Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למדפסת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעונין במדפסת+סורק אמינה ואיכותית, אפשרות לשחור-לבן וצבעונית - וזהו; לא רוצה פקס משולב עם טלפון ומכונת קפה משולבת שגם תרחץ הרכב באותה הזדמנות. כרגע אני עם HP 4580 וותיקה, אבל היא עדינה, שבירה וכעת יש אצלה בעיה ששולחת אותי לבדוק בספרון איתור הבעיות (מאיפה אזכור היכן שמתי אותו...?). מה גם שכל 3 מחסניות צבע הן בעלות של מכונה חדשה.

1. אבקש לקבל המלצותיכם למכונה+סורק אמינה ופשוטה.

2. האם יש הצדקה לעבור למדפסת לייזר? יש כזאת משולבת סורק? שוב, אני לא מחפש מהירות ו/או שכלולים, רק אמינות והוצאות נמוכות של דיו.

תודה מראש לכולכם.

פורסם

אני ממליץ על מדפסות BROTHER. לי יש אחת כבר כמה שנים (DCP130C) - אמינות מוחלטת ושותה רק דיו חלופי זול (מיכלי דיו נפרדים מראשי ההדפסה), כ-80 ש"ח לסט 3 צבעים + שחור.

דיו אני קונה ב- officer.co.il.

:turn-l:
פורסם

לי יש מכשיר משולב פקס של HP (מדגם 5610 ההיסטורי) - משולבת פקס שעושה עבודה בנאמנות כבר כ-4 שנים. כמוכן יש לי HP עתיקה (959C) שכעת משרתת את הסטודנט שלי להפקות צבעויות.

לעבודה שוטפת אותו סטודנט משתמש כבר קרוב ל-3שנים במדפסת מונוכרום משולבת בסורק - Brother DCP 7030 שהיא פשוט מעולה. למרות שמדובר בדגם מלפני מספר שנים ככל הנראה שהיא עדיין נמכרת, וכך גם אחותה הגדולה המשלבת גם פקס.

אפ אתה מדפיס בכמויות גדולות שקול ליזר צבעוני, אבל תביא בחשבון שמדובר במכשיר יותר גדול ואשר מחירו הבסיסי בערך כפול (החל מכ-1300 ש"ח).

ועניין אחרון - בעבודה אני עובד עם מדפסות שמדפיסות מאות דפי ביום. התחושה שלי היא שאלה של Brother אמינות מאוד, ולאחרונה אני מעביד בפרך גם מדפסת של HP (איני זוכר את מספר הדגם, אבל היא Heavy Duty) שמדפיסה מאות דפים ביום באיכות ואמינות מצויינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...