Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני טס בחזרה מתיאלנד דרך אוסטריה, יש לי קונקשיין בוינה למשך איזה 12 שעות בתאריך ה 27 לאוקטובר.

רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אולי מסלול או אולי כבישים מעניינים באזור וינה שבו אפשר יהיה לטייל.

אני וחבר חשבנו להשכיר לנו איזה רכב ספורטיבי נחמד ולעשות לנו יום כיף קטן עד הטיסה חזרה לארץ

האם יש משהו מומלץ באיזור?

מנגד אולי יש שם עוד דברים שקשורים למוטוריקה שלאו דווקא מחייבים להשכיר רכב (מוזיאונים למוטוריקה או אולי תערוכות למיניהם)

מודה מראש על העזרה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

כבר עניתי בעבר על שאלה דומה.

חשוב לציין שמאז, השיפוץ ב-A1-RING כבר הושלם, שמו שונה ל-RED BULL RING והוא נראה לא רע-

zr1rjAsgLrQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

cCUtB8jMdpI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המסלול ממוקם כשעתיים נסיעה מוינה.

בברכת נסיעה מהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ממה שזכור לי, ה-רדבול RING נמצא בזלצבורג...

אחרי שסימנתי V ליד ה-Grossglokcner וגם V טרי ליד ה-Stelvio, אני בהחלט יכול לומר כי ה-Gross' הוא כביש נהיגה טוב יותר בלי צל של ספק - הוא רחב יותר, עם הרבה יותר שטח ראייה, עם אספלט טוב וניתן לנהוג בו מהר יותר ועם תחושת בטחון גבוה הרבה יותר - חובה לנסות!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה על התגובות

אני אבדוק את המקומות הנ״ל

אם כבר אנו בנושא יש חברת השכרה למכוניות ספורטיביות מומלצת לאיזור הנ״ל? או שכולם אותו הדבר?

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...