Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ג'טה 2009 עם 80K ק"מ, יד שנייה, יד שנייה שנרכשה מאוטודיל. מחירון 113K. הבחור מבקש 85K. נראה שהוא ממש לחוץ למכור. מוכן להתחייב על הבדיקה (שאסי וכו') אחרת בדיקה עליו. מצב הרכב בסדר. קצת סימני אצבעות וכו'. מתנקה. רואים שילדים שהו שם. בחוץ יש 4 מכות תאונה קלות. מלבד זאת, הרכב מבריק. נוסע מעולה! DSG.

מה דעתכם?

פורסם

שמע נכון שאם הכל בסדר וכו' אז על פניו אין סיבה שלא אבל הרכב בן שנתיים (מתי עלה לכביש בדיוק? באיזה חודש) וקצת ועשה 80K, זה המון. אולי לא המון כמו מונית או כמו רכבי דיזל אבל גם אם הרכב נרכש בינואר 09 הוא סה"כ בן קצת יותר משנתיים וחצי שזה עדיין 32-33K לשנה - הרבה. ה-DSG כך הבנתי לא שיא האמינות האפשרית.

נ.ב.

שמתי לב ששכחת לרשום בכלל במה מדובר, TSI? דיזל? ה-1.6 הישן?

בכל מקרה אתה בטוח שהמחירון 113 אם משקללים את היד והקילומטרז'? נשמע לי קצת הזוי (ובעצם הכל תלוי באיזו גרסא זו של הג'טה)

פורסם

בגלל זה אני מתייעץ איתכם. אבל בוא נאמר שהרכב יוצא פיקס בבדיקה. ממה עוד אפשר לחשוש? היכן עוד הוא יכול להתברר כרמאי שדפק אותי, אם הבדיקה פיקס?

פורסם

יכול להיות שהרכב הספציפי הזה היה רכב ההדגמה של צ'מפיון? בזמנו נהגתי על הרכב, שהיה זה שנמסר גם לעיתונאי רכב.

תחפש את מבחני הדרכים שנערכו לג'טה 1.4, בעיתונות, ותשווה מספר רכב. הרכב לא ננהג בעדינות יתרה, 'אם אתה מבין למה אני מתכוון'...

תקדיש לזה מעט זמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק שוב את הפרטים הטכניים (ברשיון הרכב - יד ?).

המחיר יותר מטוב.

בקש הסטוריית טיפולים ותיקונים - בדוק אם היו אי אילו תקלות כרוניות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הרכב עובר בדיקה בסדר ואין בעברו איזה שלד (שלא היה בליסינג או הדגמה), נשמע כמו רכישה לא רעה בכלל. מחיר טוב, רכב מרווח (מרווח ראש מאחור לא משהו אם זה חשוב), תא מטען ענקי, ומנוע שובב ביותר ;-) נדמה לי שגם מגיע מאובזר, אבל אני לא זוכר בוודאות (לי היתה גולף 160). הק"ב באמת גבוה, אולי יש עוד מקום ללחוץ? תוציא תדפיס ממוסך מורשה לפני הרכישה כדי לראות מה הוחלף ומתי, שטופל בזמן וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החלטתי לרדת מזה על פי העקרון שמתנות אמיתיות לא באמת קיימות בשוק הזה. אולי פיספסתי דיל מטורף. לא נורא. אין לי ספק שהוא היה מוכן לרדת גם ל 80,000 ואפילו יותר. מה שעוד יותר מחשיד. מי שרוצה, אמסור לו את המספר של הבחור הלחוץ. מאוד לחוץ אגב.

• תוכן חדש...