחר וודו.

בהצלחה!

מת על אנשים כמוך, בדיוק הסיבה שהפסקתי לכתוב פה. שמור את התגובה שלך לעצמך.

ולעניין לפותח הת'רד.

הבחור מעליי המליץ לך על חיווט מחברה מעולה נוח לעבודה ואיכותי.

הרבה פעמים מתקין, ולזה התכוונתי, ישתמש בחיווט בסיסי . אם תבקש איכותי יותר כנראה תשלם על החיווט יותר מאשר היית יכול להשיג אותו בכוחות עצמך לא דרך המתקין. דרך משווקים בארץ או דרך חול.

אין שום פסול בלהביא למתקין את החלקים האיכותיים ביותר שאתה בחרת ולדעת בדיוק מה מותקן לך באוטו ומה היתרונות והחסרונות של מה שמותקן אצלך ברכב ולתת למתקין לעשות את עבודת ההתקנה מכיוון שאולי לך אין את הידע כיצד להתקין ברכב.

זאת דעתי אם מישהו חושב שאלו שטויות זאת זכותו, להתווכח איתו אין טעם.

אמיר

פורסם

כשאני התקנתי אצלו

כל חוט שהוא שם לי, הוא שאל אותי איזה אני רוצה

אמר לי חברות, עובי, ומחירים

ואני בחרתי.

אין לך מה להיות בלחץ ולחפש

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100