Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

 

כיוון שאני חדש, אציג את עצמי כבעל רכב מסוג דייהטסו שרייד, שנת 93', נפח מנוע 1.3, אוטומטית, יד ראשונה מזקן.

 

חיפשתי שרשור לתופעה שאני סובל ממנה מאז שקניתי את הרכב ולא מצאתי. בנסיעה עם חלון פתוח יש ריח חזק של פיח. הריח מחניק ונתפס לגוף, לבגדים ולחפצים הנמצאים ברכב. אני רוצה להדגיש שהתופעה קיימת אך ורק כשנוסעים עם חלון פתוח. כל זמן שהחלון סגור והאוורור או המזגן דלוקים, אין את הבעיה כלל.

 

אשמח לרעיונות.

 

תודה!

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום!

בנוסף להמלצתו של בוקי,בדוק אפשרות של דוד פליטה מחורר, צינור פליטה סדוק(שני הפרמטרים שציינתי אמורים להיות מלווים ברעשים) ו/או בסבירות גדולה, תערובת דלק עשירה ולא שרופה, המלווה בריח פיח , כאשר אתה עומד ליד קצה צינור הפליטה, או כאש אתה מעלה סלד בסרק,מלווה בעשן שחור הנפלט מצינור הפליטה(לא חובה).

במקרה כזה פנה בדחיפות למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו, כי ריח הגזים הלא שרופים, הוא הוא רעיל ומזיק לבריאות !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה לבוקי וצביקה. הריח נגרם כתוצאה מכך שצינור נשם מנוע לא היה מחובר. אני לא יודע מאיזו סיבה הוא הוסר.

עזרתם לי מאוד.

 

יום טוב,

אבי.

פורסם

אחרי שהרכבת את צינור הנשם, תעקוב, האם בית פילטר אוויר והפילטר אוויר עצמו לא מתלכלים בשמן לאחר תקופה קצרה.

 

בדרך כלל מפרקים את צינור הנשם, כאשר המנוע כבר בלוי ויש חדירה מאסיבית של גזי הפליטה לחלק התחתון של המנוע. גזים אלו יוצאים החוצא דרך הנשם, ביחד עם אדי שמן. וכל זה מגיע לפילטר אוויר ולקרבורטור, מלכלך אותם ומפריע למנוע לעבוד.

 

תקווה שאצלך זו לא הסיבה.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...