Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

הדרך הנכונה לפתרון בעיה זו היא לבדוק מה קוד התקלה שהמחשב מזהה ולפעול לפיו. יש לזכור כי קוד התקלה לא בהכרח יצביע באופן מדוייק על מקור הבעיה אלא יתכן וייתן כיוון כללי בלבד.

בכל מקרה הבסיס לפתרון הוא זיהוי קוד התקלה שמחשב הגיר מזהה

שלום

אני יודע שזה שרשור ישן, אך הוא מדבר בצורה מדוייקת על הבעיה שאני חווה כיום.

ברשותי פיג'ו 206 2001, ולאחרונה הייתה לה הבעיה המדוברת, אחרי כמה זמן נסיעה, היא נכנסה למצב חירום עם נורות ספורט ושלג מהבהבות, לקחתי אותה למוסך מורשה ועשו לה שיפוץ גיר בעלות של 4000 ש"ח.

הגיר לא מרגיש מאה אחוז אחרי הטיפול, אך האוטו נוסע ולטענת המוסך גם חלק יחסית לגילו.

לפני כמה ימים (כמה שבועות אחרי השיפוץ), קרתה לי התקלה שוב בזמן נסיעה, למשך כדקה האוטו היה במצב חירום ובשלב מסויים זה הסתדר והוא חזר לנסוע כרגיל. לקחתי אותו למוסך מיד כשיכולתי, כי חשבתי שיהיה דיווח על התקלה במחשב הגיר.

כרגע חזרו אליי ואמרו שלקחו את האוטו לנסיעה ארוכה, התקלה לא חזרה ולא דווח כלום במחשב אז אין להם על בסיס מה לעבוד, ושאני אחזור אליהם אם זה קורה שוב.

די ברור לי שהשיפוץ לא פתר את הבעיה, גם אם היא הופיעה רק לדקה. אך יותר מפריע לי שהם טוענים שהמחשב לא רשם כלום.

האם זה הגיוני שהרכב ייכנס למצב חירום ולא תרשם תקלה במחשב? יש למישהו הצעות מה לעשות במצב הזה?

נתנו לי אחריות של שנה על שיפוץ הגיר, לכן אני די כבול אליהם כרגע, אבל חשבתי לקחת את האוטו רק לבדיקה של הגיר במקום שמתמחה, שאולי יוכל לתת לי תשובה חד משמעית אם הטיפול שעשו בסדר או לא, ואם מופיעה תקלה במחשב או לא.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...