Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אתמול מגבר של jbl gto.75.4

מהסדרה הישנה המוכרת והטובה... על קומפוננט שבהתחלה פחדתי לרכוש אותו כי לא שמעתי שום חוות דעת עליו ואני לא מתחרט לרגע !!! rockford t1652-S

רציתי לראות מה דעתכם עליו למי שיצא ככה לשמוע..

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

כיוון שאתה התקנת ואתה שומע, רצוי שתתן לנו אתה חוות דעת, כדי שאחרים שמתלבטים בנוגע לרכיבים דומים יוכלו לגבש החלטה על סמך עוד חוות דעת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

הסט קומפוננט הוא סט די "רצחני" כח של 200 RMS אם אני לא טועה

המון המון כח ולחץ מהוופרים

מצד שני רוקפורד (לפחות לדעתי) מעולם לא היו מבריקים כיצרני רמקולים ועיקר ההתמחות והגדולה שלהם מגיעה מכיוון ה SPL שזה סאבים ומונובלוקים

לכן צריך לאהוב באמת את הסגנון האגרסיבי כדי להנות מסט כזה ברכב

לגבי השילוב של הסט הזה עם המגבר המדובר אז אני אישית לא ממש רואה איך זה קורה ואני חושב שאתה מפספס בגדול

סט כזה צריך כח ואחרי שאתה נותן לו כח נקי מעיוותים הוא צריך עוד קצת כח ואחר כך אולי עוד כח אם נשאר :-D

והמגבר המדובר ממש לא מסוגל לספק זאת

חבל כי יש המון יכולת אצורה בסט שאני מניח שאתה אפילו לא מגיע לתחילת מימוש

יום טוב

דרור

פורסם

הוא לא כזה רצחני כמו שאתה מתאר אותו . (חוץ מאולי הטוויטר).

בכל מקרה מדובר בסט בהספק מקסימלי של 100 RMS.

המגבר של ה JBL מעולה למחירו ויעשה עבודה טובה.

מבחינת התאמת רכיבים לדעתי היא נכונה.

בכל מקרה , מה שבאמת חשוב זה מה אתה חושב על הסט .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא מכיר את הסט הזה,

בכל מקרה אחלה מגבר אני בזמנו ההיתי מאוד מרוצה ממנו!

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

בוקר טוב עופר

אכן אתה צודק אני טעיתי והסט הוא 100 RMS סדרת ה POWER שלהם

עד כמה שאני יודע מניסיון לא רב, אבל עדיין יצא לי לנגוע ברמקול הזה בידיים :lol: הוא זקוק לכח הפעלה אופטימלי של 80-100 וואט RMS

כמו שאני מכיר את המגבר המדובר יש לו בעיית התחממות קשה בעבודה תחת מאמץ בעיקר בימי הקיץ החמים

והוא סובל מבעיית התנתקות טרמית

עד כדי שדציבל (מי ששיווק את המותג הזה עד לפני כשנתיים) הוציא אישור לקדוח חורים עם מקדחי כוס בפרספקס העליון כדי אולי לייצר עוד סוג של קירור למגבר בזמן התחממות

אני יודע שמדובר במגבר שעל הניר אמור לייצר 104 וואט אבל במצב שהסט ידרוש את מה שהוא צריך עלולה להיווצר בעיה

בטח שבימי הקיץ

במצב סביר תחת הפעלה סבירה ורגועה הסט המדובר יעבוד טוב בשילוב של המגבר המדובר

עכשיו נשאר לשאול את פותח השרשור האם הוא מסוגל להפעיל את המכלול בצורה רגועה ? (בדרך כלל זה קשה והמשיכה הטבעית שלנו היא להמשיך ולתת בגיינים)

דרור

פורסם

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?

מעולם לא שמעתי על דציבל וגם בתקופה הקצרה שהיה לי 75.4 הוא יובא ע"י ניופאן, וזה היה לפני למעלה מ 3 שנים.

ל JBL75.4 אין שום בעיות התחממות מיוחדות, ויעיד על כך ארכיון הפורום שכן המגבר הזה היה "להיט הפורום" בזמנו. לקדוח חורים בפרספקס זה מעשה טיפשי ומראה על בורות ואי-הבנה בסיסית על הדרך בה מגבר מקרר את עצמו.

ה 75.4 היה מגבר מאוד מוצלח, בטח ובטח כאשר נזכרים במחירו. אחד מאושיות הפורום שכבר לא ממש כותב כאן (שלו) פעם בדק אותו במעבדה, אישר את ההספק ואף אמר שהוא בנוי טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר הרבה זמן לא שמעתי ממך

(לא שהיה חסר לי .... אבל עדיין סתם ציון עובדה)

ניופאן הם היבואנים של JBL המון זמן

מי ששיווק אותם לאורך שנים רבות (בטח שמעל 10 שנים) נקראו יפן מוטורס ולאחר מכן נקראו דציבל (היום הם כבר לא קיימים)

ד"א כדי לסבר את אוזניך אז נכון להיום אותם סוכנים שעבדו בדציבל ממשיכים את אותו קו העבודה שלהם תחת ניופאן

אז הנה למדנו משהו בגן היום

לגבי קדיחת חורים בפרספקס אז אם זה טפשי או מראה על בורות או שיא האידיוטיות (תקרא לזה מה שאתה רוצה) ממש לא מעניין אותי

האמת שאני גם נקרעתי מצחוק כשניופאן דרך דציבל באו עם ""הפיתרון"" הזה

אבל בסוף זה מה שהיה וזה נבע מהמון התנתקויות טרמיות בעבודה תחת מאמץ ובעיקר בימי הקיץ החמים

כשהמעבדה של ניופאן לא הצליחה לבוא עם פיתרון מקצועי ויעיל

אני מסייג ואומר ואמרתי זאת גם בפוסט הקודם שבעבודה של המגבר בצורה סבירה יש מצב סביר שלא תיווצר שום בעיה

אני העליתי את הנושא כי אני מודע ליכולות של הקומפוננט המדובר ואני מודע לחשק ולקרייווינג של אוהדי הסאונד לתת עוד ועוד בכח של המגבר עד שהסט צועק מעיוות

ופה עלולה להיווצר בעיה

דרור

פורסם

דרור יש לך איזה אישור רישמי על הסיפור ההזוי הזה שבו אתה טוען שהורו\אישרו לך לקדוח חור במגבר ?

לפותח השרשרור , עשית קניה טובה , במחיר שלו לטעמי וניסיוני זה אחד המגברים המומלצים והמוצלחים ביותר והמוניטין שלו הולך לפניו כבר שנים ורוב המכריע של האנשים מרוצים ממנו ולא נתקלים בבעיות מיוחדות (למעט דרור שמכיר דברים אחרים).

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דרור אני לא מבין מאיפה השגת את המסקנות האלה,המגבר הזה עבד אצלי מספיק זמן כדי להבין באמת למה הוא מסוגל,לא התחמם לי פעם אחת,לא ניכנס לפרוטקשין לעולם,גם בעונות הקיץ החמות,מגבר מעולה ביחס למחירו,פעם וגם היום.

slivko- תתחדש,הכי חשוב שאתה מרוצה מהתוצאה,עזוב את השאר.

Scan Speak

פורסם

חברה תודה רבה על ההתיחסות המרובה במיוחד ממכובדי הפורום שלנו..אני שמעתי הרבה סטים ואולי תכעסו עליי אבל הייתי משווה אותו להרץ מילה שיש לחבר טוב שלי אני מאוד מרוצה ממנו הוא חזק ונותן באסים יפים קדימה אני מבטיח לבוא למפגש מרכז הבא שיהיה. דרך אגב שאר הרכיבים : alpine 9854r ,mono hifonics 608d , cvr12 (2ohm

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

הם לא אישרו לי (!!!) לקדוח חורי אוורור בפרספקס

מהסיבה הפשוטה שאני לא עובד עם JBL

אני גם מעולם לא רשמתי שאישרו "לי" לעשות דבר כזה או אחר רשמתי שזה הפיתרון או המוצא האחרון שנתנו ללקוחות (בעלי חנויות) שנכנסו לדילמה עם לקוחות קצה כשהמגבר עובר התנתקויות ללא קץ

אם אתה חושב שהשילוב טוב סבבה אז לטעמך הוא טוב

אני חושב לעומת זאת שזה יעבוד טוב וסביר אלא אם המגבר ינוצל למקסימום (מה שהסט אכן דורש) ואז עלולות להיות בעיות התנתקות

והציניות בתגובתך מיותרת משני סיבות עיקריות

1. הם אכן אישרו זאת והמליצו לעשות זאת בחנויות בדרום ובצפון שנתקלו בבעיות כאלה

(דרך אגב זה לא פתר שום בעיה)

2. וזו הסיבה העיקרית, שאני חושב ש-לך אני יכול להגיד ששנינו מספיק מבוגרים בכדי להימנע מכך (מה שאני לא יכול להגיד על אחרים)

פורסם
הם לא אישרו לי (!!!) לקדוח חורי אוורור בפרספקס

עד כדי שדציבל (מי ששיווק את המותג הזה עד לפני כשנתיים) הוציא אישור לקדוח חורים עם מקדחי כוס בפרספקס העליון

דרור

אתה אומר שהם הוציאו אישור , יש לך הוכחה לכך ? שכן הדבר נראה תלוש מהמציאות.

אני חושב לעומת זאת שזה יעבוד טוב וסביר אלא אם המגבר ינוצל למקסימום (מה שהסט אכן דורש) ואז עלולות להיות בעיות התנתקות

כל מגבר שמביאים אותו למקסימום יהיה על סף התנתקות עקב חום יתר. כמו שמנוע יכבה כשהוא יעבוד באופן נמרץ מספיק כך שיגיע למנתק ההצתה. אין עם זה בעיה ואף להיפך . זה מראה שמנגנוני ההגנה במגבר אמינים פועלים ותוכננו היטב. וזה עוד סיבה לרכוש את המגבר הזה.

אם למגבר כטענתך הייתה בעית התחממות כל הפורום היה גועש שכן מדובר באחד המגברים הנפוצים ביותר אם לא הנפוץ שבהם . הרוב המכריע מרוצה מאוד , ולא התלונן על הבעיה שאתה טוען שיש למגבר.

מדובר במגבר מאוד אמין וסוס עבודה שמומלץ כאן בפורום במשך שנים. אתה טוען אחרת וזו זכותך כמובן .

לגבי ההיערות שלך על השוואת הפורום לגן , או לגבי היותם של מנהלים אחרים או חברי פורום שונים שהם לא מספיק מבוגרים , אני מעדיף להבליג. אני רק מציע לך בידידות רבה לשים טוב טוב לב להתנסחות שלך בהמשך.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...