Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשבוע שעבר נסעתי על קטנוע בנתיב השמאלי (קרוב יותר לאמצע הכביש ) ואוטובוס נסע בנתיב הימני, הגענו לצומת מרומזרת שהנתיב הימני ישר ושמאלה והנתיב השמאלי שמאלה בלבד .

המשכתי ישר ונהג האוטובוס שהיה בנתיב הימני פנה שמאלה וניכנס בי .

פוניתי באמבולנס ובוחן תנועה הגיע לזירת האירוע אף אחד לא ניפגע בתאונה חוץ ממני

שהגעתי למשטרה הופתעתי לקבל שלילה מנהלתית לחודשיים + הזמנה לבית משפט ,בחיים לא חלמתי לקבל שלילה על אירוע כזה לעולם לא הייתי בשלילה ואני לא בעייתי

שאלתי היא האם כדי לקחת עורך דין אוו להגיע לעסקת טיעון לבד עם התובעת המשטרתית

ושאלה שניה וחשובה יותר אמרו לי שאני יכול לקחת עורך דין תעבורה והביטוח חובה שלי (של הקטנוע ) ישלם את שכר הטירחה של העורך דין האם זה נכון ?

תודה לכול העוזרים

והכי חשוב הבריאות :)

פורסם

קטנוען דגול. אני מקווה שהבאת את הפיצה בזמן ולא הורידו לך מהמשכורת.

עכשיו - בלי ציניות - תגיד תודה שקיבלת שלילת רשיון נהיגה ולא שלילת חיים. גם נוהג בניגוד לתמרורים (בסופו של דבר - החיצים על הכביש הם תמרורים לכל דבר) וגם מתלונן על העונש?

לגבי עלות עורך הדין: בודאי לא שייכת לביטוח החובה. זה מכסה רק נזקי גוף. לגבי המקיף - בדוק על הסוכן, לפי תנאי הפוליסה שרכשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ש לך מזל גדול שלא נפגעת ושנשארת בחיים.

אם אתה רוצה לשמור על רשיונך כדאי לקחת עורך דין.

לא התיחסת לסימונים על הכביש והדבר היה יכל לעלות לך בחיים.

שיהיה לך בהצלחה, שמור על עצמך.

*אתה נהג חדש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה למגיבים שליח פיצה אני לא

זה היה בנסיעה פרטית עם קטנוע שלי ו, אני לא נהג חדש אני בן 32 עם רישיון נהיגה מ 1997

אני נוהג המון ולא היו לי עבירות תנועה חמורות לעולם ובטח שלא שלילה .

אני לא יוצא בהצהרות שהייתי כאן צדיק , אבל יש אנשים שעוברים באדום תחת השפעת אלכוהול פוגעים באנשים לוקחים עורך דין טוב ויוצאים בזול

ככה שצדק זה שם של כוכב בלבד

ביטוח מקיף אין לי ככה שהפסדתי את כל הכסף של הקטנוע הוא הלך טוטלוס, ומישהו אמר לי שהביטוח חובה יכול לשלם על הוצאות עורך דין שייצג אותי במשפט תעבורה וזאת שאלתי האם זה נכון ? אני לא מדבר על נזיקין שזה ברור מאליו

תודה מאור

פורסם
אני לא יוצא בהצהרות שהייתי כאן צדיק , אבל יש אנשים שעוברים באדום תחת השפעת אלכוהול פוגעים באנשים לוקחים עורך דין טוב ויוצאים בזול

ככה שצדק זה שם של כוכב בלבד

מה שקורה לאנשים אחרים ממש לא מעניין.

תדאג לעצמך כרגע, מה שהסתיים בתאונה שלך בנזק בלבד ובקטנוע שהורד מהכביש יכל היה לעלות לך בחיים.

עד כמה שידוע לי הביטוח חובה לא חייב לממן לך עורך דין, אבל את הנושא הזה כדאי לבדוק מול סוכן הביטוח שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם

בשבוע שעבר נסעתי על קטנוע בנתיב השמאלי (קרוב יותר לאמצע הכביש ) ואוטובוס נסע בנתיב הימני, הגענו לצומת מרומזרת שהנתיב הימני ישר ושמאלה והנתיב השמאלי שמאלה בלבד .

המשכתי ישר ונהג האוטובוס שהיה בנתיב הימני פנה שמאלה וניכנס בי .

פוניתי באמבולנס ובוחן תנועה הגיע לזירת האירוע אף אחד לא ניפגע בתאונה חוץ ממני

שהגעתי למשטרה הופתעתי לקבל שלילה מנהלתית לחודשיים + הזמנה לבית משפט ,בחיים לא חלמתי לקבל שלילה על אירוע כזה לעולם לא הייתי בשלילה ואני לא בעייתי

שאלתי היא האם כדי לקחת עורך דין אוו להגיע לעסקת טיעון לבד עם התובעת המשטרתית

ושאלה שניה וחשובה יותר אמרו לי שאני יכול לקחת עורך דין תעבורה והביטוח חובה שלי (של הקטנוע ) ישלם את שכר הטירחה של העורך דין האם זה נכון ?

תודה לכול העוזרים

והכי חשוב הבריאות :)

יש עוד לעיניני תעבורה בשם דוד גולן נמצא לדעתי מול בית המשפט תבדוק איתו הוא כל יכול.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

נסה להגיע עם התובעת בתיק לעיסקת טיעון כבר עכשיו כך אולי תוכל לחסוך חלק מהפסילה המינהלית שכבר קיבלת.

זאת על סמך עברך הנקי מעבירות חמורות כפי שאתה טוען.

וודא רק שאין לך ים של עבירות לא חמורות:shock:

כמובן שאפשר להיעזר בעורך דין שמכירים את כל הדרכים כיצד לצמצם נזקים מחד, אבל עולים לך כסף מאידך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב שלא נפגעת באופן חמור,מזל שזה הסתיים בהשבתה של אופנוע בלבד!

כמו שאמרתה כאן התעלמת מסימון הכביש אשר אומר לפנות שמאל בנתיב השמאלי,אני מנסה להבין רוכבי קטנוע/אופנוע איך יש להם ״אומץ״ לזגזג מבלי להתחשב במשתמשי הכביש/דרך.

אם תוכל לענות לי על זה ידידי היקר?

אופנוע זה כלי שצריך להשתמש בכביש כמו כל רכב בעל 4 גלגלים,אין לכם זכות לעקוף מימין או לנוסע בשוליים או כמו במקרה שלך לנסוע באמצע הכביש(בקו שמפריד בין נתיבים) עוד אתה מתפלא שלקחו לך את הרשיון? :shock:

אתה מבצע עברת תנועה תוך סיכון במודע של משתמשי הכביש,כדי שאתה תגיע מהר יותר ליעדך מבלי להתחשב באף אחד,עוד בא בטענות ופליאה למה שללו לך את רשיון?

אחד הסיבות שאני לא מתקרב לערים מרכזיות אם רכב,זה חוסר אחריות וזלזול של קטנועים שמסכנים את כולם בשביל שהפיצה לא תקרר חס וחלילה.

המלצה לחיים תרד מהכלי המסוכן הזה באופן דחוף,לטובתך ולטובת ילדיך, נכון גם רכב זה כלי מסוכן וללכת ברחוב זה מסוכן,אבל דרגת הסיכון באופנוע/קטנוע גדול יותר.

לגבי עורך דין סתם בזבוז כסף,אתה צריך להוכיח שהשלילה פוגעת לך בפרנסה,כנראה שהשופט יחזיר לך את הרשיון.

פורסם

מסכים איתך , לצערי נפגעתי בראש ברגליים ובכתף אני לא יכול לזוז והסבל שאני סובל לא שווה את זה ,מה שכן אני לא יודע איך אני בחיים

את הלקח שלי למדתי

תודה לכול העוזרים ורק בריאות לכולנו

פורסם

זה לא ערוסי או אחד מיורשיו?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה - היום קטנוען עשה לי תרגיל דומה - התחלתי לנסוע בנתיב המיועד לנסיעה ישר - קטנוע עקף אותי על הנתיב המיועד לפניה שמאלה וחתך אותי. אותו קטנוען הגדיל לעשות ברמזור הבא (כעבור כ-100 מ') - התעלם לחלוטין מהאור האדום ברמזור. למזלו גם אני וגם הנהגים שחצו את הרמזור הבא היו ערניים.

פורסם
לפי התגובה שלך אפשר להבין שאת נהג קטנוע או אופנוע...

ידוע שנהגי הקטנועים מסכנים אותנו ואותם בזיגזוגים שלהם הין רכבים או נתיבים.

זאת הסיבה היחידה שבגללה אני תומך העלאת ביטוח לאופנועים וקטנועים!

הבחור בעצמו מודה על שימוש לא נכון בכביש אשר הובילה (תודה לאל) לתאונה ללא הרוגים.

לפי התגובה שלך אפשר להבין שכנראה גם כך אתה מתנהג בכביש!

תמיר - למי ענית? יש כאן בעיה בשעון של השרת, מכניס הודעות לא לפי סדר פרסומן.

פורסם

כל יום רוכבי קטנועים רוצחים המוני נהגים במרכזי ערים. ידוע שהם אלימים, מאתרים נהגים תמימים ורוצחים אותם על ידי שינוי נתיב! השוטרים עוזרים להם! תיכף תכתוב שארדואן שלח אותם!!!

טוב שלא נפגעת באופן חמור,מזל שזה הסתיים בהשבתה של אופנוע בלבד!

כמו שאמרתה כאן התעלמת מסימון הכביש אשר אומר לפנות שמאל בנתיב השמאלי,אני מנסה להבין רוכבי קטנוע/אופנוע איך יש להם ״אומץ״ לזגזג מבלי להתחשב במשתמשי הכביש/דרך.

אם תוכל לענות לי על זה ידידי היקר?

אופנוע זה כלי שצריך להשתמש בכביש כמו כל רכב בעל 4 גלגלים,אין לכם זכות לעקוף מימין או לנוסע בשוליים או כמו במקרה שלך לנסוע באמצע הכביש(בקו שמפריד בין נתיבים) עוד אתה מתפלא שלקחו לך את הרשיון? :shock:

אתה מבצע עברת תנועה תוך סיכון במודע של משתמשי הכביש,כדי שאתה תגיע מהר יותר ליעדך מבלי להתחשב באף אחד,עוד בא בטענות ופליאה למה שללו לך את רשיון?

אחד הסיבות שאני לא מתקרב לערים מרכזיות אם רכב,זה חוסר אחריות וזלזול של קטנועים שמסכנים את כולם בשביל שהפיצה לא תקרר חס וחלילה.

המלצה לחיים תרד מהכלי המסוכן הזה באופן דחוף,לטובתך ולטובת ילדיך, נכון גם רכב זה כלי מסוכן וללכת ברחוב זה מסוכן,אבל דרגת הסיכון באופנוע/קטנוע גדול יותר.

לגבי עורך דין סתם בזבוז כסף,אתה צריך להוכיח שהשלילה פוגעת לך בפרנסה,כנראה שהשופט יחזיר לך את הרשיון.

פורסם
תראה - היום קטנוען עשה לי תרגיל דומה - התחלתי לנסוע בנתיב המיועד לנסיעה ישר - קטנוע עקף אותי על הנתיב המיועד לפניה שמאלה וחתך אותי. אותו קטנוען הגדיל לעשות ברמזור הבא (כעבור כ-100 מ') - התעלם לחלוטין מהאור האדום ברמזור. למזלו גם אני וגם הנהגים שחצו את הרמזור הבא היו ערניים.

מזל שיש מצלמה ברכב לתעד דברים כאלה ולדווח למשטרה :)

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...