Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על טיפול לא על תיקון במסגרת הפעלת אחריות.

ברור שאם חלק התקלקל במסגרת האחריות ויש להחליף אותו (בחינם) אז צריך את המוסך של זה שמכר לך את האוטו אבל אז אני גם לא מבין מה הבעיה עם מוסך שכזה, זה לא שהם יקרנים כשזה בחינם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר על טיפול לא על תיקון במסגרת הפעלת אחריות.

ברור שאם חלק התקלקל במסגרת האחריות ויש להחליף אותו (בחינם) אז צריך את המוסך של זה שמכר לך את האוטו אבל אז אני גם לא מבין מה הבעיה עם מוסך שכזה, זה לא שהם יקרנים כשזה בחינם.

דבר ראשון אני מבין מאיפה הגיע הבלבול, אני אשם - אני מתנצל.

התכוונתי שהייתי מוכן לשלם אקסטרא, מעבר ל "חינם" של תיקון רכיב תקול במסגרת אחריות כדי שזה יתבצע דרך מוסך רון.

למה? אל אף שלא הייתי אף פעם במוסך רון, דברתי איתו בטלפון וקראתי ביקורות מדהימות כאן בפורום, והייתי מעדיף להפקיד את הרכב שלי אצל רון מאשר להפקיר אותו בצ'מפיון.

זה הכל.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כמה כבר קורה במהלך השנתיים האלה שצריך להפעיל אחריות?

פעם? פעמיים זה כבר הרבה לדעתי.

אז בשתי הפעמים האלה לך לצמפיון, בכל הפעמים האחרות של טיפולים שוטפים ותיקונים מעבר לאחריות, לך לאיזה מוסך שאתה רוצה (כל עוד הוא מורשה משרד התחבורה כמובן).

פורסם
כמה כבר קורה במהלך השנתיים האלה שצריך להפעיל אחריות?

פעם? פעמיים זה כבר הרבה לדעתי.

אז בשתי הפעמים האלה לך לצמפיון, בכל הפעמים האחרות של טיפולים שוטפים ותיקונים מעבר לאחריות, לך לאיזה מוסך שאתה רוצה (כל עוד הוא מורשה משרד התחבורה כמובן).

הפחד הוא מהנזק שהם יעשו בניסיון לתקן משהו אחר.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
לאחר התעלמות כמעט מוחלטת לפניותיי הרבות, של כלל הגורמים בצ'מפיון מוטורס, החלטתי לנסות גם את האופציה הנ"ל, ופניתי לשרות הלקוחות שלהם המופיע באתר.

אשמח להודות בטעותי לשם שינוי ולהתבדות, אשמח לשם שינוי אם אטופל כראוי, ואשמח לעדכן כאן במידה ופנייתי תישא פירות לשם שינוי.

אני מאוד סקפטי! אבל שלא יגידו אח"כ שלא ניסיתי.

גם אני ניסיתי את ה"פטנט" הזה, לא עבד.

שלחתי הודעה פרטית למשתמש "צ'מפיון מוטורס שירות" לפני כמעט שבוע ולא קיבלתי תשובה.

הדבר היחיד שלא ברור לי-

כבר 3 עמודים אורכו של השרשור הזה שרץ כבר כמה ימים, אותו נציג של צ'מפיון לא רואה לנכון להציג עצמו ?

:roll:

אני לוקח את דברי בחזרה, אפילו בפורום אין מתחרים לרון. איך אמר פעם חכם ספרדי ידוע "לא דובים ולא סולר מקסימום חולר..."

הפחד הוא מהנזק שהם יעשו בניסיון לתקן משהו אחר.

+1. אמנם את התקלה שלי תיקנו בתושיה, אבל זה אחרי שעברתי 3 מוסכים, בינהם רון, ואחרי שמוטור-אפ לא הבינו מה צריך לעשות, 3 שבועות עברו מאז שהרכב היה במוטור-אפ, אני עדיין מחכה לתשובה מהמחלקה הטכנית. אין לי דרך אחרת לנסח את זה, אבל זה פשוט ביזיון של שירות. פליקס ניערו אותי פעמיים, ומוטור-אפ פעם נוספת.

יש לי הרגשה שאם בשלב ראשון יגיעו 10 - 15 פניות מנפגעי שירות VAG ליצרן בחו"ל רק אז תהיה תגובה הולמת. עשיתי את זה פעם אחת עם הצרפתים. (כשהייתה לי סיטרואן והרגשתי שהולכים להשחיל לי במרכזי) , שלחתי MAIL לשירות לקוחות בצרפת עם סוג הרכב והדגם, אחרי שבועיים קיבלתי טלפון מהמוסך המרכזי שאני מוזמן לחזור ואקבל את החלק שאני צריך לרכב במחיר נמוך יותר.

ככל שיתרבו הפניות מבעלי רכבים בארץ השירות ישתפר.

ובלי קשר, תמיד אפשר לפתוח קבוצת מחאה בפייסבוק ולראות איך זה מתפתח.

בזמנו נפתחה קבוצת מחאה "נפגעי 5 נגרים", היו שם כמה עשרות בודדות של לקוחות, תוך 3 ימים קיבלו כל חברי הקבוצה MAIL אישי מהמנכ"ל להגיע לשיחה איתו ולקבל פיצוי ראוי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
יש גם עניין אחר, וזה שאם לא טיפלת בצ'מפיון, שנה שלישית של אחריות הם בטוח לא ייתנו לך.

בזה בדיוק הענין, ה"פטנט" הזה של שנת אחריות שלישית ex gratia מתלבש נהדר על "קשירת" הלקוח למוסך השרות בשנתיים הראשונות.

פורסם
אם כבר אז כבר, שלחתי הודעה פרטית עם פרטי האירוע הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=393475 מלפני שבוע, (בכל זאת, יותר קל לשלוח דרך מערכת הודעות מאשר להדפיס מכתב ולקום לפקס )

נקווה שתגיע התיחסות מהם.

שלום nepet,

הטרחה שנגרמה לך בהחלט מצדיקה את האכזבה.

עם זאת, למוסכים אין כל אינטרס לדחות או להימנע מביצוע תיקון בתקופת אחריות. מרכזי השירות מקבלים את שכרם גם בביצוע תיקון באחריות, אך בראש ובראשונה הם נדרשים לפעול במקצועיות ולהימנע מפירוק והחלפת חלקים שלא לצורך.

אם עדיין קיים חשש, נשמח לבצע בדיקה נוספת ע"י מנהל טכני בכיר של החברה.

אנו עומדים לרשותך בכל שיידרש.

תודה,

אורית ברכה

חטיבת השירות

פורסם

שלום לכולם!

בעקבות כך שצמפיון נכנסו אלינו לפורום החלטתי לבדוק האם יש באמת מישהו שמוכן להקשיב ולעזור בפתרון הבעיות,

ברשות המשפחה נמצאת סיאט איביזה 2010 שעדיין נמצאת במסגרת האחריות, משענת היד שבין הנהג לנוסע נשברה,

לפני שבועיים אבא שלי לקח את הרכב לטיפול שוטף ושם הוא ביקש שיבדקו את עניין משענת היד, במוסך אמרו ששבר אינו מכוסה במסגרת האחריות ולכן לא ניתן להחליף את משענת היד.

אבא שלי הוא לא בנאדם שמתווכח יותר מידי והמשיך הלאה ואמר לי שאם אני רוצה לסדר העניין יעלה 4000 ש"ח.

כמובן שאני לא אשלם כזה סכום על משענת יד, והחלטתי לנסות את המזל כאן בפורום, שלחתי הודעה פרטית לנציגה וכבר באותו יום הייתה התיחסות, הנציגה של צמפיון אמרה לי להגיע אל המוסך ולפנות שם לאחד הנציגים להגיד שהגעתי דרכה ויטפלו בי מתוך רצון טוב, אכן כך היה ניגשתי היום למוסך בבני ברק , פניתי אל נציג השרות שהיה אדם מאד נחמד,אמרתי לו את השם של הנציגה שהפנתה אותי,

הוא ניגש לבדוק את הרכב ואמר שהוא ינסה לעזור. התישבנו אצל נציג השירות במשרד הוא בדק מה אפשר לעשות והחליט להחליף לנו את משענת היד בחינם ללא כל תמורה, יש לציין שהוא הראה לי מייל של היצרן שבאמת הוא אינו נותן אחריות במקרה של שבר.

למרות כל זה עדיין החליטו להחליף לנו את משענת היד ועל זה אני באמת רוצה להגיד תודה.

יכול להיות שבאמת יש אנשים שרוצים לעזור וכנראה בצמפיון הבינו שיש להעלות את רמת השירות ואני שמח שהעניין נסגר על הצד הטוב ביותר, ממש יצאתי בהרגשה טובה ובאמת שזה שווה הכל.

אז שוב תודה ויישר כח!!!

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
שלום לכולם!

בעקבות כך שצמפיון נכנסו אלינו לפורום החלטתי לבדוק האם יש באמת מישהו שמוכן להקשיב ולעזור בפתרון הבעיות,

ברשות המשפחה נמצאת סיאט איביזה 2010 שעדיין נמצאת במסגרת האחריות, משענת היד שבין הנהג לנוסע נשברה,

לפני שבועיים אבא שלי לקח את הרכב לטיפול שוטף ושם הוא ביקש שיבדקו את עניין משענת היד, במוסך אמרו ששבר אינו מכוסה במסגרת האחריות ולכן לא ניתן להחליף את משענת היד.

אבא שלי הוא לא בנאדם שמתווכח יותר מידי והמשיך הלאה ואמר לי שאם אני רוצה לסדר העניין יעלה 4000 ש"ח.

כמובן שאני לא אשלם כזה סכום על משענת יד, והחלטתי לנסות את המזל כאן בפורום, שלחתי הודעה פרטית לנציגה וכבר באותו יום הייתה התיחסות, הנציגה של צמפיון אמרה לי להגיע אל המוסך ולפנות שם לאחד הנציגים להגיד שהגעתי דרכה ויטפלו בי מתוך רצון טוב, אכן כך היה ניגשתי היום למוסך בבני ברק , פניתי אל נציג השרות שהיה אדם מאד נחמד,אמרתי לו את השם של הנציגה שהפנתה אותי,

הוא ניגש לבדוק את הרכב ואמר שהוא ינסה לעזור. התישבנו אצל נציג השירות במשרד הוא בדק מה אפשר לעשות והחליט להחליף לנו את משענת היד בחינם ללא כל תמורה, יש לציין שהוא הראה לי מייל של היצרן שבאמת הוא אינו נותן אחריות במקרה של שבר.

למרות כל זה עדיין החליטו להחליף לנו את משענת היד ועל זה אני באמת רוצה להגיד תודה.

יכול להיות שבאמת יש אנשים שרוצים לעזור וכנראה בצמפיון הבינו שיש להעלות את רמת השירות ואני שמח שהעניין נסגר על הצד הטוב ביותר, ממש יצאתי בהרגשה טובה ובאמת שזה שווה הכל.

אז שוב תודה ויישר כח!!!

רועי

דבר ראשון אני שמח בשמחתך,

וגם אני קבלתי מענה מהיר מאותה נציגה העונה לשם אורית.

לדעתי היא עושה את עבודתה כראוי.

ובכל זאת, אני חייב לקנח שהדבר הראשון שעלה במוחי כשקראתי את מה שכתבת הוא זה : תסמונת סטוקהולם

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שלום אורית ברכה,

ברוכה הבאה לפורום.

מגלישה בפורום את תגלי שיש כאן ה-מ-ו-ן לקוחות שלכם וכפועל יוצא- יש לך פה המון עבודה כי לפי הפידבקים שהיבואן מקבל, השירות שלכם לא משהו בכלל.

זה מאוד נחמד ששלחתם נציג רשמי שאמור לטפל בבעיות של בעלי הרכב או של לא פחות חשוב- רוכשים פוטנציאלים.

ועדיין, אתם חוטאים למטרה של עצמכם ואני אסביר את כוונתי על סמך השרשור הזה:

*לקח לשרשור לפחות שבוע עד שהיוזר בו את משתמשת גילה שהוא באמת פעיל (כלומר השרשור צבר 4 דפים לפני שהגבת עליו).

*גם כשזה קרה נתת תגובה מאוד לקונית, ובמקום להציג את עצמך ושאר דברים מקובלים פשוט ציטטת הודעה, נתת עליה תגובה והתייחסת לשאר השרשור כאילו הוא לא קיים בכלל.

מה עם זה שאנשים פה טוענים ששירות הלקוחות של צ'מפיון זה משהו שלא באמת קיים ?

מה עם איזושהי "הסברה" מצידך במטרה לרכך קצת עניינים ?

מה עם זה שלקוחות שלכם מעדיפים לא לטפל במורשים שלכם מפחד ש"ידפקו" אותם ?

בקיצור, יש לכם הרבה עבודה לעשות כי גם התגובה שנתת לא "שירותית" במיוחד.

המון הצלחה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תסמונת סטוקהולם...מעולה.

פשוט המונח המתאים ביותר לאלו שממשיכים לקנות את המותג, למרות הקש שהם אוכלים.

קלעת בול !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
תסמונת סטוקהולם...מעולה.

פשוט המונח המתאים ביותר לאלו שממשיכים לקנות את המותג, למרות הקש שהם אוכלים.

קלעת בול !

ידעתי שזה יבוא פה בול!

אגב, שמי איתם, ואני סובל מתסמונת סטוקהולם... ( קניתי איביזה לפני 3 שבועות - LOL )

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אתה מתכוון הלסינגפורס!

או שאולי זה היה אוסלוגפינף (נראה מי בפורום יודע מאיפה זה לקוח).

• תוכן חדש...