Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 96. לאחרונה שמתי לב שהתחילה להידלק הנורה כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אם לא ברור, אז מתחת ללוחסן ישנה את האות P ומעל ללוחסן ישנו עיגול עם משהו שנראה מכו סימן קריאה בפנים (אני חושב...)

בהתחלה זה היה מופיע רק כאשר האוטו היה עומד על אמברקס (נגיד בחנייה...) לאחרונה שזה התחיל להיות דלוק למשך דקות ארוכות אם כי לאחר מכן זה נעלם...חייב לציין שאני חושב שזה משהו שקשור לבלמים, שכן תוך כדי נסיעה (במיוחד בהתחלה, נגיד אחרי לילה של חניה) הנורה נדלקת בעיקר כאשר אני בולם.

האם יש למישהו מושג מה אומרת ההתראה הזו?

תודה רבה מראש ושנה טובה!!!

photo.JPG

פורסם

הנורה מתריעה שרמת נוזל הבלם נמוכה \ידית האנד ברקס משוכה.

אם הדבר מופיע זה אומר שאין מספיק שמן ברקס.

הדבר הראשון שכדאי לבדוק זה רפידות ברקס מפני שברגע שהם גמורות משאבות הברקס נמצאות בסוף המהלך ואז רוב השמן נמצא בצינור.

הדבר הבא שיש לבדוק לאחר הרפידות זה אם יש נזילת שמן.

וכמובן שכדאי למלא שמן :-)

מערכת הברקס היה מערכת סגורה ,מה שאומר שלשמן אין לאן לברוח אם אין נזילה.

מה שכן השמן ברקס הוא אורגני ולכן סופח לחות מהאוויר.

ההמלצה הרשמית היא להחליף את השמן שנמצא במערכת כל שנתיים ,[בתכלס לא ראיתי הרבה אנשים שמבצעים זאת בשוטף].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היי,

לא היה לי סופר לנסר, אבל עברתי כמה וכמה טנדרים מיצובישי, גם יפנים וגם אחרים.

בכול מקרה, עד כמה שזכור לי, בכולם הרפידות מאורקות, זות אומרת שברגע שהרפידה ניגמרת, נורת הבלם תדלקת.

זה כמובן גם ישפיע על מפלס השמן בלם, כמו שכתב כודמי. אבל אני לא ממליץ להוסיף שמן בגלל שכשתחליף רפידות, המפלס יעלה שוב, וכל מה שהוספתה ינזל החוצה.

פרק גלגלים כדמיים, ובדוק את עובי הרפידות דבר ראשון.

• תוכן חדש...